- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.621
Ben bi kere adet olana kadar hatun 3 kez adet oluyor hale bak rezillikOhoookiz benim dongum kisa ya 24-25 felan. Corekotu yedim bide erkene alinir kesin . Ay simdi nasil sinir oldum korktum ellemiyomda daha
Ayy agzindan bal damliyoBence varya boşa ümitlenmede sen bu ay gebeş olacannn
Ben bi kere adet olana kadar hatun 3 kez adet oluyor hale bak rezillik
O değil de benim ped e tampona herbişeye alerjim var, yıkama ped kullanıyorum eskiler gibi. 24-25 ginde bir olsam bebek bezi yıkar gibi onlarla uğraşırdımay bende erken erken adet oluyorum diye sinir oluyorum sanki yumurtalarim kalitesiz oluyomus gibi hissediyorum
Yaa tuh bende cok zorlandim alerjim olmadigi pedi bulana kadar. Allah kolaylik versin. Ben tembelim bide yika yika ugrasamazdimO değil de benim ped e tampona herbişeye alerjim var, yıkama ped kullanıyorum eskiler gibi. 24-25 ginde bir olsam bebek bezi yıkar gibi onlarla uğraşırdımçok şükür düzenli gidiyo bu ara dediğim dönem 32-38 de bi adet olma yani ben ortalama yılda 7-9 kere adet oluyorum nerdeyse. Ped masrafım yok ucuzcuyum hahaha
İnşallah ya hadi bakalım sıradaki bebek haberi senden olsunAyy agzindan bal damliyoinsallah kuzum ya bende oyle hissediyorum inanir misin. Nasilsa doktora gidicem rahatligi vardi belki o bile etkiler
Demekki Allah dağına göre kış veriyor dedikleri bu olsa gerek. Sen yıka yıka yorulma diye uzattıkça uzatıyorO değil de benim ped e tampona herbişeye alerjim var, yıkama ped kullanıyorum eskiler gibi. 24-25 ginde bir olsam bebek bezi yıkar gibi onlarla uğraşırdımçok şükür düzenli gidiyo bu ara dediğim dönem 32-38 de bi adet olma yani ben ortalama yılda 7-9 kere adet oluyorum nerdeyse. Ped masrafım yok ucuzcuyum hahaha
Ay insallah insallah yaKiz sana diyodum bi bakim dedim benimde sadece sol gogsumden renksiz sivi geldiadetime 10 gun var. Ay korktum simdi
Insallah kuzum dualarini bekliyorumİnşallah ya hadi bakalım sıradaki bebek haberi senden olsun
Rabbim bu ay nasip eder bizlere insallahAy insallah insallah ya
O konuda kesinlikle katılıyorum sana ve her konuda. İkinciyi çok istememe rağmen biryandan da çok korkuyorum çünkü tamamen tekim yabancı memlekette iki çocuğa nası bakarım ya bi de zor bi çocuk olursa oğlum gibi, bir yandan oğlum biryandan yeni bebek hunilenirim diye korkuyorum. Dağım daha ikinci çocuğa uygun olmadığından karım daha gelmiyormuş gibi hissediyorum bazenDemekki Allah dağına göre kış veriyor dedikleri bu olsa gerek. Sen yıka yıka yorulma diye uzattıkça uzatıyor
Ay dün gece ben de çift çizgi test sonucumu gördüm, ama bu sefer eşime geç söylemeye karar verip söylemiyodum rüyamda ilginç bi rüyaydı. Ama daha yumurta bile çatlamadı bende. Ama ben rüyalarıma çok inanıyorum . Kardeşimin eşi ikinciyi düşünmüyorum daha diyodu. Gecen rüyamda gördüm gebeymiş, ertesi gün annem aradı gebe dedi yaaa. O sebeple bu rğyamı pozitif yorumlayacağımRabbim bu ay nasip eder bizlere insallahdün gecede ruyamda bebegimin kesesini goruyodum ultrasonda ay heycan basti
Sabır sabır sabır. Bakalım ne zaman gelcek bizim ilk bebişler sizin ikinci bebişler. Zorlanırsan haber et huniler bendenO konuda kesinlikle katılıyorum sana ve her konuda. İkinciyi çok istememe rağmen biryandan da çok korkuyorum çünkü tamamen tekim yabancı memlekette iki çocuğa nası bakarım ya bi de zor bi çocuk olursa oğlum gibi, bir yandan oğlum biryandan yeni bebek hunilenirim diye korkuyorum. Dağım daha ikinci çocuğa uygun olmadığından karım daha gelmiyormuş gibi hissediyorum bazenarkadaş ilk oğlu için 6 ay uğraşmış, o da çok zor bi oğlan benimki gibi, ikinciye hopp diyeilki on aylıkken gebe kaldı. Nası bakıcam diye korkarken çocuk bidoğdu melek yaa melek varlığı yokluğu bir. Uyuyo uyanıyo emiyo uyuyo falan. Yani dağına uygun kar geldi. Hep bu sözü düşünüyorum ben de valla
Hahaha allah razı olsun huniler içinSabır sabır sabır. Bakalım ne zaman gelcek bizim ilk bebişler sizin ikinci bebişler. Zorlanırsan haber et huniler benden
doğanın kuralı en doğal şey gebe kalmak, sen istemesen de senle bağlantılı değil olacağı varsa oluyor tutacağı varsa turuyor. Biraz doğaya kadere hayata inanmak insanı rahatlatıyor sanırım benim içim huzurla doluyor böyle düşününce. Kötü fikirler doluşmaya başlıyosa hep bunları düşünMerhaba hanımlar 22 Nisa’nda adet oldum eşimle ondan sonra sürekli beraber olduk bugünde adet olmam gerekiyor fakat olmadım ama hafif bulantı ve kasık ağrım var aksine göğüslerimde bir ağrım yok ara ara sadece sancı oluyor eşimle birlikte prowomen ve promen kullanıyoruz dr.um bunları verdi 25 gündür içiyoruz sizce hamile olma ihtimalim varmı? Tabi bundan önce dr,m tüm kontrollerimi yaptı. tahlillerimi yaptırdım olmaması için hiçbir problemim yok anlamıyorum bazen kafam çok karışıyor kendimi çok fazla dinliyorum 1.5 yıl önce gebeliğim sonlandırıldı gelişim durduğu için beni rahatlatın lütfen psikolojim bozuldu resmen
Hadi insallah bu kez üzelmezsin, hic birimiz üzülmeyizDaha önce hep erkenden yapıyordum çok umutlanıyordum olumsuz sonuçla üzülüyordum. Bu sefer hiç takmıyorum kafama akışına bıraktım. Geciksin gecikebildiği kadar
Agrimamasi iyide azicik büyüse fena olmazbenimkiler şimdiden füze gibi oldu bence deağrımıyorsa keyfini çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?