Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. İnşallah sağsalim alırız bebişlerimizi. Bu arada ben şimdiden senin yolundan ilerliyorum mide bulantısıyla
Amin İnşallahh Ahahha Allah gelıosun desene işin zor Allah yardımcımız olsun ben bıktım Bulantıddan kusmadan

Hoş buldum canım bende bu ay asılama yaptım 2 yıl geçti evliyim çocuğum olmuyor ikimizde de hiç bir sorun yok bugün adet günüm Du ve asılama nin 9uncu günü beklemedeyim bende vajinal jel kullandığım adet geçikmesi yapıyor onun için umudum yok hiç bir belir ti yok dua edin Allah hepinize nasip etsin mübarek ayda

alırsam dayanamam yaparım kesin :) o bitaneyi yaparım 31 mayısta çıkmazsa ve adette olmamış olursam hemen sipariş ederim. inşallah gerek kalmazzz
seninde pozitif olacak inşallah 4 teste gerek kalmayacak

amin inşallah burası uğurlu gelir inşallah sana da. aşılamadan kaç gün sonra belli oluyo sonuç.
çok umutlu olmamakta iyi aslında sonra daha çok yıkılıyoruz. sürekli belirti arıyoruz kendimizi yanıltıyoruz.

Amin cümlemize inşallah 12. İle 15 günde belli oluyormuş ta bilmiyorum cuma günü gidip test veririm inşallah vardır Rabbım tüm isteyenlere nasip etsin

alırsam dayanamam yaparım kesin :) o bitaneyi yaparım 31 mayısta çıkmazsa ve adette olmamış olursam hemen sipariş ederim. inşallah gerek kalmazzz
seninde pozitif olacak inşallah 4 teste gerek kalmayacak
İnşallah canımcım bekleyelim bakalım birkaç gün daha :)))

Ya ben anlamıyorum bi sorun yoksa nasıl olmuyor, artık çok gergin bir kadın olacağım valla bebeğim olsun derken.bizde de sorun yokmuş ama bak 5 aydır çok çok düzenli deniyoruz, valla sinirleniyorum artık.

Hatta kızlar şimdi karar aldım, ay var mı yok mu, ay hıçkırdım hamilelik belirtisi mi, hatta o kadar ki bu bebek isteği bana kirpiklerimi inceletti ya, belirti aramaktan bitap düştüm.valla artık sallayacağım ya, kendimi hpbiye vereyim ben en iyisi.offf.böyle gerildim çünkü sabah evde bi ovülasyon testim vardı ,adetime de 5 gün var,onu yapayım belki kopkoyu çıkar da hamile olduğumu görürüm dedim.c koyu ama t silik.düşünün evdeki gebelik testlerini de eşime saklattım ki zırt pırt yapmayayım diye.sözde test yapmayacağım diye testi saklatıyorum ama kocakarı yöntemleriyle de acaba var mı diye araştırmaktan vazgeçmiyorum.çok fena yaa durum.

Stres daha kötü ama

Kızlar hayıt tohumunu nasıl kullanıyorsunuz ben 1 tatlı kaşığı havanda dövüp sıcak suya atıyorum 10 dk sonra süzüp içiyorum sizce doğru mu?

Stres daha kötü ama
Ya stres ister istemez yapıyorum, şimdi bayram tatilinde ailelere gittiğimizde nasıl olacak, Allah var ne eşimin ailesi ne benim ailem darlamazlar ama sormasalar bile artık onların da beklediğini hatta ben ve eşim hiçbir şey anlatmadığımız için bu konularda, olmuyor mu diye kaygılandıklarını da biliyorum.ama bize bir şey söylemiyorlar.yani sıkıntı yoksa zamanı tam tutturuyorsak neden olmuyor ben buna takılıyorum.ya da bir problem var doktorlar mı gözden kaçorıyor diye düşünüyorum.bu beni daha da strese sokuyor.

Yapma canım zaten regl yaklaşınca da geriliyor insan. Evden çık birkaç gün başka şeylerle uğraş

Yapma canım zaten regl yaklaşınca da geriliyor insan. Evden çık birkaç gün başka şeylerle uğraş
Canım diş hekimiyim, çok yoğunum zaten, ama boşa çıkar çıkmaz hemen ay neden olmuyor diye düşünmeye başlıyorum.hatta acaba diyorum ki böyle günlerce belirti düşüneceğime erken gebelik testi alıp bakayım, öyle daha az stres olurım belki

Erken gebeliği bile bence en erken 2-3 gün kala yap. Yaşın kÇ canım. Ben de öğretmenim çalışıyorum

Erken gebeliği bile bence en erken 2-3 gün kala yap. Yaşın kÇ canım. Ben de öğretmenim çalışıyorum
30 canım ,1.5 yıllık evliyiz.evliliğimiz boyunca 7-8 ay korunduk onun dışında rahat davrandık, ama ovülasyon günlerini önemseyerek denemeye 5 aydır başladık, kaygılanıyorum böyle olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…