- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.401
Bnmde su gibi akıntım vardı kokusuz renksiz sürekli iç çamaşırı değiştrdımİnşallah canım benim hani böyle bi belirtiyle kalan oldu mu onu merak ediyorum açıkçası normal birşey mi yoksa gebelik belirtisi mi ?
Ben akıntıdan anlamıştım canım bide çok kötü mide bulantım başlamıştı erkenden inşallah hamişsindirİnşallah canım benim hani böyle bi belirtiyle kalan oldu mu onu merak ediyorum açıkçası normal birşey mi yoksa gebelik belirtisi mi ?
Benimde öyle kuzum kokusuz bembeyazBnmde su gibi akıntım vardı kokusuz renksiz sürekli iç çamaşırı değiştrdım
İnşallah canııım bakalıım bide dizlerim ağrıyor demiştim ya dizlerimin arkasında damar çekiyor hele gene sol genellikle .. baş ağrımda var .. of son 6 artık regliye the end hoşgeldin melek demek istiyorumBen akıntıdan anlamıştım canım bide çok kötü mide bulantım başlamıştı erkenden inşallah hamişsindir
İnşallah o zaman :)Benimde öyle kuzum kokusuz bembeyaz
Kızzz ihmal etme bakkkBi kaç gündür var enfeksiyon haftasına girer girmez yakalandım sanırım
Yok benim bittikten sonra oyle büyük gelmedi. Arada akinti kahverengi geldi tekrar ama daha fazlasi olmadi canim. Doktor parca atabilirsin korkma diye uyarmisti ama bu kadar gec olurmu bilmiyorumkiHeyeCANm nasılsın canım? Bişey soracaktım sana benim bugün kürtajın 13.günüydü ilk 1 hafta kanamam olmuştu sonra kahverengiye döndü en son 10.günde kahverengi leke gelmişti sonra kesildi
Son zamanda kahveye döner biter normalde
Ama bugün bir anda kan geldi 2 defa avuçiçi kadar neden günler sonra böyle oldu anlamadım inşallah sorun yoktur ☹
Sendede böyle bişey olmuşmuydu? Hani kahverengi gelip kesildikten 3 gün sonra kan geldi mi hiç içim ne alemde merak ediyorum
Bende ayni durumdayim su an, benimde 6 kaldi ve bacak bel agrisi mahvetti bikac gündür. Düsünüyorum yorulacak ne yaptim diye ama biseyde yok. Akinti bugun geldi benimde kupkuruydu öncesinde. Kan versek cikar artik degil miİnşallah canııım bakalıım bide dizlerim ağrıyor demiştim ya dizlerimin arkasında damar çekiyor hele gene sol genellikle .. baş ağrımda var .. of son 6 artık regliye the end hoşgeldin melek demek istiyorum
Aynen canım bende öyle çok ağır bi iş falan yapmadım ama bacak ağrım ve şuan baş ağrımdan uyuyamıyorum süt içtim bi de midem ağrıyor .. çok erken canım kan vermek için ben geçen ay kimyasalda 2 gün kala öğrenmiştim ama bu ay gününü bekleyeceğim canım gününü bekle sonra çok hüsran oluyor ..Bende ayni durumdayim su an, benimde 6 kaldi ve bacak bel agrisi mahvetti bikac gündür. Düsünüyorum yorulacak ne yaptim diye ama biseyde yok. Akinti bugun geldi benimde kupkuruydu öncesinde. Kan versek cikar artik degil mibide midem orucun basindan beri yaniyodu ama iki gündür cok rahatsiz edici yaniyo. İnsallah ilk selamini veriyodur miniklerimiz
Ayy iyi kuzum ya ilaclar fayda ediyor kesin. Insallah tez vakitte kurtul su illettenS SiriusBlackK kuzuuuu sana şimdi iğrenç bir şeyden bahsedeceğim. Elinde iftardan kalma lahmacun varsa bırak onu kenaraevet konuya giriyorum. Bildiğin fıstık yeşili akıntım olmuş kız kesin ilaçtan. Bu sefer o flagyl denen işe yarıyor bence bi önce antibiyotik işe yaramamıştı. Bide idrarımın rengi çok çok çok aşırı koyu acaba enfeksiyon idrarlada mı atılıyor ki inşallah gidiyordur bu ascus
Ben kürtaj oldum 3 ay önce. Ayni dedigin gibi hamileyken bas agrisindan uyuyamadigim geceleri biliyorum ümit vermek gibi olmasindaAynen canım bende öyle çok ağır bi iş falan yapmadım ama bacak ağrım ve şuan baş ağrımdan uyuyamıyorum süt içtim bi de midem ağrıyor .. çok erken canım kan vermek için ben geçen ay kimyasalda 2 gün kala öğrenmiştim ama bu ay gününü bekleyeceğim canım gününü bekle sonra çok hüsran oluyor ..
Inşallah canım hayırlısıyla vardır benim de öyle oldu mide yanması ramazanda başladı hala devam ediyor acı su gelmiyo ama geliyomus gibi yanıyor midem allah şifa versin hepimize bebek ilgisi yoktur heralde sonradan olur migde sorunları sankiBende ayni durumdayim su an, benimde 6 kaldi ve bacak bel agrisi mahvetti bikac gündür. Düsünüyorum yorulacak ne yaptim diye ama biseyde yok. Akinti bugun geldi benimde kupkuruydu öncesinde. Kan versek cikar artik degil mibide midem orucun basindan beri yaniyodu ama iki gündür cok rahatsiz edici yaniyo. İnsallah ilk selamini veriyodur miniklerimiz
Yok canim ben onceki hamileligimi battan 3 5 gün once mide yanmasiyla ve siddetli uykuyla anladim. Ama simdi ramazandan dolayi mide de yaniyo uykuda hep varInşallah canım hayırlısıyla vardır benim de öyle oldu mide yanması ramazanda başladı hala devam ediyor acı su gelmiyo ama geliyomus gibi yanıyor midem allah şifa versin hepimize bebek ilgisi yoktur heralde sonradan olur migde sorunları sanki
Ay insalah canim hamilesindir 34 gunden bir oluyorum 18 adet günüm 4 gun ileri gidiyor 21 inde adet olcaktım mayıs 16 da yaptirdim 2.39çıktı 2 gün sonra tekrarladım 0.29 çıktı bekliyorum bakalım sanki bu ay arkadaşlarımızında gecikti adetiYok canim ben onceki hamileligimi battan 3 5 gün once mide yanmasiyla ve siddetli uykuyla anladim. Ama simdi ramazandan dolayi mide de yaniyo uykuda hep var
Seninde cok gecmis, en son ne zaman yapmistin test
Ben de şu bayram tatiline denk getireyim dinlenme zamanımı madem kuzum, çok çok sağol.biz de güzel haberler alacağız inşallah, sen de içini ferah tut.Adetten sonra 5 gün içinde sebep hamile olma olasılıgından kaynaklı ben zaten işten iZin aldım eve gittim sonraki günlerde tatildi dinlendim öyle geçti
Ay hadi inşallah canım,dua et bize bol bol, senin minik bebişin de hisseder duanı, bizim de olur inşallahCnm bildigim kadariyla tuplere bakiliyor. Sonrasinda nasil hamile kaliniyor bilmiyorum. Ama ilk 3 ay icerisinde sikinti olmayanlar yada kapali tupler aciliyorsa hamile kaliniyor cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?