Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
korkma korkma onaylandı tamam
Allah razı oslunnn S SiriusBlackK ishal olana mı veriyordunuz kabız olana mı kız. Aman diyim yan etkiler artmasın bu arada nasrettin hocanın da kürkü vardı benim ki kadar rağbet görmedi

Kızlar bende 2 mayısta catlatma iğnesi oldum.15.gün kan testinde beta hcg 7 çıktı dün yine yaptırdım bu sefer 33 cıktıhamile miyim acaba .doktorum cuma günü yine kan ver dedi .33 Iyi bir değer değil mi
2 günde bir 2 katı artması gerekiyor değerin. Yükselme var umarım gebesindir. Yeni başladıüı için düşük sanırım ama yükselir inşallah merak etme :)

Kızlar bende 2 mayısta catlatma iğnesi oldum.15.gün kan testinde beta hcg 7 çıktı dün yine yaptırdım bu sefer 33 cıktıhamile miyim acaba .doktorum cuma günü yine kan ver dedi .33 Iyi bir değer değil mi
Canım benim hamilesin inşallah tamamına ersin yarın yine yaptır bakalım ne kadar artacak bu aşamada dikkat et kendine daha çok yeniii

Allah razı oslunnn S SiriusBlackK ishal olana mı veriyordunuz kabız olana mı kız. Aman diyim yan etkiler artmasın bu arada nasrettin hocanın da kürkü vardı benim ki kadar rağbet görmedi
Ishale veriyoduk kiz kabiza verilmez sorma sen de bu kurk ismi kaldikca dilden dusmez

T
Çalışıyor olunca insan daha az düşünüyormuş gibi geliyor ama değil, hastalar bile hocam var mı çocuk diye soruyorlar
Tabi ya haklısın. Rabbim inşallah tattırsın sanabu duyguyu. Ben 37 yaşındayım 14 yıllık öğretmenim. İki çocuğum var. 3.hiç aklımda yoktu eşim çok istedi. Vardır bunda da bir hayır dedim başladım. Böyle diyorum çünkü eim de en az benim kadar 3. Çocuğu istemiyordu. Birden adama bir şevk geldi. Baktım çocuklar da çok hevesli tren kaçmadan yakalayalım dedikAma zor iş çalışıp da annelik yapmak. Yine de Rabbim hepinize tattırsın bu özel duyguyu zor bile olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…