- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.801
bebek olunca ne yapcaksınız sizi tembellerTembel kiz uyuyodur belkibenimde evim süpürulecek yemek yapilacak aff aff
Allah iste belki ondan nasip olmuyo yazik sabiye diyebebek olunca ne yapcaksınız sizi tembeller
tövbe tövbeAllah iste belki ondan nasip olmuyo yazik sabiye diye
Isin sakasi annelik baska bisey canim hamileyken hazirliyo insani. Bitarafim yer gormicek biliyorum ama insan istiyo hayal ediyo minis eller ayaklartövbe tövbe
senin keseden harcıyoruzfer_nur S SiriusBlackK Allah sizin iyiliğinizi versin emi tesbih çekiyorum kızlar bugün evimin işini yaptım öyle uzandım. Kk da tesbih çekilen konular varya oralardayım da bebiş için tesbih çekiyorum siz nidiyonuz bakem
Bak iste kizin gunahini aldinfer_nur S SiriusBlackK Allah sizin iyiliğinizi versin emi tesbih çekiyorum kızlar bugün evimin işini yaptım öyle uzandım. Kk da tesbih çekilen konular varya oralardayım da bebiş için tesbih çekiyorum siz nidiyonuz bakem
O ne demek kızsenin keseden harcıyoruz
benim işler azaldı arada bakıyorum gözlerim seni aradı yazıyım dedimfer_nur S SiriusBlackK Allah sizin iyiliğinizi versin emi tesbih çekiyorum kızlar bugün evimin işini yaptım öyle uzandım. Kk da tesbih çekilen konular varya oralardayım da bebiş için tesbih çekiyorum siz nidiyonuz bakem
seni çekiştiriyoruzO ne demek kız
Oyy oyyy midem nasıl gurulduyor ya komşu duyacak
Hehehh bugün de uyudum aslında da daha erken kendime geldimseni çekiştiriyoruztembel uyur diyoruz
seni çekiştiriyoruztembel uyur diyoruz
Kiz o ilacin senin tedaviyle ne ilgisi varOyy oyyy midem nasıl gurulduyor ya komşu duyacakflagyl diye bir ilaç varya kuzu sen bilirsin. O ilaçtan vermişti doktor içiyorum sahurda ve iftarda. Ağzımın tadı o kadar kötü ki. Yan etkisiymiş bu meretin
hahahah ne verdiler kız sana kürklü öyleayip ayip .
Kiz o ilacin senin tedaviyle ne ilgisi varbagirsak calistiriyo evet sesler çıkabilir
Kiz gitmiş de prospektus bulmus sana bak1. FLAGYL nedir ve ne için kullanılır ? FLAGYL 500 mg film kaplı tablet, barsak amebiyazisi (amiplerin neden olduğu bir çeşit enfeksiyon) , karaciğer amibiyazisi, non-spesifik vajinit (vajina enfeksiyonu), anaerop enfeksiyonlar ve trikomonaslara bağlı genital enfeksiyonlarda kullanılır.
arkadaşım için ön araştırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?