- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.581
Oys canımAy kiyamam burda olsaydın ben cagirirdim seni vallah
Erken yaptırmışsınız sankimerhaba kızlar benim bat 28 mayıs fakat yumurtlamam 11 mayısta oldu benim yumurtlama ile regl dönemi arasında 17 gün oluyor dün test yaptım negatif
Canım 3gün kala tekrar denemerhaba kızlar benim bat 28 mayıs fakat yumurtlamam 11 mayısta oldu benim yumurtlama ile regl dönemi arasında 17 gün oluyor dün test yaptım negatif
dur canım hemen gemileri yakma, benim önceki gebeliğimde hiç bişey hissetmemiştim göğüslerimde ilk zamanlar. dolgunlaşmadı ağrımadı hiç. bende yok diye düşünüyodum ama varmış sonradan dolgunlaştı ama yine ağrı olmadı hiç.Kızlar göğüsleri adet olmadan önce ağrıyıp, hamilelikte ağrımayan var mı yaümidimi kesicem bu aydan da. Normalde 10 gün kala falan ağrımaya başlar göğüslerim benim. 7 gün kaldı hala ağrı yok sadece bugün dolgunlaştılar. Bu ayda tutturamadık kesin.
hadi bakalım inşallah bende ocakta kürtaj oldum. geçen ay dediğin gibi bizimde olmadı bu ay kalırız inşallah az kalmış senin merakla bekliyorum :)Kızlar merhaba güzel bir hafta olsunn inşallah Bebek’i haberlerimizle dolsun taşsın
Bend de Aralık’ta 2 aylık bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım iki aydın hazırım ve tam anlamıyla deniyoruz geçen ay tutmadı stresten kafayı takmaktan inşallah bu ay tuttururuz 6 günüm kaldı inşallah
eee test yapmadın mı peki :) ben 3 gün önceden başlamıştım kesinMerhabalarrrAdetimi 3 gün geçti olmadım hâlâ
Hayır yapmadım. Karnım bazen öyle ağrıyor ki sahurda da öyleydi. Dedim ki kesin hasta oluyorum olmadım. Ama olacakmışım gibi hissediyorum.eee test yapmadın mı peki :) ben 3 gün önceden başlamıştım kesin
varsa çıkar zaten artık. yoksa da daha da umutlanmadan görmüş olursun (inşallah vardır tabi). ayy hadi bi test yap. çift çizgileri gördükçe gaza geliyorum bende :)Hayır yapmadım. Karnım bazen öyle ağrıyor ki sahurda da öyleydi. Dedim ki kesin hasta oluyorum olmadım. Ama olacakmışım gibi hissediyorum.
Daha önce hep erkenden yapıyordum çok umutlanıyordum olumsuz sonuçla üzülüyordum. Bu sefer hiç takmıyorum kafama akışına bıraktım. Geciksin gecikebildiği kadarvarsa çıkar zaten artık. yoksa da daha da umutlanmadan görmüş olursun (inşallah vardır tabi). ayy hadi bi test yap. çift çizgileri gördükçe gaza geliyorum bende :)
O konuda skntimiz yok malesefSperm sayısını hareketini bilmem de ilişki olmuyorsa çocuk olma şansı sıfır yani. 20 günde bir kere eşimle münasebetim oldu mesela bu ivmeyle zaten ikinci çocuk hayal yani
yaaa çiçeeeemmm yatıyorum hala. Oruç zorluyor beni midem çok bulanıyor kalksam çıkarcam sanki. Bende yatabildiğim kadar yatayım dedim
haylaaa yataktaaaKurkmantolumdnn nerdesin kız
tekrarlarım canımda pek umudum yok olsa cıkıyor azda olsa silik çizgi iki yıldır olmuyoCanım 3gün kala tekrar dene
bilmemki olsa silikte olsa çıkardı bence iki yıldır olmuyor vardır bir hayır ama üzülüyorumErken yaptırmışsınız sanki
Sen de benim gibi erken yapmışsın :)))) bu haftasonu yap. Bat 28 mayıs benşm de. Ben cuma günü yapıcam.merhaba kızlar benim bat 28 mayıs fakat yumurtlamam 11 mayısta oldu benim yumurtlama ile regl dönemi arasında 17 gün oluyor dün test yaptım negatif
Yok canım çıkmaz bende adetime 1 hafta kala yapmıştım negatif çıkmıştı. Adetime 3 gün kala yaptım hafif silik çıktı ve 3 buçuk haftalık hamileyiimtekrarlarım canımda pek umudum yok olsa cıkıyor azda olsa silik çizgi iki yıldır olmuyo
E ver banaadını bu ilacın kız? Ben temmuzda geliyorum türkiyeye. Çok pahalı bişi deilse geldiğimde senin adresine yollayayım bitane ? Ay hakkaten kız bak heyecanlandım şimdi. Yazbi detayını şimdi bi hafta içinde bekliyorum pik i çok mu geç kaldım ki
Daha yeni girebildim canım k.bakma ya bende facede hamile grubunda görmüştüm bu ilacı işte orda konuşuyolardı bundan 3 4 sene önce işte adet 40 45 günde falan oluyodum bazen 50 oluyodu cok kötüydü biraz araştırdım bu ilacı alöaya karar vermiştim en yakın eczaneye gidip sipariş üzerine getirtmiştim o zamanlar 15tldi adetimden sonramı adetliyken mi geciktiğinde mi başladım hiç bilmiyom ama prospektüsünde yazıyo hepsi zaten ben o ara euthroxy 50lilik kullanıyodum bişey olmadı valla zaten hiçbi şekilde yan etkisi yoktur yazıyodu ilaç bitmeden hamile olduğumu öğrendim cok erken öğrendim ama kanda 34.5di daha o yüzden içmeyi bıraktım hemen zaten hamile olduğunuzu öğrenince kullanmayı bırakın yazıyodu 20 kapsülden 12 13 tanesini almışım hergun bi tane içiyodum sanırım adetim gelnediği için aldığım gibi hemen başladım diye hatırlıyorum bu arada allah razı olsun düşünmen yeter çok mutlu ettin beni rabbim dualarını en kısa zamanda kabul etsin inşallahAyyy baktım ilaca 17-18 euro bişi. Ay bilio musun ben de almanyadan böyle bitkisel sarı kantaron hapı almıştım, adet olmayı sağlıyomuş diye. Kan testi negatif çıktığı gün 35 de başlamıştım meğer gebeymişim iyi ki düşük olmamıştı. Ben bu ilacı bi detaylıca araştırıp yarın satın alayım. Gebeysen düşüğe sebep olmuyo mu en önemli nokta bu tabii. Bi de başka bi hormonu kötü etkilio mu, bakınız benim tshım gibi.bu ara adetim düzenli olsun başka da bişi istemem moduna girdim gibi zaten. Hakkaten istersen istanbula gelirken alırım bi paket yollarım sana da
İlacın adı agnuscaston olması lazım tamamen bitkisel diyolardıE ver banaadını bu ilacın kız? Ben temmuzda geliyorum türkiyeye. Çok pahalı bişi deilse geldiğimde senin adresine yollayayım bitane ? Ay hakkaten kız bak heyecanlandım şimdi. Yazbi detayını şimdi bi hafta içinde bekliyorum pik i çok mu geç kaldım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?