Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
fer_nur S SiriusBlackK Allah sizin iyiliğinizi versin emi tesbih çekiyorum kızlar bugün evimin işini yaptım öyle uzandım. Kk da tesbih çekilen konular varya oralardayım da bebiş için tesbih çekiyorum siz nidiyonuz bakem

Bak iste kizin gunahini aldin fer_nur .
Oyy oyyy midem nasıl gurulduyor ya komşu duyacak flagyl diye bir ilaç varya kuzu sen bilirsin. O ilaçtan vermişti doktor içiyorum sahurda ve iftarda. Ağzımın tadı o kadar kötü ki. Yan etkisiymiş bu meretin

seni çekiştiriyoruz tembel uyur diyoruz
ayip ayip .
Oyy oyyy midem nasıl gurulduyor ya komşu duyacak flagyl diye bir ilaç varya kuzu sen bilirsin. O ilaçtan vermişti doktor içiyorum sahurda ve iftarda. Ağzımın tadı o kadar kötü ki. Yan etkisiymiş bu meretin
Kiz o ilacin senin tedaviyle ne ilgisi var bagirsak calistiriyo evet sesler çıkabilir

1. FLAGYL nedir ve ne için kullanılır ? FLAGYL 500 mg film kaplı tablet, barsak amebiyazisi (amiplerin neden olduğu bir çeşit enfeksiyon) , karaciğer amibiyazisi, non-spesifik vajinit (vajina enfeksiyonu), anaerop enfeksiyonlar ve trikomonaslara bağlı genital enfeksiyonlarda kullanılır.

Kiz gitmiş de prospektus bulmus sana bak K KurkmantoluS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…