Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mavi Boncugumm başlık çok güzel olmuş kuzum :)))

Kızlar ben size bir şey sorucam. Bu ovülasyon testi daha mı erken gösteriyor gebeliği.. Mesela biliyorsunuz yumurtlama zamanları geçtikten sonra normalde tek çizgi çıkıyor ovü testlerinde.. Çift çizgi gördüğümüzde hamilelikten şüphelenebilir miyiz.. Lh hormonu daha mı çabuk yükseliyor acaba..

Hadi bakalım güzel haber ver canım bize, gönlüne göre olsun inşallah

Her za Cok girip yazmak istiyorum cnm ama oruc olunca eve gelip direk yatıyorum yemek yapamıyorum cogu zaman ama hep aklımdasınız bu arada Hayal Kocak K KurkmantoluS Lostinparadise Yildiz__Tozu Eneaciz Hayhatun daha adını etiketliyemedim güzel anneler anne adayları nasılsınız

Canım öyle olanda var olmayanda var bazen ovulasyon testleri koyulasıyor adete yakın gebelikten kaynaklıda olabilir tekrar yumurtlama da olabiliyor

Ne zamandır düşünüyorsunuz dilerim mübarek Ramazan ayı hürmetine pozitif çıkar hayırlısyla ama kendinizi herşeye hazırlayın ben hep öyle yapıyorum yoksa çok yıpranıyorum daha sakin ve sükunetli olun stres hiç iyi değil bu bekleyişte onu çok net anladım

Evet canım en güzeli akışına bırakın hiç beklemediğiniz anda çiçek açacaktır muhakkak o günler cok yakın

2 yıl geçti 2.3 defa çatlatma iğnesi klomen oldum olmadı bir türlü 2 yıldır istiyoruz hersey normal ama olmuyor işte asılama oldu az önce kan verdim şuan bekliyorum sonucu içim titriyor

2 yıl geçti 2.3 defa çatlatma iğnesi klomen oldum olmadı bir türlü 2 yıldır istiyoruz hersey normal ama olmuyor işte asılama oldu az önce kan verdim şuan bekliyorum sonucu içim titriyor
Allah yardımcın olsun kuzucum hayırlısıyla güzel haberler al inşallah.

Ben hala çekiyorum bulantilari o kadar kötü oluyorum yeni çıktım hastaneden senin durumun nasıl bende fazla girmiyorum ınan Eneaciz çoktandır görünmüyor gibi geldi

Benim kuzenim ilacla dusuk yapmisti beklemeden hamilelik istedigi icin ardindan tkrr hamile kaldi simdi bebisini kucagina aldi 45 gunluk oldu bile canim. Darisi basimiza moralini bozma

Oyyy kıyamam canım benim Rabbim muradına kavuştursun insallah seni sevince dönüşsün bekleyişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…