- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.001
Haftaya gelsin demiş de ben cuma günü tekrar giderim tabi evimin yanında hastaneAma tabj sen dayanamayip 2 gun sonra kan verceksinsaka bi yana ben olsam sagljk ocaginda kan verirdim cuma gunu.
Bi ara ne kadar zaman sonraBen doktora gitmeme karari aldımkocam yazik eve sabah 6da geldi kiyamadim. Amaan bi ara gider gitmiskende hcg baktiririm
Yaaa demek oluyorki hamile misin şimdi. Hem gülücük koymuşun hem üzücük anlamadım kiKızlar şükürler olsun değerim 15.88 çıkmış 10 günlük asılamaRabbım yüzümüze güldü sanırım
İç güveysinden hallice kuzunasılsınız?
Hem sevinçten gülüyorum acaba sonuna kadar yasayacakmiyim hamilelik duygusunu diye de üzülüyorum inanamıyorumYaaa demek oluyorki hamile misin şimdi. Hem gülücük koymuşun hem üzücük anlamadım ki
Bence tadını çıkar ya, çok sevindim valla, keyifli ol, hiç stres yapma, çok skntısız geçeceğine inanHem sevinçten gülüyorum acaba sonuna kadar yasayacakmiyim hamilelik duygusunu diye de üzülüyorum inanamıyorum
Benim kuzenim ilacla dusuk yapmisti beklemeden hamilelik istedigi icin ardindan tkrr hamile kaldi simdi bebisini kucagina aldi 45 gunluk oldu bile canim. Darisi basimiza moralini bozma
Her za
Cok girip yazmak istiyorum cnm ama oruc olunca eve gelip direk yatıyorum yemek yapamıyorum cogu zamanama hep aklımdasınız bu arada Hayal Kocak K KurkmantoluS @Lostinparadise @Minik_kebelek @Eneaciz Hayhatun daha adını etiketliyemedim güzel anneler anne adayları nasılsınız
Amin sağol canım Allah bağışlasın
Bizlere de tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşaallahbenim kendiliğinden düşmediya kürtaj oldum onun öncesinde ilaç verip beklettiler sancı çektim ama neticede kürtaja alındım rahime müdehale edildiği için biraz beklemek şart tabi ama 2 ayı geçirmek istemiyorum sende durum nasıl?
Yaaa stres yapma insan ümit ile korku arasında yaşarmış. Ama çok sevindim Rabbim sağlıkla ilerlemesine güzelce dünyaya gelmesini nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına inşAllahHem sevinçten gülüyorum acaba sonuna kadar yasayacakmiyim hamilelik duygusunu diye de üzülüyorum inanamıyorum
İki uc sayfa geride çok uzun yazmışımben o kaynana mesajını bulamıyorum canım merak ettim nasıl bir cadaloz
İnsallah bu haftadan sonra geçer senin canım eskisi gibi çok varmiBulantı ayyy Bndede
Evet hiç değişmedi azalmadı da canım su an bile zor tutuyorum midemiİnsallah bu haftadan sonra geçer senin canım eskisi gibi çok varmi
Herşey nasip canım. Eşim bu konuda çok telkin etti beni. Nasibimizde varsa hastalık da olur başka şeyde dedi. Ama analık işte evladım kollarımda 3 kez gidip gidip gelince ister istemez bir panik atak dönemim oldu. Çok şükür bitti gitti. Rabbim bir daha göstermesin limseyeBenim oğlan da boynunda 3 kordonla geldi yok beynine kan gitmemiş olabilir engelli olabilir, şeker hastası olabilir biryıgın olay oldu. El kadar bebenin 3 günde 1 kanını aldılar yaa, neyse ki sadece 6 ay kontrolü oldu bu şeker mevzusundan ama sonra almanyada genetik problemi olabilir dediler. Aylarca kan verdik, fenül ketonüri. Sen git almanla evlen, sonra türklerde akraba evliliklerinde çıkan hastalık ihtimali olsun2 yaşında son testler yapıldı sadece genetik bozukluğumuz var, eşimle bende aynı gende bozukluk varmış, yüzde 25 evlatlarımız gen testlerinde engelli gibi görünüyor. O sebeple bu ikili üçlü testler falan bizde anlamsız. Bak ben bunları unutmuştum sen hatırlattın canım. Ama ben o kadar çok takılmadım hastalıklarına, çünkü her hastalıkta bana daha çok yakınlaştı oğlum ya da bi huyu eskiye göre daha iyi yönde değişti. Hastalıkları hrp güçlenmek için basamak olarak gördüm ne biliyim ya. Bu konulara hep iyi yanından bakıyorum, keşke her konuda böle olsam
Canım çok sevindim. Allah sağlıkla sıhhatle tamamlasın evladına kavuştursun inşallahHem sevinçten gülüyorum acaba sonuna kadar yasayacakmiyim hamilelik duygusunu diye de üzülüyorum inanamıyorum
Insallah cok guzel sonuc alirsin canimHaftaya gelsin demiş de ben cuma günü tekrar giderim tabi evimin yanında hastane
Bi ara ne kadar zaman sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?