- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.575
- 658
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.381
Git git sohbete muhabbete gel buralara araştırmaya gelmeŞaka bi yana kuzum gerçekten bu kadar takılma ya faydası olmaz zararı olur
Ediyorsun valla bu doğanın bize verdiği bir güç hissiyat sanırım bilmiyorum asla derken şimdi içime istek düştüAy kizlar masallah❤ Ilk cocuga deli gibi hevesliyim gunler sayiyorum olsun diye ama 2-3 falan buyuk konusmak istemem Allah bilirde cesaret edemem sanirim
Hadi göreyim seniiiHaklisin valla bugunden itibaren dedigini uyguluyorum :)))
Ediyorsun valla bu doğanın bize verdiği bir güç hissiyat sanırım bilmiyorum asla derken şimdi içime istek düştü
Canım gerçekten bu doktorların cahilliğine inanamiyorum.. rezillik yani hamile bi anneye bunu demek. Herpes ile eğer hamileligin ilk haftalarında enfekte olursan bebek için sıkıntı yaratabilir önceden kaptıysan bi sorun yaratmaz korkma canım..Arkadaşlar günaydın. Size son günlerde yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. P.tsi günü kan verip salı günü hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama doktor şuan değerin çok düşük perşembe sabah gel tekrar kan ver Bi bakalım ne kadar artmış demişti. Dün gittim kan verdim 40tan 160 a yükselmiş değer. Hemen doktorun yanına gittim ilk baktığında evet hamilesin ve değer artışın falan normal sıkıntı yok dedi. Ama bende genital herpes var. Gebeliğin ilk aylarında bebekte sorun (engelli olması gibi yani) yaratabilir dedi. Sonra ne zaman regl olmuştun dedi 11 mart dedim. Son adet tarihine göre değerlerin çok düşük eğer kanaman falan olursa hemen gel dedi. C.tesi sabah gel kan ver p.tesi günü de riskli gebelik pol. Git dedi. Sonra çıktım ve ağlamaya başladım tabi. Zaten hamile olduğumu öğrendiğimden beridir çok korkuyordum bişey olursa diye. Neyse çıkar çıkmaz özel hastaneye gittim. Devlet hastanesindekilerin beni gereksiz üzdüğünü belkide yumurtlamamın geç olduğunu ve bu yüzden değerlerimin düşük olabileceğini söyledi. Herpese ilgili de Bi sıkıntı olmaz sanmıyorum dedi doktor. Sonra ultrasonla baktı sıvı yada kanama falan var mı diye. Hiçbi sıkıntı yok dedi. Çok şükür rahatlayıp çıktım. Dün onlarda kan istedi bugün tekrar gidicem. Bu arada evet 21. Gün yumurtladım zaten ve bu yüzden değerlerim düşük muhtemelen.
Ne belkide neeeeBelkide
Amaaa kız doktora söyle bide hamilesinBen de enfeksiyon olmuşum sanırım hep tuvaletim var gibi acıyor
Doktoruna söyle tatlım da ben napayııım heveslensen mi heveslenmesem mi karmakarışığımBen de enfeksiyon olmuşum sanırım hep tuvaletim var gibi acıyor
Umut her daim taze güzeldir elbette umudunu yitirme ama heves etme heves insanı parcalıyorDoktoruna söyle tatlım da ben napayııım heveslensen mi heveslenmesem mi karmakarışığım
Bi kaç gündür var enfeksiyon haftasına girer girmez yakalandım sanırımAmaaa kız doktora söyle bide hamilesin
Öyle kuzum da akıntım çok bildiğin ciddi ciddi altıma kaçırıyorum sanıyoruum bugün 3 oldu olıyor buUmut her daim taze güzeldir elbette umudunu yitirme am aheves etme heves insanı parcalıyor
İnşallahh beklediğin gibi gelir sonuç canım benim yaÖyle kuzum da akıntım çok bildiğin ciddi ciddi altıma kaçırıyorum sanıyoruum bugün 3 oldu olıyor bubaşım çatlıyor belim bacaklarım kopuyor .. hele bacaklarım ilaç içecektim dedim saçmalama meltem içmedim beklicem batı sabredicem
Cnm bildigim kadariyla tuplere bakiliyor. Sonrasinda nasil hamile kaliniyor bilmiyorum. Ama ilk 3 ay icerisinde sikinti olmayanlar yada kapali tupler aciliyorsa hamile kaliniyor cnm.Hsgde sadece tüpler açık mı diye bakıyorlar değil mi, nasıl hamile kalmasını etkiliyor ki tatlım?sen biliyor musun?
İnşallah canım benim hani böyle bi belirtiyle kalan oldu mu onu merak ediyorum açıkçası normal birşey mi yoksa gebelik belirtisi mi ?İnşallahh beklediğin gibi gelir sonuç canım benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?