- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.101
Kasık ağrıları hamilelik belirtisi olabilir canımcım. İnşallah da öyledirBenim kasık altlarımda ağrılarda var kuzuum belime vuruyoor
Aynen tatlım biliyorum geçen ay dan tahlilde çıkmıştı çok yeniydi fakat 2gün sonra değerlerim çok düştü kimyasal geçirdim yani çok ağrılı bi süreçti regli olduğumda Allah kimseye yaşatmasınKasık ağrıları hamilelik belirtisi olabilir canımcım. İnşallah da öyledir
Tekirdağlıyım senHadiii canıım nerelesiiiin
Aminn. Kötü düşünme artık. Bu kez sağlıkla gelecek inşallah :)) önce bi çift çizgileri görelim :)Aynen tatlım biliyorum geçen ay dan tahlilde çıkmıştı çok yeniydi fakat 2gün sonra değerlerim çok düştü kimyasal geçirdim yani çok ağrılı bi süreçti regli olduğumda Allah kimseye yaşatmasınama heveslenmek istemiyorum ..
Lüleburgaz ama çerkezköye evlendim canımTekirdağlıyım sen
Aminn. Kötü düşünme artık. Bu kez sağlıkla gelecek inşallah :)) önce bi çift çizgileri görelim :)
Aminn. Kötü düşünme artık. Bu kez sağlıkla gelecek inşallah :)) önce bi çift çizgileri görelim :)
Aaa hemsehrim buldumLüleburgaz ama çerkezköye evlendim canım
Yoksa çerkezdemi oturuyorsun sendee :)Aaa hemsehrim buldum
Ben Sakarya ya evlendim canım ama memleketim Bi tane ::))Yoksa çerkezdemi oturuyorsun sendee :)
Trakya kuzuuum bizdeki neşe kapı gıcırtında başlaar bilirsiinBen Sakarya ya evlendim canım ama memleketim Bi tane ::))
Evet neşeliyizTrakya kuzuuum bizdeki neşe kapı gıcırtında başlaar bilirsiin
AYy buldum keşke bakmasaydım sinir oldumİki uc sayfa geride çok uzun yazmışım
Aynem cnm. Bana sadece bir hemsire telefon yanindayken uyuma dedi. Telefonla zaten vazla ugrasmak zaten cok saglikli degil bide gebelik olunca hic degilDoğrudur canım. Yine de tedbirde fayda var
Yok kiznerden ciktiKuzum sen gebe değil misin?
Merak ediyodum bu ay yine neyi belirti saycam diyeDur kızz sakinnnn
ay ne güldüm allah iyiliğini versin ya senin adına cok sevindim ikinizde rahat uylu çekmişsinizMinik kelebek nası etiketlenme yapıyo bana da gösterin yaa bilmiyorum
Bu arada tüm akşamüstü aldım da bu hayıt otu hapını, ben hep çok zor uyurum. Mışıl mışıl uyumuşum yahu eşimin traktör gibi horlamasını bile duymadım, bi kere tepiklemedim adamı
Şükür iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelikHer za
Cok girip yazmak istiyorum cnm ama oruc olunca eve gelip direk yatıyorum yemek yapamıyorum cogu zamanama hep aklımdasınız bu arada @Hayal Kocak @Kurkmantolumdnn @Lostinparadise Yildiz__Tozu @Eneaciz Hayhatun daha adını etiketliyemedim güzel anneler anne adayları nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?