• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasık ağrıları hamilelik belirtisi olabilir canımcım. İnşallah da öyledir :halay:
Aynen tatlım biliyorum geçen ay dan tahlilde çıkmıştı çok yeniydi fakat 2gün sonra değerlerim çok düştü kimyasal geçirdim yani çok ağrılı bi süreçti regli olduğumda Allah kimseye yaşatmasın 🙏🏻ama heveslenmek istemiyorum ..

Aynen tatlım biliyorum geçen ay dan tahlilde çıkmıştı çok yeniydi fakat 2gün sonra değerlerim çok düştü kimyasal geçirdim yani çok ağrılı bi süreçti regli olduğumda Allah kimseye yaşatmasın 🙏🏻ama heveslenmek istemiyorum ..
Aminn. Kötü düşünme artık. Bu kez sağlıkla gelecek inşallah :)) önce bi çift çizgileri görelim :)

Minik kelebek nası etiketlenme yapıyo bana da gösterin yaa bilmiyorum 😆
Bu arada tüm akşamüstü aldım da bu hayıt otu hapını, ben hep çok zor uyurum. Mışıl mışıl uyumuşum yahu eşimin traktör gibi horlamasını bile duymadım, bi kere tepiklemedim adamı 🙈
ay ne güldüm allah iyiliğini versin ya senin adına cok sevindim ikinizde rahat uylu çekmişsiniz 😄 şu şekil oluyo bak @bunu koyup devamında isim yazdınmı çıkıyo zaten hemen isimler seçiyorsun guzelgunler2019 guzelgunler2019
Her za
Cok girip yazmak istiyorum cnm ama oruc olunca eve gelip direk yatıyorum yemek yapamıyorum cogu zaman 😥 ama hep aklımdasınız bu arada @Hayal Kocak @Kurkmantolumdnn @Lostinparadise Yildiz__Tozu Yildiz__Tozu @Eneaciz Hayhatun Hayhatun daha adını etiketliyemedim güzel anneler anne adayları nasılsınız
Şükür iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik 🤗💗

Back
X