- 6 Mayıs 2016
- 9.139
- 9.082
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.021
Ben heycanla olmamasini istedigim bat tarihini bekliyorum :)
Turkiye’de kurtaji once ilac sonra mudahele ile yapiyorlar sanirim ama yurt disinda sadece ilac vermisler evde sanci cekerek dusurmus 3 gun sancisi surmus ardindan hic beklemeden hamile kalmis.
Dedigin gibi en azndan biraz beklesen iyi olabilir belkide gerci doktor daha iyi bilir
Hayirlisi olsun hepimiz icin
O zaman arife günü olsun pleaseadet olursam 3. Gunu olmazsam arife gunu
Canim nasilsin. Kusura bakma buraya ugrayamiyorum. Biliyosun benim amacimi farkli arastirmalar yapiyorum.Evet canım yurtdışında farklı uygulamalar oluyor ben kürtajdan önce doktora düşük ilacı sordum "o piyasadan kaldırıldı" dedi
Yani burda vermiyolarmış artık hangi yöntem daha doğru bilemeyiz tabi.... Bide kendiliğinden düşük yapıncada içerde parça kalma ihtimali olabiliyor o zamanda kürtaja alıyorlar haftalar ilerledikçe düşmesi daha zorlaşıyor tabi .. bana doktor bebeğin eşi şişmiş yapıştı muhtemelen demiştiböyle durumda kürtaj kaçınılmaz zaten
Hayırlısı inşallah bundan sonrası önüme bakıcam Allah hepimizi beklediğimize kavuştursun
Sanirim ikiside ayni gune denk geliyorO zaman arife günü olsun please
İyi misin maviş durumlar nasılEvet canım yurtdışında farklı uygulamalar oluyor ben kürtajdan önce doktora düşük ilacı sordum "o piyasadan kaldırıldı" dedi
Yani burda vermiyolarmış artık hangi yöntem daha doğru bilemeyiz tabi.... Bide kendiliğinden düşük yapıncada içerde parça kalma ihtimali olabiliyor o zamanda kürtaja alıyorlar haftalar ilerledikçe düşmesi daha zorlaşıyor tabi .. bana doktor bebeğin eşi şişmiş yapıştı muhtemelen demiştiböyle durumda kürtaj kaçınılmaz zaten
Hayırlısı inşallah bundan sonrası önüme bakıcam Allah hepimizi beklediğimize kavuştursun
Tsklr bende iyiyimİç güveysinden hallice kuzuSen nasılsınnnn
ayyyy evet evet regl olmadan arife olsun. Bayram şekeri bir bebiş haberi istiyoruzzzSanirim ikiside ayni gune denk geliyorolsun biz yinede adet olmadan arife diyelim
börek yapmam lazım ama tv izliyorum kalktığımdan beri. Bu Ramazan beni eyice tembel etti
Allah iyilik versin canım benimTsklr bende iyiyim
İyi misin maviş durumlar nasıl
Evet biz senle aynıydıkkkÇok şükür canım sağolsen nasılsın bulantıların sürüyor mu 3 aylıksın artık bundan sonra azalır inşallah
Bu arada seninle son adetlerimiz aynıydıya hamilelik takvimimizde aynıydı
Tahmini doğum 3 aralıktı benimkide
Her görmemde o geliyor aklıma ister istemez
Bende su yemek programlarına bakıp doyuyorum resmen kendım yiyemesmdeayyyy evet evet regl olmadan arife olsun. Bayram şekeri bir bebiş haberi istiyoruzzz
börek yapmam lazım ama tv izliyorum kalktığımdan beri. Bu Ramazan beni eyice tembel ettisen nidiyonnnn
Allah iyilik versin canım benim
ayyyy evet evet regl olmadan arife olsun. Bayram şekeri bir bebiş haberi istiyoruzzz
börek yapmam lazım ama tv izliyorum kalktığımdan beri. Bu Ramazan beni eyice tembel ettisen nidiyonnnn
Insallah bayram sekeriniz benden olsunayyyy evet evet regl olmadan arife olsun. Bayram şekeri bir bebiş haberi istiyoruzzz
Ben hala çekiyorum bulantilari o kadar kötü oluyorum yeni çıktım hastaneden senin durumun nasıl bende fazla girmiyorum ınanEneaciz çoktandır görünmüyor gibi geldi
Canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın insallahKızlar şükürler olsun değerim 15.88 çıkmış 10 günlük asılamaRabbım yüzümüze güldü sanırım
Amiiinnn. Bat 3 Haziran. Tam da arefe.. çifte bayram yaşatır insAllah bize Rabbim. Bissürü aminnnnnInsallah bayram sekeriniz benden olsunherkese çifte bayram nasip olur insallah
inş.Amiiinnn. Bat 3 Haziran. Tam da arefe.. çifte bayram yaşatır insAllah bize Rabbim. Bissürü aminnnnn
Ben bozuk olduğunu düşünmüyorum açıkcası insallah vardır bir daha deneyin başka testle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?