- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.421
Daha sen de anlamazsan biz gayret bile etmeyelimAynen canım. Ben ki üniversitede macbeti hatmeşmiş insanım bu daha zor valla
Ins cnm dualarim sizinle.Ay hadi inşallah canım,dua et bize bol bol, senin minik bebişin de hisseder duanı, bizim de olur inşallah
Valla ben bu konuya baya bi hakimim aslen ama yüzde yüz diyemem, benim adet gecikirse o zaman yumurtlamayı yani gögüs ağrısını fln hissediyorum, tam 14 gün sora adet geliyor ortalama. Sen de ovulasyon testiyle bakıp 18 inde pik gördüysen 31-32-33 civarı yüzde 90 adet gelir canım bu ay geç yumurtlamışsındemek. Ama ne olur adet olunca beni işaretleyip yazar mısın ben de çook merak ediyorum sende de böyle mi olacak? Gercekten beni cevaplamayı unutma, tabii gebeysen o ayrıCanlar şimdi benim döngü 23 ya. Buna göre bata 5 kaldı. Lakin ovulasyonda yumurta cumartesi çatladı ayın 18inde yani. Bu durumda yumurtadan 14 gün sonra mı regl beklemeliyim. Ki bu bana saçma geliyor çünkü regl den 3-4 gün önce yumurtası çatlayan da var. Ayyyy çıldırıciiiim
farklı yerin etkisi olacağını zannetmiyorum canım ya. kimyasal gebelik diyolarya öyle oldu heralde seninde.Kan testini farklı yerlerde yaptırdım fark edermiki acaba hiç umudum yok erken kan testi yapmak hiç iyi değilogluma 7 günüm gecerken 200 küsürdü kan degerim bi tane kürtajım var oda 6 gun geçerken 500 küsür hep geç döllenme oluyor sanki
Bol bol su iç bacııım!! Antibiyotikler vajina florasındaki yararlı bakterileri de öldürüyor , o sebeple bol bol su iç hatta maydonoz da ye limonlu su da iç. Böylece ardından mantar olmazsın.S SiriusBlackK kuzuuuu sana şimdi iğrenç bir şeyden bahsedeceğim. Elinde iftardan kalma lahmacun varsa bırak onu kenaraevet konuya giriyorum. Bildiğin fıstık yeşili akıntım olmuş kız kesin ilaçtan. Bu sefer o flagyl denen işe yarıyor bence bi önce antibiyotik işe yaramamıştı. Bide idrarımın rengi çok çok çok aşırı koyu acaba enfeksiyon idrarlada mı atılıyor ki inşallah gidiyordur bu ascus
Kızçeler yaa benim de hep gebeliğe yorduğum her belirti yumurtlama çıktı tecrübe konuşuyorAhhh ahhh kafalar bi milyonValla kuzu ben 6 ay boyunca yaşamadım diyeceğim hamilelik belirtisi kalmadı galiba, nette araştırdığım. Gecikme desen gecikme bulanma desen bulanma her bir halt. Ama ne oldu tırt çıktı her belirti demem o ki canım çokta şeyapmamak lazım. Böyle 9 gün evvel belirti arama bunda da stresten olacağı varda olmaz yok yere heveslenirsin. Ama inşallah ki inşallah bebiş vardır
Acaba tekrar adet olmuş olabilir misin? Ya da zor bi hareket mi yaptın kaslarla? Sonuçta kürtaj biHeyeCANm nasılsın canım? Bişey soracaktım sana benim bugün kürtajın 13.günüydü ilk 1 hafta kanamam olmuştu sonra kahverengiye döndü en son 10.günde kahverengi leke gelmişti sonra kesildi
Son zamanda kahveye döner biter normalde
Ama bugün bir anda kan geldi 2 defa avuçiçi kadar neden günler sonra böyle oldu anlamadım inşallah sorun yoktur ☹
Sendede böyle bişey olmuşmuydu? Hani kahverengi gelip kesildikten 3 gün sonra kan geldi mi hiç içim ne alemde merak ediyorum
Bende 3mm kist vardı yasın genc dıye ilaç verilmedi ben soğan suyu içtim sonraki ay gebe kaldım kisti öldürdümMavi boncuğum nasil etiketleniyo benide eklermisiniz adet olmadım henüz ama olmak uzreyim 28 mayısı buluyor ben19 yasındayim 20 oluyorum 26 mayisda 2 senedir evliyim evlendigim gunden bu yana daha once hic korunmadim fakat hamile kalamiyorum dojtora gittim vajinal ultrasyon yapti birseyim olmadigini soyledi tekrar gittim ve kist kontrolu yapti karnimdan ultrasyona girdim ve 6mm kislerimin oldugunu ve bu kadar kucuk olmasinin bana bi zarari olmayacaginin kendisinin dusecegini soyledi eyer hamile kalmak istiyosan 1 2 sene daha beklemem gerektigini soyledi hormonlarimla oynanmasi yasim geregince kotu etkileyebilirmis beni ben cok mantikli bulmadim acikcasi siz ne diyosunuz nede olsa bu konularda cok bilgilisiniz sizdede boyle seyler oldumu
adetten iki gün sonra on bes gün günde iki kez içtimEvet kayinanamda dedi ic hemen duser diye ne kadar sure ictiniz tani kac gun ictiniz 1 kere icmekle dusermiki
Canim adetin bugun bittiyse yarin baslicaksin. Sabah aksam 1er su bardagi.Adet bittikten sonrami icicem yoksa adetken 2.gunumden sonra mi iciyim 15 gun icerisinde 2 kez ictiniz demi yanlis anlamiyorum peki su bardagiylami ictiniz
Fazlasini kullanma sakincali olur canim. Doktr sarscoglunun videolari var izle istersen15 yeterlimi sizce 6mm kiste hanimefendininki 3mm likmis 15 gun icmis benimki dha buyuk ya ondan aklima takildi
Hayır canım adet bittikten sonra ikinci gün içmeye basla günde iki kez içiceksin sabah aksam on bes gün boyunca sürekliAdet bittikten sonrami icicem yoksa adetken 2.gunumden sonra mi iciyim 15 gun icerisinde 2 kez ictiniz demi yanlis anlamiyorum peki su bardagiylami ictiniz
1 su bardağıyla iç15 yeterlimi sizce 6mm kiste hanimefendininki 3mm likmis 15 gun icmis benimki dha buyuk ya ondan aklima takildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?