Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benim yeni bat 18 mayisti ancak daha test yapmadim oldum olacagim diye agrim var ama hala gelen giden yok 4 gun gecikmis oldu acaba var midir biseyler
yoksa oructan midir

Benim kuzenim ilacla dusuk yapmisti beklemeden hamilelik istedigi icin ardindan tkrr hamile kaldi simdi bebisini kucagina aldi 45 gunluk oldu bile canim. Darisi basimiza moralini bozma

Amin sağol canım Allah bağışlasın
Bizlere de tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşaallah benim kendiliğinden düşmediya kürtaj oldum onun öncesinde ilaç verip beklettiler sancı çektim ama neticede kürtaja alındım rahime müdehale edildiği için biraz beklemek şart tabi ama 2 ayı geçirmek istemiyorum sende durum nasıl?

Allah kolaylık versin işin zor canım
Hamileyken çalışmak ne kadar zordur ya insanın hep yatası geliyor zaten yemeğini kim yapıyorki ama iyi beslenmen lazım sürekli dışardanmı yiyorsun☹

Ben heycanla olmamasini istedigim bat tarihini bekliyorum :)

Turkiye’de kurtaji once ilac sonra mudahele ile yapiyorlar sanirim ama yurt disinda sadece ilac vermisler evde sanci cekerek dusurmus 3 gun sancisi surmus ardindan hic beklemeden hamile kalmis.

Dedigin gibi en azndan biraz beklesen iyi olabilir belkide gerci doktor daha iyi bilir

Hayirlisi olsun hepimiz icin

Hem sevinçten gülüyorum acaba sonuna kadar yasayacakmiyim hamilelik duygusunu diye de üzülüyorum inanamıyorum
Yaaa stres yapma insan ümit ile korku arasında yaşarmış. Ama çok sevindim Rabbim sağlıkla ilerlemesine güzelce dünyaya gelmesini nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına inşAllah

Herşey nasip canım. Eşim bu konuda çok telkin etti beni. Nasibimizde varsa hastalık da olur başka şeyde dedi. Ama analık işte evladım kollarımda 3 kez gidip gidip gelince ister istemez bir panik atak dönemim oldu. Çok şükür bitti gitti. Rabbim bir daha göstermesin limseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…