- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.981
Evet aynen canım benim teşekkürler hayırlısı ile çok aminEvet canım en güzeli akışına bırakın hiç beklemediğiniz anda çiçek açacaktır muhakkak o günler cok yakın
Benim oğlan da boynunda 3 kordonla geldi yok beynine kan gitmemiş olabilir engelli olabilir, şeker hastası olabilir biryıgın olay oldu. El kadar bebenin 3 günde 1 kanını aldılar yaa, neyse ki sadece 6 ay kontrolü oldu bu şeker mevzusundan ama sonra almanyada genetik problemi olabilir dediler. Aylarca kan verdik, fenül ketonüri. Sen git almanla evlen, sonra türklerde akraba evliliklerinde çıkan hastalık ihtimali olsunAh kuzum maalesef asıl sabır bunlar bile değil. Oğlum tiroid hastası doğdu. İlk 4 ay her hafta kan verdi çocuğum ila kullandı. Şükür geçti. Oğlum 3,5 yaşındayken kızım doğdu. Kızım da 1 ve 2 yaşında toplam 3 kez ateşli havale geçirdi. Öldüm dedim ölmedim. Dayanamam dedim dayandım. Bir daha çocuk yok dedim işte yine burdayım. Rabbim evlatlar imtihan etmesin çok zor. Sağlık için sabır çektirmesin Rabbim
Olursun csnım bu günlerde gecer elbetteBilmiyorum çok takıntılıbian önce dört aylik olayim tatile ailemin yanına gidicemde çok bunaldım
Bulantı ayyy BndedeBen hala çekiyorum bulantilari o kadar kötü oluyorum yeni çıktım hastaneden senin durumun nasıl bende fazla girmiyorum ınan @Eneaciz çoktandır görünmüyor gibi geldi
Hadi baaakalımm kimin kınaması tutacakkına tabi bende arayislardayim bulcan tez vakitte kinicam
Canım benimHer za
Cok girip yazmak istiyorum cnm ama oruc olunca eve gelip direk yatıyorum yemek yapamıyorum cogu zamanama hep aklımdasınız bu arada @Hayal Kocak K KurkmantoluS @Lostinparadise @Minik_kebelek @Eneaciz Hayhatun daha adını etiketliyemedim güzel anneler anne adayları nasılsınız
Ben doktora gitmeme karari aldımHadi baaakalımm kimin kınaması tutacak
Doktora gosterdin mi kuzumm erken baktirmissin ama daha 10 gun gecmisKızlar şükürler olsun değerim 15.88 çıkmış 10 günlük asılamaRabbım yüzümüze güldü sanırım
Iyiyim canimnasılsınız?
Canim bozuk gibi ya yok mu baska testin
Canım doktora sormuş arkadaşım doktor demiş 10 günlük asılama olduğu için daha yeni bu değere göre var demiş haftaya tekrar baktiralim demişDoktora gosterdin mi kuzumm erken baktirmissin ama daha 10 gun gecmisinsallah saglicakla artar degerin
Ama tabj sen dayanamayip 2 gun sonra kan verceksinCanım doktora sormuş arkadaşım doktor demiş 10 günlük asılama olduğu için daha yeni bu değere göre var demiş haftaya tekrar baktiralim demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?