- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.641
Yaaaaa çok üzüldümmm nasıl düştün ki bi daha başına gelmez inşallah öyle kötü bi durum. Yavrum etkilenmiştir tabiki ya kıyamam.Hahaha allah razı olsun huniler içinya benim oğlan 4 aylıkken falan ben kucağımda oğlanla ev içinde merdivenlerden yuvarlanmıştım bi de aynı anda boyun fıtığım tutmuştu. Çok ağrım sızım vardı çığlık atıveriyordum acıdan çok korkmuştu yavrucağım ama çarem kimsem yoktu öyle ağlaya ağlaya bakmıştım çocuğuma. Sanırım o yüzden çok hassas oğlum beni az bi yüzüm asık görsün hep soruyor hemen geriliyor hasta olucam diye aklı çıkıyor.
İnşallahhhhhHadi insallah bu kez üzelmezsin, hic birimiz üzülmeyiz
Bana kilo aldırmadı o ara diyet yapıyodum 5 kilo vermiştim canım vermemde de bi sorun olmamıştıŞuanda delice bu ilacı okuyorum. 2 saatlik tren yolculuğumuzun sonunda evimize ulaşmış olucaz. Bildiğin tren garındaki eczaneye girip alıp ağzıma bitanesini atıcam o derecegebe kalmadığım sürece 3 ay atlamadan kullanıcam ama bu süreçte 35. Gün hep test yapıp negatifse devam edicem böyle kafam rahat olur. Ay bi de kilo aldırır mı o var kafamda, bu adet dengesizliği sebebiyle aldığım 5 kiloyu önce vermek istiyorum boşa yük olur gebelikte gerek yok.
Sende tedavini bian once bitir de Allahin izniyle güzel haberler ver bizeHer zaman
Insallah kuzumAy dün gece ben de çift çizgi test sonucumu gördüm, ama bu sefer eşime geç söylemeye karar verip söylemiyodum rüyamda ilginç bi rüyaydı. Ama daha yumurta bile çatlamadı bende. Ama ben rüyalarıma çok inanıyorum . Kardeşimin eşi ikinciyi düşünmüyorum daha diyodu. Gecen rüyamda gördüm gebeymiş, ertesi gün annem aradı gebe dedi yaaa. O sebeple bu rğyamı pozitif yorumlayacağım
Ay baya gazladın beni kız. Anında başlıyorum ve yanında sapsağlıklı beslenmeye de. Temmuzda düğüne geliyorum istanbul a, o zamana gebe kalırsam ciddem sözüm olsun sana 90 lık bi paket alıp geleceğim senin içinBana kilo aldırmadı o ara diyet yapıyodum 5 kilo vermiştim canım vermemde de bi sorun olmamıştı
Ay bişidicem kız, benim kiler küçük, 75 b. Gebe kaldıgımın 8. Haftası 80d ye çıkmıştı inek gibi olmuştum ki gebelikte sadece 7 kilo almış olmama rağmen. Oğlum ilk 7 ay iki meme emerken ikisi de hep kocamandı. Sonra tekini reddetti, sağ memeyle 20. Aya kadar emzirdim. İki meme arasında 2 beden vardı çok komıktı yaAgrimamasi iyide azicik büyüse fena olmazbekarliktan beri tek hayalim dogumdan sonra gögüslerimin büyük kalmasidir
Ya oğlum memelerdeki süt farkı dengesizlik yaptı sanırım ondan. Kuyruk sokumumu zedelemiştim, neyse ki oğlanı düşürmedim . Zaten doktor ağrın için iğne vurcamdediydi de emziriom benn kolum kopsa ilaçalmaaamm diye çemkirmiştimYaaaaa çok üzüldümmm nasıl düştün ki bi daha başına gelmez inşallah öyle kötü bi durum. Yavrum etkilenmiştir tabiki ya kıyamam.Teee alamanyalarda ne işin var kızım senin gelsene melmeketine.
İnşallah kuzum inşallahSende tedavini bian once bitir de Allahin izniyle güzel haberler ver bize
iki taneInsallah kuzumbende oyle once bi duvarda cift cizginin ilerleyisini goruyorum sonra keseyi hayta diyorum iki tane mi bu keseler felan Rabbim gonlumdekini bikiyo insallah nasip eder
Aman bi daha dikkatli ol o vakitYa oğlum memelerdeki süt farkı dengesizlik yaptı sanırım ondan. Kuyruk sokumumu zedelemiştim, neyse ki oğlanı düşürmedim . Zaten doktor ağrın için iğne vurcamdediydi de emziriom benn kolum kopsa ilaçalmaaamm diye çemkirmiştimay ne manyaktım yaa şimdiki aklım olsa oh bidal ağrı kesici ver oğlan bi gıdım uyur da göz dinlendiririm derdim ama lousalık işte biz artık almanyaya taşındık datlum. Gurbetçiyik dönüşümüzyok. Eşim de alman zaten.
İnşallah kuzum inşallah ❤❤
Oyle canim hayirlisiOh
iki tanedağ kar konusunu tekrarlıyorum hayırlısı neyse o olsun . Çok da hasretini çektirmesin 2 gün kaynanamdaydık, oğlanın küçüklük günlerini anımsadım o evdeki. Resmen bebek kokusu geldi burnuma, resmen hasretini çektim süt kokulu bi bebeğin Umarım en kısa zamanda benim de kucağım dolar ya Oğlum şuan trende kucağımda uyuyor mışıl mışıl iki tane olsalardıdiğeri de öbürkolumda olsaydı keşke
Kuz niye etiketleyemiyon ki. Bi ara yapıyordunşu ismini değiştirsene :)
valla zor oldu onuda 1 kere yapabildimKuz niye etiketleyemiyon ki. Bi ara yapıyordun
Hcg'de çıkar aslında kan tahlili yaptırsannMerhaba hanımlar 22 Nisa’nda adet oldum eşimle ondan sonra sürekli beraber olduk bugünde adet olmam gerekiyor fakat olmadım ama hafif bulantı ve kasık ağrım var aksine göğüslerimde bir ağrım yok ara ara sadece sancı oluyor eşimle birlikte prowomen ve promen kullanıyoruz dr.um bunları verdi 25 gündür içiyoruz sizce hamile olma ihtimalim varmı? Tabi bundan önce dr,m tüm kontrollerimi yaptı. tahlillerimi yaptırdım olmaması için hiçbir problemim yok anlamıyorum bazen kafam çok karışıyor kendimi çok fazla dinliyorum 1.5 yıl önce gebeliğim sonlandırıldı gelişim durduğu için beni rahatlatın lütfen psikolojim bozuldu resmen
gittim canım ilaç tedavisi oldum aşılama oldum tutmadı tüp bebek deneyeceğim seneye kadar olmazsaDoktora gittiniz mi peki bu konuda? Bizde 4 aydır deniyoruz kafaya taktıkça olmaz diyo doktorlar ama zaman geçtikçe insan dahada strese giriyor
bir kerede gün aşırı deneyeyim canım ramazan bitsinbide kuzum düzenli ilişki şart bence ben öyle yumurtlama şu bu hiç takılmadım 2 veya 3 günde bir çok yorgun dahi olsak yapmaya çalıştık öyle olunca oldu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?