- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.061
Bende soğan kürü kullandım çok faydasını gördümYaa ne güzel yükseltmiş, ay aman kim neyden fayda görmüşse hepsini denemeye yeminliyiz, ben de soğan kürü yapam bari bu ay
Mide bulantisimi kiyamam çok zorBuralara pek giremedim canım. Girsemde okuyamadım yazıları. Perişanlığım devam. Yatak döşek yatıyorum
Mide bulantisimi kiyamam çok zor
Kaç günün vardı canımKizlar ya ben camasirimda pembe minicik akintinin icinde leke gordum biraz onceYerlesme kanamasi icin daha cok erken degil mi . Malum memislerden de sut geliyo iyice umutlandim bu ay
Tutuyorum cnım Bi Kaç gü n dh tutayım cok halsiz düşersem bırakıcam cok üzülür orumOruç tutuyor musunuz belki halsizliğinizde etkisi vardır Çünkü normal insan bile halsiz düşüyor
Tam emin degilim erken oluyorum hep ama en az 1 hafta var benceKaç günün vardı canım
Galiba bende Bİ k aç güne bırakırm cn m yaBen tutamıyorum ya kusuyorum sen iyi tutuyorsun :)
Yemeğimi eşim yapıyor canım ama sanırım aç kalsak daha iyi zehirlendim sandım dün eşim işten benden önce çıkıyor hep makarna yumurta tarzı yapıyordu yapamıyorum kusuyorum birde halim kalmıyor ama ondanda Allah ragzı olsun o yapmasa aç kalcaz
Tatlım ben olacağım zaman da çok belirtim olmaz aslında, sadece beş on saniyelik sancılarım olur ama sancım olmadı hiç, bununla beraber hamilelik belirtim de yok.ama devamı gelmedi.hiç ümitlenmeyeyim çok üzülüyorum sonra ya mavi boncuğumdua et olur mu bana
Getirmiş kadar oldun can arkadaşım o kadar duygulandım ki Allah senden ragzı olsun Tez zamanda güzel günler göstersinİyi iyi maşallah yapsın tabi yardımcı olsun senin şimdi yardıma ihtiyacın var
Eşler özellikle böyle zamanlarda birbirlerine yardımcı olmalılar böyle eşler takdir edilir
Yakınımda olsan sana yemek getirirdim
Gerçekten lafta değil yemeğimi paylaşırdım hamilenin her türlü besini alması gerek
Zor bir süreçtir birilerine muhtaç olur insan
Allah kolaylığını verir inşAllah
Getirmiş kadar oldun can arkadaşım o kadar duygulandım ki Allah senden ragzı olsun Tez zamanda güzel günler göstersin
İnşallah kuzum ya bakalım zamanı ne zamanOda olacak hamileyken ki zorluklarıda görür binlerce kez şükredersin güzel arkadaşım benim
Amin canım İnşallahAklımdan geçtin bugün bende merak ediyordum seni hayırlısı olsun canım
Canın sağolsun denemeye devam
İnşaallah müjdemizi alırız birgün hep beraber
Cnm twlefonun mutlaka etkisi vardir. Ama yapilan son arastirmalarda siksik girilen ultrasonlardan dolayi oldugu da dusunuluyirmjs. Hatta avrupada bazi ulkelerde sinirli olarak ultra sona giriliyor. Turkiyede ise her ne zaman istersen git ultrasona aliyolar.Kızlar bişey paylaşmak istiyorum. Bu zamanda zor biliyorum ama nolur hamişlerimiz telefondan ümkün olduğunca uzak kalsın. Yakın arkadaşım 2. Bebeğine hamileyken sağolsun telefonla çok haşır neşitdi. Çok uyardık. Allah izin verirse bişey olmaz çok girmiyorum sadece okulda bakıyorum falan dedi. Velhasıl sonuçta dünya tatlısı bir kızı oldu ancak... Şimdi burda bahsetmeyeceğim fakat zihinsel olmayan tamamen fiziksel ufak kusurlarla doğdu. En büyük sıkıntısı ciddi işitme kaybı. Doktor radyasyon sebep olabilir dedi. Nolur beni yanlış anlamayın ama canım arkadaşımın çektiği sıkıntılara şu anda çok yakından şahit olduğum için sizinle paylaşmak istedim
Evet 1 yaşına yeni girdisukufenazz kızın yaşına girdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?