Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben bu konuya baya bi hakimim aslen ama yüzde yüz diyemem, benim adet gecikirse o zaman yumurtlamayı yani gögüs ağrısını fln hissediyorum, tam 14 gün sora adet geliyor ortalama. Sen de ovulasyon testiyle bakıp 18 inde pik gördüysen 31-32-33 civarı yüzde 90 adet gelir canım bu ay geç yumurtlamışsındemek. Ama ne olur adet olunca beni işaretleyip yazar mısın ben de çook merak ediyorum sende de böyle mi olacak? Gercekten beni cevaplamayı unutma, tabii gebeysen o ayrı

farklı yerin etkisi olacağını zannetmiyorum canım ya. kimyasal gebelik diyolarya öyle oldu heralde seninde.
benimde bi kürtajım var malesef. benim 3 gün geçince 2160 çıktı ama kimse bana ikiz olabilir demedi. benimde ilk olduğu için hiç bilgim yoktu. sonuç olarak tek yumurta ikizi oldukları için kalpleri durdu 8. haftada. seninki düşük çıkmış bnimkide fazla yüksek erken yaptırsam yine çıkar mı acaba

Yildiz__Tozu , Mavi Boncugumm ve diğer arkadaşlar, geçen seferki 63 gün adet olmayıp 9 gün adetimden sonra şuan sadece agnucaston alıyorum ve 5 gün falan oldu, dün lekelenmem oldu bugün bi akıntı var ama soru işareti kokusuz ama böyle bi acaip ağrı mağrı bi saçma durumdayım. 24. Gün bugün ve 12 gündür ovulasyon testini sabah idrarıyla kontrol ediyorum ve clearblue nun testi bunlar, kendim gözle karar vermiyorum. Pik olunca gülen yüz çıkıyor, yıllar önce oğlumda denediğimde görmüştüm çıkıyordu. Bu sabah hala pik yoktu . Hayır gecen hafta doktorda rahmimi falan kendi gözlerimle görmesem kesin kist kitle herşey var kanserim falan bile dicem hersey tertemizdi yani. Ovulasyonda pik de yoksa nölüyooo bi fikri olan geçmişte böle bişi yaşamış olan var mıııı? bu ay zaten hamile kalma ihtimalim yok 11-12 günde bi ilişki oluyor şimdi de iş seyahati girecek araya.

Bol bol su iç bacııım!! Antibiyotikler vajina florasındaki yararlı bakterileri de öldürüyor , o sebeple bol bol su iç hatta maydonoz da ye limonlu su da iç. Böylece ardından mantar olmazsın.

Kızçeler yaa benim de hep gebeliğe yorduğum her belirti yumurtlama çıktı tecrübe konuşuyorbi de kocayı uzaklaştırdım yok gebeyim galba bişi olmasın diyip sonuç on ay gebe kalamadım, bi ay ara verdim o ay asla takip yapmadım düşünmedim bi kere fln birliktelik olmuş ondan gebe kalmıştım. Ve hamileliğimde sıfır belirti vardı, kan testi de negatifti hiiiç ama sıfırdı belirti , ilk 6 hafta ne şişlik ne gaz ne meme şişmesi ne ağrısı hiçbişi yoktu. Az bi koku tiksinmem olmuştu 5. Haftadaydım ah dedim adet olcam koku tiksinmesi ondan. Yani diyeceğim o ki belirti falan boşverin kızlar, bakın ben düzenli adetimi bozdum , sırf gebemiyim gebe kalcakmıyım diye düşünürken bozdum. Yumurtlama bile olmuyor kaç gündğr ovu kiti negatif yine. Benim gibi sağlığınızdan olmayın yavrucuklarım. Şuan gebemiyim stresini bıraktım ama yumurta çatladı mı ovu oldu mu stresinden ovu olmuyo ya ben galiba delirdim

Acaba tekrar adet olmuş olabilir misin? Ya da zor bi hareket mi yaptın kaslarla? Sonuçta kürtaj bi
Amelyat, nası dikişin açılır kanar fazla hareket edince, onun gibi düşün canım. Ama doğum sonrası da böyle değil miydi ya? Benim de 1 haftakanamam olmuştu sonra bi bitti bidaha bi iki sefer gelmişti mesela.

Mavi boncuğum nasil etiketleniyo benide eklermisiniz adet olmadım henüz ama olmak uzreyim 28 mayısı buluyor ben19 yasındayim 20 oluyorum 26 mayisda 2 senedir evliyim evlendigim gunden bu yana daha once hic korunmadim fakat hamile kalamiyorum dojtora gittim vajinal ultrasyon yapti birseyim olmadigini soyledi tekrar gittim ve kist kontrolu yapti karnimdan ultrasyona girdim ve 6mm kislerimin oldugunu ve bu kadar kucuk olmasinin bana bi zarari olmayacaginin kendisinin dusecegini soyledi eyer hamile kalmak istiyosan 1 2 sene daha beklemem gerektigini soyledi hormonlarimla oynanmasi yasim geregince kotu etkileyebilirmis beni ben cok mantikli bulmadim acikcasi siz ne diyosunuz nede olsa bu konularda cok bilgilisiniz sizdede boyle seyler oldumu

Bende 3mm kist vardı yasın genc dıye ilaç verilmedi ben soğan suyu içtim sonraki ay gebe kaldım kisti öldürdüm

Adet bittikten sonrami icicem yoksa adetken 2.gunumden sonra mi iciyim 15 gun icerisinde 2 kez ictiniz demi yanlis anlamiyorum peki su bardagiylami ictiniz

Adet bittikten sonrami icicem yoksa adetken 2.gunumden sonra mi iciyim 15 gun icerisinde 2 kez ictiniz demi yanlis anlamiyorum peki su bardagiylami ictiniz
Hayır canım adet bittikten sonra ikinci gün içmeye basla günde iki kez içiceksin sabah aksam on bes gün boyunca sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…