Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gerçekten bu doktorların cahilliğine inanamiyorum.. rezillik yani hamile bi anneye bunu demek. Herpes ile eğer hamileligin ilk haftalarında enfekte olursan bebek için sıkıntı yaratabilir önceden kaptıysan bi sorun yaratmaz korkma canım..

Kızlar bişi dicektim ben ama .. çok beyaz akıntım var benim sanki altıma kaçırmışım gibi oluyor bi de bacajlarım kopuyor bat a son 6

Umut her daim taze güzeldir elbette umudunu yitirme am aheves etme heves insanı parcalıyor
Öyle kuzum da akıntım çok bildiğin ciddi ciddi altıma kaçırıyorum sanıyoruum bugün 3 oldu olıyor bu başım çatlıyor belim bacaklarım kopuyor .. hele bacaklarım ilaç içecektim dedim saçmalama meltem içmedim beklicem batı sabredicem

İnşallahh beklediğin gibi gelir sonuç canım benim ya

Hsgde sadece tüpler açık mı diye bakıyorlar değil mi, nasıl hamile kalmasını etkiliyor ki tatlım?sen biliyor musun?
Cnm bildigim kadariyla tuplere bakiliyor. Sonrasinda nasil hamile kaliniyor bilmiyorum. Ama ilk 3 ay icerisinde sikinti olmayanlar yada kapali tupler aciliyorsa hamile kaliniyor cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…