- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.821
Yok kuzu içinde yazıyor vajina iltihabı diyrayip ayip .
Kiz o ilacin senin tedaviyle ne ilgisi varbagirsak calistiriyo evet sesler çıkabilir
Yaa bak orda da yazıyor genital enfeksiyon diye. Beni korkutuyon
korkma korkma onaylandı tamamYaa bak orda da yazıyor genital enfeksiyon diye. Beni korkutuyon
Evet baktim bende biz bagirsak iltihabinda ishalde kullaniyoduk geneldeYok kuzu içinde yazıyor vajina iltihabı diyr
Yaa bak orda da yazıyor genital enfeksiyon diye. Beni korkutuyon
dokunma ona kürklü masum o şu mübarek günde affetaçım ben mazur gorun beni.
dokunma ona kürklü masum o şu mübarek günde affet
Allah razı oslunnnkorkma korkma onaylandı tamam
Cnm benim tip sorun bulamiyor bu duruma aciklanamayan infertilite deniliyor.Ya ben anlamıyorum bi sorun yoksa nasıl olmuyor, artık çok gergin bir kadın olacağım valla bebeğim olsun derken.bizde de sorun yokmuş ama bak 5 aydır çok çok düzenli deniyoruz, valla sinirleniyorum artık.
2 günde bir 2 katı artması gerekiyor değerin. Yükselme var umarım gebesindir. Yeni başladıüı için düşük sanırım ama yükselir inşallah merak etme :)Kızlar bende 2 mayısta catlatma iğnesi oldum.15.gün kan testinde beta hcg 7 çıktı dün yine yaptırdım bu sefer 33 cıktıhamile miyim acaba .doktorum cuma günü yine kan ver dedi .33 Iyi bir değer değil mi
Canım benim hamilesin inşallah tamamına ersin yarın yine yaptır bakalım ne kadar artacak bu aşamada dikkat et kendine daha çok yeniiiKızlar bende 2 mayısta catlatma iğnesi oldum.15.gün kan testinde beta hcg 7 çıktı dün yine yaptırdım bu sefer 33 cıktıhamile miyim acaba .doktorum cuma günü yine kan ver dedi .33 Iyi bir değer değil mi
Ishale veriyoduk kiz kabiza verilmezAllah razı oslunnnS SiriusBlackK ishal olana mı veriyordunuz kabız olana mı kız. Aman diyim yan etkiler artmasın bu arada nasrettin hocanın da kürkü vardı benim ki kadar rağbet görmedi
Hee ben kabız olmayın kız o zamanIshale veriyoduk kiz kabiza verilmezsorma sen de bu kurk ismi kaldikca dilden dusmez
Yok kuzumHee ben kabız olmayın kız o zaman
Ben kullandım daha önce aşırı zor geçerdi adet döngüsü. Sancılı olur Du acile gider dim sürekli onu 15 gün kullandım o gün bu gündür sancı çekmiyorum o konuda işime yaradıBende kullanmayi dusunuyorum ya nasil sizce faydasini gordunuzmu veya goren varmi ?
Tabi ya haklısın. Rabbim inşallah tattırsın sanabu duyguyu. Ben 37 yaşındayım 14 yıllık öğretmenim. İki çocuğum var. 3.hiç aklımda yoktu eşim çok istedi. Vardır bunda da bir hayır dedim başladım. Böyle diyorum çünkü eim de en az benim kadar 3. Çocuğu istemiyordu. Birden adama bir şevk geldi. Baktım çocuklar da çok hevesli tren kaçmadan yakalayalım dedikÇalışıyor olunca insan daha az düşünüyormuş gibi geliyor ama değil, hastalar bile hocam var mı çocuk diye soruyorlar
Yok yok aman diyim dur heleYok kuzumolmazsin. Benim canim cok pis idrar testi yapmak cekiyo 9 gun var oysaki. Ama testim yok delirdim yine bugun
Neymiş o neymişşşBen kullandım daha önce aşırı zor geçerdi adet döngüsü. Sancılı olur Du acile gider dim sürekli onu 15 gün kullandım o gün bu gündür sancı çekmiyorum o konuda işime yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?