Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet canım yurtdışında farklı uygulamalar oluyor ben kürtajdan önce doktora düşük ilacı sordum "o piyasadan kaldırıldı" dedi
Yani burda vermiyolarmış artık hangi yöntem daha doğru bilemeyiz tabi.... Bide kendiliğinden düşük yapıncada içerde parça kalma ihtimali olabiliyor o zamanda kürtaja alıyorlar haftalar ilerledikçe düşmesi daha zorlaşıyor tabi .. bana doktor bebeğin eşi şişmiş yapıştı muhtemelen demişti böyle durumda kürtaj kaçınılmaz zaten
Hayırlısı inşallah bundan sonrası önüme bakıcam Allah hepimizi beklediğimize kavuştursun

Canim nasilsin. Kusura bakma buraya ugrayamiyorum. Biliyosun benim amacimi farkli arastirmalar yapiyorum.

İyi misin maviş durumlar nasıl

Sanirim ikiside ayni gune denk geliyor olsun biz yinede adet olmadan arife diyelim
ayyyy evet evet regl olmadan arife olsun. Bayram şekeri bir bebiş haberi istiyoruzzz
börek yapmam lazım ama tv izliyorum kalktığımdan beri. Bu Ramazan beni eyice tembel etti sen nidiyonnnn
Tsklr bende iyiyim
Allah iyilik versin canım benim

İyi misin maviş durumlar nasıl

Çok şükür canım sağol sen nasılsın bulantıların sürüyor mu 3 aylıksın artık bundan sonra azalır inşallah
Bu arada seninle son adetlerimiz aynıydıya hamilelik takvimimizde aynıydı
Tahmini doğum 3 aralıktı benimkide
Her görmemde o geliyor aklıma ister istemez

Evet biz senle aynıydıkkk doğumda aynı güne gelıordu... Ama üzülme canım nasip daha sağlıklı bir bebeğin olacak eminim bulantıları devam edıyor benim hala aynı tam 3 aylık olduk bakalım neler olacak bu ay

ayyyy evet evet regl olmadan arife olsun. Bayram şekeri bir bebiş haberi istiyoruzzz
börek yapmam lazım ama tv izliyorum kalktığımdan beri. Bu Ramazan beni eyice tembel etti sen nidiyonnnn
Bende su yemek programlarına bakıp doyuyorum resmen kendım yiyemesmde bişi yapamıyorum aynı sendenim

Insallah bayram sekeriniz benden olsun herkese çifte bayram nasip olur insallah

Ben hala çekiyorum bulantilari o kadar kötü oluyorum yeni çıktım hastaneden senin durumun nasıl bende fazla girmiyorum ınan Eneaciz çoktandır görünmüyor gibi geldi

Buralara pek giremedim canım. Girsemde okuyamadım yazıları. Perişanlığım devam. Yatak döşek yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…