Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay bende erken erken adet oluyorum diye sinir oluyorum sanki yumurtalarim kalitesiz oluyomus gibi hissediyorum
O değil de benim ped e tampona herbişeye alerjim var, yıkama ped kullanıyorum eskiler gibi. 24-25 ginde bir olsam bebek bezi yıkar gibi onlarla uğraşırdım çok şükür düzenli gidiyo bu ara dediğim dönem 32-38 de bi adet olma yani ben ortalama yılda 7-9 kere adet oluyorum nerdeyse. Ped masrafım yok ucuzcuyum hahaha

Yaa tuh bende cok zorlandim alerjim olmadigi pedi bulana kadar. Allah kolaylik versin. Ben tembelim bide yika yika ugrasamazdim

Demekki Allah dağına göre kış veriyor dedikleri bu olsa gerek. Sen yıka yıka yorulma diye uzattıkça uzatıyor

Demekki Allah dağına göre kış veriyor dedikleri bu olsa gerek. Sen yıka yıka yorulma diye uzattıkça uzatıyor
O konuda kesinlikle katılıyorum sana ve her konuda. İkinciyi çok istememe rağmen biryandan da çok korkuyorum çünkü tamamen tekim yabancı memlekette iki çocuğa nası bakarım ya bi de zor bi çocuk olursa oğlum gibi, bir yandan oğlum biryandan yeni bebek hunilenirim diye korkuyorum. Dağım daha ikinci çocuğa uygun olmadığından karım daha gelmiyormuş gibi hissediyorum bazen arkadaş ilk oğlu için 6 ay uğraşmış, o da çok zor bi oğlan benimki gibi, ikinciye hopp diyeilki on aylıkken gebe kaldı. Nası bakıcam diye korkarken çocuk bidoğdu melek yaa melek varlığı yokluğu bir. Uyuyo uyanıyo emiyo uyuyo falan. Yani dağına uygun kar geldi. Hep bu sözü düşünüyorum ben de valla

Rabbim bu ay nasip eder bizlere insallah dün gecede ruyamda bebegimin kesesini goruyodum ultrasonda ay heycan basti
Ay dün gece ben de çift çizgi test sonucumu gördüm, ama bu sefer eşime geç söylemeye karar verip söylemiyodum rüyamda ilginç bi rüyaydı. Ama daha yumurta bile çatlamadı bende. Ama ben rüyalarıma çok inanıyorum . Kardeşimin eşi ikinciyi düşünmüyorum daha diyodu. Gecen rüyamda gördüm gebeymiş, ertesi gün annem aradı gebe dedi yaaa. O sebeple bu rğyamı pozitif yorumlayacağım

Sabır sabır sabır. Bakalım ne zaman gelcek bizim ilk bebişler sizin ikinci bebişler. Zorlanırsan haber et huniler benden

Merhaba hanımlar 22 Nisa’nda adet oldum eşimle ondan sonra sürekli beraber olduk bugünde adet olmam gerekiyor fakat olmadım ama hafif bulantı ve kasık ağrım var aksine göğüslerimde bir ağrım yok ara ara sadece sancı oluyor eşimle birlikte prowomen ve promen kullanıyoruz dr.um bunları verdi 25 gündür içiyoruz sizce hamile olma ihtimalim varmı? Tabi bundan önce dr,m tüm kontrollerimi yaptı. tahlillerimi yaptırdım olmaması için hiçbir problemim yok anlamıyorum bazen kafam çok karışıyor kendimi çok fazla dinliyorum 1.5 yıl önce gebeliğim sonlandırıldı gelişim durduğu için beni rahatlatın lütfen psikolojim bozuldu resmen

Sabır sabır sabır. Bakalım ne zaman gelcek bizim ilk bebişler sizin ikinci bebişler. Zorlanırsan haber et huniler benden
Hahaha allah razı olsun huniler için ya benim oğlan 4 aylıkken falan ben kucağımda oğlanla ev içinde merdivenlerden yuvarlanmıştım bi de aynı anda boyun fıtığım tutmuştu. Çok ağrım sızım vardı çığlık atıveriyordum acıdan çok korkmuştu yavrucağım ama çarem kimsem yoktu öyle ağlaya ağlaya bakmıştım çocuğuma. Sanırım o yüzden çok hassas oğlum beni az bi yüzüm asık görsün hep soruyor hemen geriliyor hasta olucam diye aklı çıkıyor.

Canım ya bak
doğanın kuralı en doğal şey gebe kalmak, sen istemesen de senle bağlantılı değil olacağı varsa oluyor tutacağı varsa turuyor. Biraz doğaya kadere hayata inanmak insanı rahatlatıyor sanırım benim içim huzurla doluyor böyle düşününce. Kötü fikirler doluşmaya başlıyosa hep bunları düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…