Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaa çok üzüldümmm nasıl düştün ki bi daha başına gelmez inşallah öyle kötü bi durum. Yavrum etkilenmiştir tabiki ya kıyamam. Teee alamanyalarda ne işin var kızım senin gelsene melmeketine.

Bana kilo aldırmadı o ara diyet yapıyodum 5 kilo vermiştim canım vermemde de bi sorun olmamıştı

Insallah kuzum bende oyle once bi duvarda cift cizginin ilerleyisini goruyorum sonra keseyi hayta diyorum iki tane mi bu keseler felan Rabbim gonlumdekini bikiyo insallah nasip eder

Bana kilo aldırmadı o ara diyet yapıyodum 5 kilo vermiştim canım vermemde de bi sorun olmamıştı
Ay baya gazladın beni kız. Anında başlıyorum ve yanında sapsağlıklı beslenmeye de. Temmuzda düğüne geliyorum istanbul a, o zamana gebe kalırsam ciddem sözüm olsun sana 90 lık bi paket alıp geleceğim senin için bu da benim adağım olsun şuanda hayattan aileme sağlık dışında iki dileğim var onların ikisi de biarada gerçekleşir inşallah

Agrimamasi iyide azicik büyüse fena olmaz bekarliktan beri tek hayalim dogumdan sonra gögüslerimin büyük kalmasidir
Ay bişidicem kız, benim kiler küçük, 75 b. Gebe kaldıgımın 8. Haftası 80d ye çıkmıştı inek gibi olmuştum ki gebelikte sadece 7 kilo almış olmama rağmen. Oğlum ilk 7 ay iki meme emerken ikisi de hep kocamandı. Sonra tekini reddetti, sağ memeyle 20. Aya kadar emzirdim. İki meme arasında 2 beden vardı çok komıktı ya ama emzirme bitince işte bisnda ani bi kilı verimim oldu gögüsler hooopp b bedene anında döndü. Şimdi b-c arası, 5 kilo aldım onla da ilgili. Ama şuan oğluma 29 aylık artık ama soldaki süt tamamen bitti ama sağdan hala sıkınca süt geliyor . Ama küçüldü yaaa

Yaaaaa çok üzüldümmm nasıl düştün ki bi daha başına gelmez inşallah öyle kötü bi durum. Yavrum etkilenmiştir tabiki ya kıyamam. Teee alamanyalarda ne işin var kızım senin gelsene melmeketine.
Ya oğlum memelerdeki süt farkı dengesizlik yaptı sanırım ondan. Kuyruk sokumumu zedelemiştim, neyse ki oğlanı düşürmedim . Zaten doktor ağrın için iğne vurcamdediydi de emziriom benn kolum kopsa ilaçalmaaamm diye çemkirmiştim ay ne manyaktım yaa şimdiki aklım olsa oh bidal ağrı kesici ver oğlan bi gıdım uyur da göz dinlendiririm derdim ama lousalık işte biz artık almanyaya taşındık datlum. Gurbetçiyik dönüşümüzyok. Eşim de alman zaten.

Oh
Insallah kuzum bende oyle once bi duvarda cift cizginin ilerleyisini goruyorum sonra keseyi hayta diyorum iki tane mi bu keseler felan Rabbim gonlumdekini bikiyo insallah nasip eder
iki tane dağ kar konusunu tekrarlıyorum hayırlısı neyse o olsun . Çok da hasretini çektirmesin 2 gün kaynanamdaydık, oğlanın küçüklük günlerini anımsadım o evdeki. Resmen bebek kokusu geldi burnuma, resmen hasretini çektim süt kokulu bi bebeğin Umarım en kısa zamanda benim de kucağım dolar ya Oğlum şuan trende kucağımda uyuyor mışıl mışıl iki tane olsalardıdiğeri de öbürkolumda olsaydı keşke

Aman bi daha dikkatli ol o vakit Önce kendine bak ki sonra bebene bakasın kız

Oyle canim hayirlisi Hakkimizda hayirlisi olsun inşallah

Hcg'de çıkar aslında kan tahlili yaptırsann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…