Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de şu bayram tatiline denk getireyim dinlenme zamanımı madem kuzum, çok çok sağol.biz de güzel haberler alacağız inşallah, sen de içini ferah tut.
İnanıyorum aynen canım benim korkma olur mu 5 dk sadece sürüyor sonra bir sancı geliyor yarım saat sonra hafifliyor sonraki ağrı çok rahatsız edici değil ama böyle bir rahatlık çöküyor insana ne bilim yasaıyınca anlarsın agrı kesici iç git onu öneriyorlar zaten arveles olabilir mi dedim olur demişti asistanı onu içtim ama ben çıktıktan sonra agrı girince içtim insallah sonucun güzel çıkar bir de pet al yanına çıkınca mutlaka koy çünkü az da olsa akıntı olabiliyor ben de 1 gün durdu öyle akıntı gelmedi lekelenme şeklinde oldu bunu olduğu ay da korunmana gerek yok ama bir hafta bu işlemden sonra birliktelik olmayacak mikrop kapma tehlikesine karşılık önlem olarak bunu söylüyorlar zaten kabul ediyorsun o şekilde aklıma gelenler bunlar ilk 6 ay gebe kalma şansını arttırıyor ve en ufacık tıkanıklık varsa bile hem tüpler hem rahim temizleniyor hıı bir de 2 ya da 3 gün banyo yok o da mikrop kapmasına karşılık

Üzüldüm canım adetin kaç gunde oluyor ona göre geç yumurtlama oluyor bende ilk çocugumda 6 gun gecerken 10 bin di erken adet görüyodum 8 sene once suan 34 36 gunde olmaya başladım o yüzden çıkmayabilir en güzeli beklemek zaten varsa illaki vardır seninledir bebeğin

Allah yardımcın olsun canım sen baya kilo vermişindir bende hamileligimin 2 sindede 15 kilo verdim emzirirken cok alıyorum 20 kilo gibi süt olsun diye bi cahillik yapıyoz şuanda veremiyom 70kiloyum evlendiğimde 49 dum

Verdim sabahları özellikle cok kötüyüm. Evlendiğimizde hepimiz tıp gibiydik valla :)

bende 30 günde oluyorum genelde bazen daha erken ama daha geç olmuyo. bekliycem evet, çıkmasada inanmıycam zatn haklısın daha çıkmadı diycem kesin. o yüzden bekleyimde olmzsa bile kesin yok diyebilirim o zaman. var gibi hissediyorum ama ben hepmize nasip etsin Allah beklemek çok zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…