- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.481
Vallahide 8 bucukta uyumustumİnşallah bebeğim. Dedim sümeyeceğim lahmacundan sonra hemen uyudu galiba ağır geldi girmedi kk ya
Tamam etiketle beni mutlaka güzel haberler bekliyorum insallah senden hayırlısı ileAh canım valla zahmet edip yazmışsın, çok sağol.hepsi aklımda olacak, yaptırınca da haber veririm
Yaaaa tamam buna da dikkat edeyim. Ascus muş enfeksiyonmuş ondan kurtulayım derken bide mantar çıkmasın. Teşeküür ediyorumBol bol su iç bacııım!! Antibiyotikler vajina florasındaki yararlı bakterileri de öldürüyor , o sebeple bol bol su iç hatta maydonoz da ye limonlu su da iç. Böylece ardından mantar olmazsın.
Öyle miymiş? Yerleşmeden 3 gün sonra yani? Ama nasıl oluyor canım benim ya, şimdi benim pik tarihimden sonraki 11. ve 12.gün beneğin yerleşmesi için çok geç bir tarih değil mi?Ben cok takip ettim ama devami gelmedi canim. Lekelenmeden 3 gun sonra idrarda cikar deniliyor bence sende yarin bi test yap.
Sen önceden de mi böyle geç regl olurdun ya 50 gün falanKızçeler yaa benim de hep gebeliğe yorduğum her belirti yumurtlama çıktı tecrübe konuşuyorbi de kocayı uzaklaştırdım yok gebeyim galba bişi olmasın diyip sonuç on ay gebe kalamadım, bi ay ara verdim o ay asla takip yapmadım düşünmedim bi kere fln birliktelik olmuş ondan gebe kalmıştım. Ve hamileliğimde sıfır belirti vardı, kan testi de negatifti hiiiç ama sıfırdı belirti , ilk 6 hafta ne şişlik ne gaz ne meme şişmesi ne ağrısı hiçbişi yoktu. Az bi koku tiksinmem olmuştu 5. Haftadaydım ah dedim adet olcam koku tiksinmesi ondan. Yani diyeceğim o ki belirti falan boşverin kızlar, bakın ben düzenli adetimi bozdum , sırf gebemiyim gebe kalcakmıyım diye düşünürken bozdum. Yumurtlama bile olmuyor kaç gündğr ovu kiti negatif yine. Benim gibi sağlığınızdan olmayın yavrucuklarım. Şuan gebemiyim stresini bıraktım ama yumurta çatladı mı ovu oldu mu stresinden ovu olmuyo ya ben galiba delirdim
EferimmmmTamam askom dövme beni
Zaten genelde adete yakin olurmus canim bende benimki erken oldu diye uzuluyorum cunku pek yerlesme tarihine denk gelmiyor. Ama seninki uygun sankiÖyle miymiş? Yerleşmeden 3 gün sonra yani? Ama nasıl oluyor canım benim ya, şimdi benim pik tarihimden sonraki 11. ve 12.gün beneğin yerleşmesi için çok geç bir tarih değil mi?
Hadi bakalım inşallah Allahım muradını tez zamanda hayırla versin8 ay denedik canım eylulden bu yana korunma yok ama eşim başka şehirde yaşıyor çok düzenli birlikteliğimiz yok ondan da şansım dusuk gibi mesela mayıs boş geçti hazirana insalalh yumurtlamaya denk getirebilirsek hayırlısı bakalım
valla ne görürsek yapıyoz biz bi sorun olmasına gerek yokVarmi bilmiyorum ama kullandim bnde
internetten sipariş verValla kız iyi ki beni tutun demişşş
Aynen oylevalla ne görürsek yapıyoz biz bi sorun olmasına gerek yok
maşalllahhhhVallahide 8 bucukta uyumustumsofradan zor kalktim
Yok ya soğan suyundan sonra ben bişey yapmamaya karar verdim o geciktirdi ya endişelendim birazAynen oylesimdiden bj ay olmazsa diye bidahaki ayin arastirmasinida yaptim. Hayit tohumu
Allah allah ya bir insanın ortaya çıkması da ne değişik süreçler taşıyormuş içerisinde ya, valla mucize.sağol canım ama ben senin bal tarçından yumurtanın güzel geliiip erken çatlamış olabileceğini düşünüyorum.sen ovü.testi kullanmış mıydın?Zaten genelde adete yakin olurmus canim bende benimki erken oldu diye uzuluyorum cunku pek yerlesme tarihine denk gelmiyor. Ama seninki uygun sanki
Teşekkürler güzel dileklerin için canım benim hepimize inşallahHadi bakalım inşallah Allahım muradını tez zamanda hayırla versin
Canım sen şimdi ascus için nasıl tedavi oluyorsun?çok geçmiş olsun bu arada ne zamandır yazayım diyorum kendi derdime dalıyorum hemenYaaaa tamam buna da dikkat edeyim. Ascus muş enfeksiyonmuş ondan kurtulayım derken bide mantar çıkmasın. Teşeküür ediyorum
maşalllahhhh
Yok ya soğan suyundan sonra ben bişey yapmamaya karar verdim o geciktirdi ya endişelendim biraz
Bende erken catladigini dusunuyorum cunku agrilarim cok erken baslamisti. Malesef ovu testim yoktu bakamadim.Allah allah ya bir insanın ortaya çıkması da ne değişik süreçler taşıyormuş içerisinde ya, valla mucize.sağol canım ama ben senin bal tarçından yumurtanın güzel geliiip erken çatlamış olabileceğini düşünüyorum.sen ovü.testi kullanmış mıydın?
Canım senin eşinin değerleri nasıl sıkıntılıydı,keçiboynuzu denediniz mi? Çok faydasını gören varmış, morfolojiyi bile etkiliyormuş.Tamam etiketle beni mutlaka güzel haberler bekliyorum insallah senden hayırlısı ile
Valla sende bebiş var bence, hadi inşallahBende erken catladigini dusunuyorum cunku agrilarim cok erken baslamisti. Malesef ovu testim yoktu bakamadim.
Bir sürü belirti de hissettin zaten.benim hiç belirtim yok mesela, hatta adet olacakmış gibi akıntım oluyor devamlı tuvalete taşınıyorum.Bende erken catladigini dusunuyorum cunku agrilarim cok erken baslamisti. Malesef ovu testim yoktu bakamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?