- 14 Mart 2019
- 264
- 229
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.781
Ovülasyon takibini uygulamalardan mı yapıyorsun ?30 canım ,1.5 yıllık evliyiz.evliliğimiz boyunca 7-8 ay korunduk onun dışında rahat davrandık, ama ovülasyon günlerini önemseyerek denemeye 5 aydır başladık, kaygılanıyorum böyle olunca.
hakkımızda hayırlısı olsun canım30 canım ,1.5 yıllık evliyiz.evliliğimiz boyunca 7-8 ay korunduk onun dışında rahat davrandık, ama ovülasyon günlerini önemseyerek denemeye 5 aydır başladık, kaygılanıyorum böyle olunca.
Amiiin inşallah tez zamanda sorunsuz,sağlıklı gebelikler yaşarız. Seninde inşallah en kısa zamanda gelir adetin benim 25.günde gelmişti. Daha güzellerini ve daha duygulularını yaşamak için yaşadık, daha çok kıymet bilmek için belkide..Seni çok iyi anlıyorum canımburda hepimiz aynı duyguları hissediyoruz biz kendimizi bu ortamlardan uzaklaştırsakda bi şekilde bi yerde karşımıza çıkıyor ...yüreğe düşen bişeyi düşünmemek mümkün mü ... Benimde her an aklımda Allah'a tevekkül edip sabretmekten başka elden bişey gelmez tabi
Allah dış gebelikten her türlü sağlıksız gebelikten muhafaza etsin bizleri
Bende yaşadığım için o korkuyu biliyorum
İyi yönünden bakalım ... Adetinin gelmesi de iyi bişey en azından adet görememektense
Bende dört gözle adet olmayı bekliyorum bakalım ne zaman gelecek... Kürtajın üstünden geçen 11.günüm günler zor geçiyor
Bekleyen için zor geçer...
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlarla müjdelendirsin bizi amin
Ovülasyon testiyle yapıyorum birkaç baydırOvülasyon takibini uygulamalardan mı yapıyorsun ?
Ya öyle tabii hayırlısı, üzülüyorum ama istemesem dehakkımızda hayırlısı olsun canım
evet aynı bende çok kafaya takmıştım eşimide bunaltmıştım hattaYa öyle tabii hayırlısı, üzülüyorum ama istemesem de
teşekkür ederim kuzum darısı isteyen herkesin başına. dua edelimHayırlı olsun canım
kafaya çok takmamaya çalış arkadaşım gerçi ne kadar mümkün tartışılır.. öyle bir şey ki stres yapınca olmuyor diyorlar ama olmadıkça insan stres yapar yani.. Allah herkese en hayırlı zamanda en hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Duam sizlerle.Hoş buldum canım bende bu ay asılama yaptım 2 yıl geçti evliyim çocuğum olmuyor ikimizde de hiç bir sorun yok bugün adet günüm Du ve asılama nin 9uncu günü beklemedeyim bende vajinal jel kullandığım adet geçikmesi yapıyor onun için umudum yok hiç bir belir ti yok dua edin Allah hepinize nasip etsin mübarek ayda
Valla ilki olursa ikinci için hiç korunmayacağım, olsun hemen.ne zor şeymiş.ben sanıyordum korunmadan sevişiriz bebek olur.hiç değilmişevet aynı bende çok kafaya takmıştım eşimide bunaltmıştım hatta
Valla ilki olursa ikinci için hiç korunmayacağım, olsun hemen.ne zor şeymiş.ben sanıyordum korunmadan sevişiriz bebek olur.hiç değilmiş
ay dogru dedin ya ben 3 ay felan ilacla korunmustum korkuyodum olursa diye test yapiyodum bide Al iste simdi goruyorum gunumu
Allah seni ne yapsın
SumeyyeKk sende gördün mü etiketledim kürklüyü
kolayıma gidiyo kürklü
yok galiba kendisi
Tembel kiz uyuyodur belkiyok galiba kendisi
kız nasıl duruyosunuz öyle bu saate kadar :)Tembel kiz uyuyodur belkibenimde evim süpürulecek yemek yapilacak aff aff
Dun gece 5te uyudumkız nasıl duruyosunuz öyle bu saate kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?