- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.301
Bugunun menusu belli oldu herkeseCnaım lahmacun çekti kızlar sayenizdee eve gidince lahmacun söylücem iftaraa üşeniyordum bugün zaten yemek yapmaya
Birazdan serum yicek o vitaminsizlikten. Gelmiş suşi dio
Hsg çektirdikten sonra genelde hamile kalınıyormuş. Eşinde bir sıkıntı olmadığından eminsen çektir bence.Valla bu ay yaptıracağım kürklü, sana fer nur kürklü diyordu dimidiğer her şey normalse veolmuyorsa başka bir şeyler vardır belki diyorum.ya tıkalıysa ve aylardır boşuna çabalıyorsam diye düşünüyorum.sence yaptırmayayım mı?
Gııı ve gideleden anladımmKayseriGıııı dedim diye sordum demii
Yok yok kalsın tişkürler. Susuyorum ve gidiyorum buralardanBirazdan serum yicek o vitaminsizlikten. Gelmiş suşi dio
Bak ya açık vermişimGııı ve gideleden anladımmAaaaaa bende kayseriliyim yani anne tarafım ordaa İstanbul'da doğup büyüsemde Kayseri'yi çok seviyorum özledim 2 yıldır gidemiyorum
Hayırlı iftarlar şimdidennnTamamdır canım, siz devam edin, ben yemeğime dönem, suşi kalsın
Hayırlı iftarlar kuzumBende gidem yemek yapam artiksadece lahmacun olmaz yani . opuldunjz
Eşim 4 kere spermle alakalı testlerini yaptırdı, değerleri normalin üstünde bile canım.öyle olunca ben kendimle alakalı tüm ihtimalleri eleyeyim diyorum.bir de erkekler hormon testi yaptırıyor mu? Belki o da bi hormonlarına baktırır.nasıl etkiliyormuş ki sonrasında hamilelik oluyormuş hsgden sonraHsg çektirdikten sonra genelde hamile kalınıyormuş. Eşinde bir sıkıntı olmadığından eminsen çektir bence.
Lahmacun candır, afiyet olsunCnaım lahmacun çekti kızlar sayenizdee eve gidince lahmacun söylücem iftaraa üşeniyordum bugün zaten yemek yapmaya
Sizedr canimHayırlı iftarlar kuzum
Yok yok kalsın tişkürler. Susuyorum ve gidiyorum buralardan
Yerim tabii yimem mi gadasını aldığımBak ya açık vermişimBuyur gel beklerizzz güzel memleketimize ama suşi yok mantı var yersen
Yapmışsın hayırlı olsun :)))yaa merhaba:) bu hamilelik günlüğünü neden aktifleştiremiyorum acaba :) bir bilginiz var mııı:)
O sebeple yaniHeee bi de o olay var
Onu bilmiyorum canım hiç duymadım.Eşim 4 kere spermle alakalı testlerini yaptırdı, değerleri normalin üstünde bile canım.öyle olunca ben kendimle alakalı tüm ihtimalleri eleyeyim diyorum.bir de erkekler hormon testi yaptırıyor mu? Belki o da bi hormonlarına baktırır.nasıl etkiliyormuş ki sonrasında hamilelik oluyormuş hsgden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?