- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.081
Doğrudur canım. Yine de tedbirde fayda varCnm twlefonun mutlaka etkisi vardir. Ama yapilan son arastirmalarda siksik girilen ultrasonlardan dolayi oldugu da dusunuluyirmjs. Hatta avrupada bazi ulkelerde sinirli olarak ultra sona giriliyor. Turkiyede ise her ne zaman istersen git ultrasona aliyolar.
Yok kuzum suan gelen gidenS SiriusBlackK kuzuuu naptın. Lekelenme başka oldu muu
Belki yerleşiyordur kızYok kuzum suan gelen gidenkafam allak bullak oldu ya
Ay insallah kuzumBelki yerleşiyordur kız
Evet 1 yaşına yeni girdi
Yaaa ne güzel olurrr demi bu yerleşme olsa. Ne kadar kalmıştı regl yeAy insallah kuzumbugun de tam sey demistim. Artik hic bi belirtiye inanmicam ya sabah midem bulanip kuscam yada yerlesme kanamasi gorcem anca oyle suphe duyarim
Tam bilmiyorum kuzum ama 1 hafta felan sanirim. Aynheyecandan uyuyamadim daYaaa ne güzel olurrr demi bu yerleşme olsa. Ne kadar kalmıştı regl ye
Kuzum sen gebe değil misin?Tam bilmiyorum kuzum ama 1 hafta felan sanirim. Aynheyecandan uyuyamadim da
Kendin için en iyisini yap :)Galiba bende Bİ k aç güne bırakırm cn m ya
Dur kızz sakinnnnTam bilmiyorum kuzum ama 1 hafta felan sanirim. Aynheyecandan uyuyamadim da
Ben trakyaluyuum kııız severiiz oynaamayıı çekeriik alayııHalay cekeceğiz birlikte
Benim de yumurtlamaya göre son 5 ama bende bugün o akıntının sarı rengi var..Kızlar bat a son 7 gün :) bembeyaz uzayan koyı akıntım var
Aaa bendeBen trakyaluyuum kııız severiiz oynaamayıı çekeriik alayıı
Benim kasık altlarımda ağrılarda var kuzuum belime vuruyoorBenim de yumurtlamaya göre son 5 ama bende bugün o akıntının sarı rengi var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?