Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey paylaşmak istiyorum. Bu zamanda zor biliyorum ama nolur hamişlerimiz telefondan ümkün olduğunca uzak kalsın. Yakın arkadaşım 2. Bebeğine hamileyken sağolsun telefonla çok haşır neşitdi. Çok uyardık. Allah izin verirse bişey olmaz çok girmiyorum sadece okulda bakıyorum falan dedi. Velhasıl sonuçta dünya tatlısı bir kızı oldu ancak... Şimdi burda bahsetmeyeceğim fakat zihinsel olmayan tamamen fiziksel ufak kusurlarla doğdu. En büyük sıkıntısı ciddi işitme kaybı. Doktor radyasyon sebep olabilir dedi. Nolur beni yanlış anlamayın ama canım arkadaşımın çektiği sıkıntılara şu anda çok yakından şahit olduğum için sizinle paylaşmak istedim

Kizlar ya ben camasirimda pembe minicik akintinin icinde leke gordum biraz once Yerlesme kanamasi icin daha cok erken degil mi . Malum memislerden de sut geliyo iyice umutlandim bu ay

İyi iyi maşallah yapsın tabi yardımcı olsun senin şimdi yardıma ihtiyacın var
Eşler özellikle böyle zamanlarda birbirlerine yardımcı olmalılar böyle eşler takdir edilir
Yakınımda olsan sana yemek getirirdim
Gerçekten lafta değil yemeğimi paylaşırdım hamilenin her türlü besini alması gerek
Zor bir süreçtir birilerine muhtaç olur insan
Allah kolaylığını verir inşAllah

Rabbim umduğuna kavuştursun inşaallah tez zamanda müjdeli haberi alırsın canım

Getirmiş kadar oldun can arkadaşım o kadar duygulandım ki Allah senden ragzı olsun Tez zamanda güzel günler göstersin

Cnm twlefonun mutlaka etkisi vardir. Ama yapilan son arastirmalarda siksik girilen ultrasonlardan dolayi oldugu da dusunuluyirmjs. Hatta avrupada bazi ulkelerde sinirli olarak ultra sona giriliyor. Turkiyede ise her ne zaman istersen git ultrasona aliyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…