- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.961
Çevremde yok henüz. Bulur bulmaz aaa şuna bak diye kınayacağım
Harikasin canimKızlar talebim üzerine sayfanın ismini mune hanıma değiştirttim nasıl beğendinizmi
Genel bir isim olsun istedim
3 kesime de hitap ediyor
Hadi bakalım güzel haber ver canım bize, gönlüne göre olsun inşallahKızlar ben yarın gidip beta hcg isteyecem yoksa boşu boşuna bu kadar hormon ilacı almayayım stres oldum gün yaklaştık ca uyku uyumuyorum bu nasıl bir şey ya araftayimolmadı diye his ediyorum fakat beta hcg çıkmazsa ne durumda olurum bilemiyorum korkuyorum ama yapacak birsey yok birsey yoksa hiç değil se ilacı bırakıp adetimi beklerim sonuç ne olursa olsun zor da olsa katlanmak zorundayım elden ne gelir yarın herkesten habersiz hastaneye kaçamak yapacam zaten varsa yüksek değer çıkar yoksa ya 0 yada düşük Bi değer oda ilaç etkisi olacaktır offfcok zor durumdayım Allah bizim yaramıza şu serpsin
Cok girip yazmak istiyorum cnm ama oruc olunca eve gelip direk yatıyorum yemek yapamıyorum cogu zamanNe güzel söyledin canım benim
İnşallah inşallahiple çekiyorum şu günleri
Bende özledim seni güzel muhabbetiniFırsat buldukça yaz emi ben malum bi süredir soramadım sizleri... Toparlanıyorum çok şükür Rabbim seninde meleğini korusun ona kavuştursun diğerinin nasibi yokmuş benimki gibi Allah aynı acıları yaşatmasın
Canım öyle olanda var olmayanda var bazen ovulasyon testleri koyulasıyor adete yakın gebelikten kaynaklıda olabilir tekrar yumurtlama da olabiliyorMavi Boncugumm başlık çok güzel olmuş kuzum :)))
Kızlar ben size bir şey sorucam. Bu ovülasyon testi daha mı erken gösteriyor gebeliği.. Mesela biliyorsunuz yumurtlama zamanları geçtikten sonra normalde tek çizgi çıkıyor ovü testlerinde.. Çift çizgi gördüğümüzde hamilelikten şüphelenebilir miyiz.. Lh hormonu daha mı çabuk yükseliyor acaba..
Ne zamandır düşünüyorsunuz dilerim mübarek Ramazan ayı hürmetine pozitif çıkar hayırlısyla ama kendinizi herşeye hazırlayın ben hep öyle yapıyorum yoksa çok yıpranıyorum daha sakin ve sükunetli olun stres hiç iyi değil bu bekleyişte onu çok net anladımKızlar ben yarın gidip beta hcg isteyecem yoksa boşu boşuna bu kadar hormon ilacı almayayım stres oldum gün yaklaştık ca uyku uyumuyorum bu nasıl bir şey ya araftayimolmadı diye his ediyorum fakat beta hcg çıkmazsa ne durumda olurum bilemiyorum korkuyorum ama yapacak birsey yok birsey yoksa hiç değil se ilacı bırakıp adetimi beklerim sonuç ne olursa olsun zor da olsa katlanmak zorundayım elden ne gelir yarın herkesten habersiz hastaneye kaçamak yapacam zaten varsa yüksek değer çıkar yoksa ya 0 yada düşük Bi değer oda ilaç etkisi olacaktır offfcok zor durumdayım Allah bizim yaramıza şu serpsin
Canım bulantılar ne alemdeMaksimum altıncı haftada zaten kese iyi yada kötü her türlü tespit edılır
Evet canım en güzeli akışına bırakın hiç beklemediğiniz anda çiçek açacaktır muhakkak o günler cok yakınNe zamandır düşünüyorsunuz dilerim mübarek Ramazan ayı hürmetine pozitif çıkar hayırlısyla ama kendinizi herşeye hazırlayın ben hep öyle yapıyorum yoksa çok yıpranıyorum daha sakin ve sükunetli olun stres hiç iyi değil bu bekleyişte onu çok net anladım
İyiyizz canımm çok şükür bir değişiklik yok. Sen nasılsın zor gidiyor anladığım kadarıyla rabbim yardımcın olsunHer za
Cok girip yazmak istiyorum cnm ama oruc olunca eve gelip direk yatıyorum yemek yapamıyorum cogu zamanama hep aklımdasınız bu arada Hayal Kocak K KurkmantoluS Lostinparadise Yildiz__Tozu Eneaciz Hayhatun daha adını etiketliyemedim güzel anneler anne adayları nasılsınız
oruç tutmakta zorlanmıyor musun canım benim mide bulantım olmasa ben de tutacaktım içim biraz buruk o yüzden..Her za
Cok girip yazmak istiyorum cnm ama oruc olunca eve gelip direk yatıyorum yemek yapamıyorum cogu zamanama hep aklımdasınız bu arada Hayal Kocak K KurkmantoluS Lostinparadise Yildiz__Tozu Eneaciz Hayhatun daha adını etiketliyemedim güzel anneler anne adayları nasılsınız
2 yıl geçti 2.3 defa çatlatma iğnesi klomen oldum olmadı bir türlü 2 yıldır istiyoruz hersey normal ama olmuyor işte asılama oldu az önce kan verdim şuan bekliyorum sonucu içim titriyorNe zamandır düşünüyorsunuz dilerim mübarek Ramazan ayı hürmetine pozitif çıkar hayırlısyla ama kendinizi herşeye hazırlayın ben hep öyle yapıyorum yoksa çok yıpranıyorum daha sakin ve sükunetli olun stres hiç iyi değil bu bekleyişte onu çok net anladım
Allah yardımcın olsun kuzucum hayırlısıyla güzel haberler al inşallah.2 yıl geçti 2.3 defa çatlatma iğnesi klomen oldum olmadı bir türlü 2 yıldır istiyoruz hersey normal ama olmuyor işte asılama oldu az önce kan verdim şuan bekliyorum sonucu içim titriyor
Amin Allah razı olsunAllah yardımcın olsun kuzucum hayırlısıyla güzel haberler al inşallah.
Bilmiyorum çok takıntılıAy ne cadaloz kaynanan varmış yaölecek mi sanki
Ben hala çekiyorum bulantilari o kadar kötü oluyorum yeni çıktım hastaneden senin durumun nasıl bende fazla girmiyorum ınanHer za
Çok şükür kuzum toparlanıyorum
2 ay iyidir evet bende öyle düşünüyorum
Doktorlar 3 ay diyor ama ha 2 ha 3 ne farkeder sankionlar bide işin psikolojik yönünden dolayı 3 ay diyorlar sanırım....
Hayırlısıyla sağlıkla kalayımda benim psikolojim düzelir zaten
Bende seni soramadım iyisin inşallah?
Bulantınmı var hala?
Ben 13 haftama geldim burda hala 12 gösterıo ayol deli mi ne
ben o kaynana mesajını bulamıyorum canım merak ettim nasıl bir cadalozBilmiyorum çok takıntılıbian önce dört aylik olayim tatile ailemin yanına gidicemde çok bunaldım
Oyyy kıyamam canım benim Rabbim muradına kavuştursun insallah seni sevince dönüşsün bekleyişin2 yıl geçti 2.3 defa çatlatma iğnesi klomen oldum olmadı bir türlü 2 yıldır istiyoruz hersey normal ama olmuyor işte asılama oldu az önce kan verdim şuan bekliyorum sonucu içim titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?