Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar, benimde bata 7 gün kaldı bu ay çok fazla akıntım vardı doktora gittim hem genel bi muane için cumartesi günü çok şükür bişey çıkmadı ama smear testi verdim fitil verdi bide kullnmak istemedim döllenme aşamasındaysa falan diye test sonucunu beklicem ama bende ama çok fazla uyku ve su içme isteği var gögüs uclarıma hafif ağrı giriyor bide kasık ağrısı az var bende bekliyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

dur canım hemen gemileri yakma, benim önceki gebeliğimde hiç bişey hissetmemiştim göğüslerimde ilk zamanlar. dolgunlaşmadı ağrımadı hiç. bende yok diye düşünüyodum ama varmış sonradan dolgunlaştı ama yine ağrı olmadı hiç.

hadi bakalım inşallah bende ocakta kürtaj oldum. geçen ay dediğin gibi bizimde olmadı bu ay kalırız inşallah az kalmış senin merakla bekliyorum :)

Hayır yapmadım. Karnım bazen öyle ağrıyor ki sahurda da öyleydi. Dedim ki kesin hasta oluyorum olmadım. Ama olacakmışım gibi hissediyorum.
varsa çıkar zaten artık. yoksa da daha da umutlanmadan görmüş olursun (inşallah vardır tabi). ayy hadi bi test yap. çift çizgileri gördükçe gaza geliyorum bende :)

varsa çıkar zaten artık. yoksa da daha da umutlanmadan görmüş olursun (inşallah vardır tabi). ayy hadi bi test yap. çift çizgileri gördükçe gaza geliyorum bende :)
Daha önce hep erkenden yapıyordum çok umutlanıyordum olumsuz sonuçla üzülüyordum. Bu sefer hiç takmıyorum kafama akışına bıraktım. Geciksin gecikebildiği kadar

Kizlar hala silik benim testim kac gundur. Galiba testler bozuk ben hamile sandim kendimk

Eklentiler

• Screenshot_20190520-121711_Gallery.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 43
tekrarlarım canımda pek umudum yok olsa cıkıyor azda olsa silik çizgi iki yıldır olmuyo
Yok canım çıkmaz bende adetime 1 hafta kala yapmıştım negatif çıkmıştı. Adetime 3 gün kala yaptım hafif silik çıktı ve 3 buçuk haftalık hamileyiim umarım seninki de böyle olur

Daha yeni girebildim canım k.bakma ya bende facede hamile grubunda görmüştüm bu ilacı işte orda konuşuyolardı bundan 3 4 sene önce işte adet 40 45 günde falan oluyodum bazen 50 oluyodu cok kötüydü biraz araştırdım bu ilacı alöaya karar vermiştim en yakın eczaneye gidip sipariş üzerine getirtmiştim o zamanlar 15tldi adetimden sonramı adetliyken mi geciktiğinde mi başladım hiç bilmiyom ama prospektüsünde yazıyo hepsi zaten ben o ara euthroxy 50lilik kullanıyodum bişey olmadı valla zaten hiçbi şekilde yan etkisi yoktur yazıyodu ilaç bitmeden hamile olduğumu öğrendim cok erken öğrendim ama kanda 34.5di daha o yüzden içmeyi bıraktım hemen zaten hamile olduğunuzu öğrenince kullanmayı bırakın yazıyodu 20 kapsülden 12 13 tanesini almışım hergun bi tane içiyodum sanırım adetim gelnediği için aldığım gibi hemen başladım diye hatırlıyorum bu arada allah razı olsun düşünmen yeter çok mutlu ettin beni rabbim dualarını en kısa zamanda kabul etsin inşallah bende o moda girdim artık bugun 72 gun oldu hala gelmeye niyeti yok bayrama yakın tekrar test yapcam sanırım 1 hafta önceydi test yaptım negatifti gene

İlacın adı agnuscaston olması lazım tamamen bitkisel diyolardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…