Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benim bat 13 mayıstı 2 mayısta yaptırmıştım tahlili çıkmadı, 17 mayısta tekrar yaptım hem kanda hem idrarda çıktı

bide kuzum düzenli ilişki şart bence ben öyle yumurtlama şu bu hiç takılmadım 2 veya 3 günde bir çok yorgun dahi olsak yapmaya çalıştık öyle olunca oldu bence

benimkiler şimdiden füze gibi oldu bence deağrımıyorsa keyfini çıkar

ben dayanamayıp 4. gün sonunda idrar testi yaptım canım hatta 2 tane almıştım çıkmaz diyorlar diye. ama ilkinde çıktı çok şükür Rabbim sana da nasip etsin inşallah o hissi.
Amin amin canım İnşallah ama akıntım oluyor sürekli birde karnım gurul gurul ama açlıktan değil onu hissediyorum arada göğsüm sızlar gibi.

Selam benim de 28 Mayıs çatlatma iğnesi yaptırdım bekliyorum

İlacın adı agnuscaston olması lazım tamamen bitkisel diyolardı
Şuanda delice bu ilacı okuyorum. 2 saatlik tren yolculuğumuzun sonunda evimize ulaşmış olucaz. Bildiğin tren garındaki eczaneye girip alıp ağzıma bitanesini atıcam o derecegebe kalmadığım sürece 3 ay atlamadan kullanıcam ama bu süreçte 35. Gün hep test yapıp negatifse devam edicem böyle kafam rahat olur. Ay bi de kilo aldırır mı o var kafamda, bu adet dengesizliği sebebiyle aldığım 5 kiloyu önce vermek istiyorum boşa yük olur gebelikte gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…