Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg çektirdikten sonra genelde hamile kalınıyormuş. Eşinde bir sıkıntı olmadığından eminsen çektir bence.

Gııı ve gideleden anladımm Aaaaaa bende kayseriliyim yani anne tarafım ordaa İstanbul'da doğup büyüsemde Kayseri'yi çok seviyorum özledim 2 yıldır gidemiyorum
Bak ya açık vermişim Buyur gel beklerizzz güzel memleketimize ama suşi yok mantı var yersen

Hsg çektirdikten sonra genelde hamile kalınıyormuş. Eşinde bir sıkıntı olmadığından eminsen çektir bence.
Eşim 4 kere spermle alakalı testlerini yaptırdı, değerleri normalin üstünde bile canım.öyle olunca ben kendimle alakalı tüm ihtimalleri eleyeyim diyorum.bir de erkekler hormon testi yaptırıyor mu? Belki o da bi hormonlarına baktırır.nasıl etkiliyormuş ki sonrasında hamilelik oluyormuş hsgden sonra

Mavi boncuğumm ben daha adet olmadım bekliyorumHavalardan mı acaba? 18 nisanda olmuştum en son bthgc yi de ayın 18 yapmıstım negatifti bakalım bekliyorum 3 günden beri tam olcam diyorum bu gidişle ramazanı tümden tutuyorum

Onu bilmiyorum canım hiç duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…