Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben akıntıdan anlamıştım canım bide çok kötü mide bulantım başlamıştı erkenden inşallah hamişsindir
İnşallah canııım bakalıım bide dizlerim ağrıyor demiştim ya dizlerimin arkasında damar çekiyor hele gene sol genellikle .. baş ağrımda var .. of son 6 artık regliye the end hoşgeldin melek demek istiyorum

Yok benim bittikten sonra oyle büyük gelmedi. Arada akinti kahverengi geldi tekrar ama daha fazlasi olmadi canim. Doktor parca atabilirsin korkma diye uyarmisti ama bu kadar gec olurmu bilmiyorumki
eski adet döngün kacindaydi. Adet eski döngüsüne gelir diye okuyodum ama inanmiyodum. Benim öyle oldu gercekten 50 gün adet görmedim eski döngüme geldim. Belki adettir. Kalbini ferah tut Sen, tekrarlarsa gidersin doktora

Bende ayni durumdayim su an, benimde 6 kaldi ve bacak bel agrisi mahvetti bikac gündür. Düsünüyorum yorulacak ne yaptim diye ama biseyde yok. Akinti bugun geldi benimde kupkuruydu öncesinde. Kan versek cikar artik degil mi bide midem orucun basindan beri yaniyodu ama iki gündür cok rahatsiz edici yaniyo. İnsallah ilk selamini veriyodur miniklerimiz

Aynen canım bende öyle çok ağır bi iş falan yapmadım ama bacak ağrım ve şuan baş ağrımdan uyuyamıyorum süt içtim bi de midem ağrıyor .. çok erken canım kan vermek için ben geçen ay kimyasalda 2 gün kala öğrenmiştim ama bu ay gününü bekleyeceğim canım gününü bekle sonra çok hüsran oluyor ..

Ayy iyi kuzum ya ilaclar fayda ediyor kesin. Insallah tez vakitte kurtul su illetten

Bi adet neden geçerki acaba gel da zamanında misafir agırladım acaba onun stresimi olduki karnımın altında agrı gelip gidiyor her sabah el ayak yanmasıyla uyanıyorum hormon testi icin randevu almıştım bugüne iptal ettim bthgc cok erken yaptım negatif çıkınca ümidi kestim adetimi bekliyorum 3 günden beri göğüs acısı var birde beyaz akinti kaşıntım falan yok hayra çıkar inşallah

Ben kürtaj oldum 3 ay önce. Ayni dedigin gibi hamileyken bas agrisindan uyuyamadigim geceleri biliyorum ümit vermek gibi olmasinda 31 inde test yapcam diye cok kararliydim ama duramiycam gibi. Neyse haftasonu misafirim var o kargasayla gecer artik. Beklemeye devam

Inşallah canım hayırlısıyla vardır benim de öyle oldu mide yanması ramazanda başladı hala devam ediyor acı su gelmiyo ama geliyomus gibi yanıyor midem allah şifa versin hepimize bebek ilgisi yoktur heralde sonradan olur migde sorunları sanki

Yok canim ben onceki hamileligimi battan 3 5 gün once mide yanmasiyla ve siddetli uykuyla anladim. Ama simdi ramazandan dolayi mide de yaniyo uykuda hep var
Seninde cok gecmis, en son ne zaman yapmistin test

Yok canim ben onceki hamileligimi battan 3 5 gün once mide yanmasiyla ve siddetli uykuyla anladim. Ama simdi ramazandan dolayi mide de yaniyo uykuda hep var
Seninde cok gecmis, en son ne zaman yapmistin test
Ay insalah canim hamilesindir 34 gunden bir oluyorum 18 adet günüm 4 gun ileri gidiyor 21 inde adet olcaktım mayıs 16 da yaptirdim 2.39çıktı 2 gün sonra tekrarladım 0.29 çıktı bekliyorum bakalım sanki bu ay arkadaşlarımızında gecikti adeti

Kan testini farklı yerlerde yaptırdım fark edermiki acaba hiç umudum yok erken kan testi yapmak hiç iyi değil ogluma 7 günüm gecerken 200 küsürdü kan degerim bi tane kürtajım var oda 6 gun geçerken 500 küsür hep geç döllenme oluyor sanki

Adetten sonra 5 gün içinde sebep hamile olma olasılıgından kaynaklı ben zaten işten iZin aldım eve gittim sonraki günlerde tatildi dinlendim öyle geçti
Ben de şu bayram tatiline denk getireyim dinlenme zamanımı madem kuzum, çok çok sağol.biz de güzel haberler alacağız inşallah, sen de içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…