Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim oğlan da boynunda 3 kordonla geldi yok beynine kan gitmemiş olabilir engelli olabilir, şeker hastası olabilir biryıgın olay oldu. El kadar bebenin 3 günde 1 kanını aldılar yaa, neyse ki sadece 6 ay kontrolü oldu bu şeker mevzusundan ama sonra almanyada genetik problemi olabilir dediler. Aylarca kan verdik, fenül ketonüri. Sen git almanla evlen, sonra türklerde akraba evliliklerinde çıkan hastalık ihtimali olsun 2 yaşında son testler yapıldı sadece genetik bozukluğumuz var, eşimle bende aynı gende bozukluk varmış, yüzde 25 evlatlarımız gen testlerinde engelli gibi görünüyor. O sebeple bu ikili üçlü testler falan bizde anlamsız. Bak ben bunları unutmuştum sen hatırlattın canım. Ama ben o kadar çok takılmadım hastalıklarına, çünkü her hastalıkta bana daha çok yakınlaştı oğlum ya da bi huyu eskiye göre daha iyi yönde değişti. Hastalıkları hrp güçlenmek için basamak olarak gördüm ne biliyim ya. Bu konulara hep iyi yanından bakıyorum, keşke her konuda böle olsam

Canım benim Rabbim güç kuvvet derman versin sana inşallah. Bebişine sağlık versin ben iyiyim diyim iyi olayım. İçtiğim ilaçtan dolayı midem bulanıyor. Ağzımın içi ap açı. İlaç denge kaybı yapıyor arada başım dönüyor falan oruç çok zorluyor. Hamile olsam içim yanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…