Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bol bol su iç bacııım!! Antibiyotikler vajina florasındaki yararlı bakterileri de öldürüyor , o sebeple bol bol su iç hatta maydonoz da ye limonlu su da iç. Böylece ardından mantar olmazsın.
Yaaaa tamam buna da dikkat edeyim. Ascus muş enfeksiyonmuş ondan kurtulayım derken bide mantar çıkmasın. Teşeküür ediyorum

Ben cok takip ettim ama devami gelmedi canim. Lekelenmeden 3 gun sonra idrarda cikar deniliyor bence sende yarin bi test yap.
Öyle miymiş? Yerleşmeden 3 gün sonra yani? Ama nasıl oluyor canım benim ya, şimdi benim pik tarihimden sonraki 11. ve 12.gün beneğin yerleşmesi için çok geç bir tarih değil mi?

Sen önceden de mi böyle geç regl olurdun ya 50 gün falan gerçi düzenliydi diyorsun da nekadar dı o süre merak ettim

Öyle miymiş? Yerleşmeden 3 gün sonra yani? Ama nasıl oluyor canım benim ya, şimdi benim pik tarihimden sonraki 11. ve 12.gün beneğin yerleşmesi için çok geç bir tarih değil mi?
Zaten genelde adete yakin olurmus canim bende benimki erken oldu diye uzuluyorum cunku pek yerlesme tarihine denk gelmiyor. Ama seninki uygun sanki

Hadi bakalım inşallah Allahım muradını tez zamanda hayırla versin

Zaten genelde adete yakin olurmus canim bende benimki erken oldu diye uzuluyorum cunku pek yerlesme tarihine denk gelmiyor. Ama seninki uygun sanki
Allah allah ya bir insanın ortaya çıkması da ne değişik süreçler taşıyormuş içerisinde ya, valla mucize.sağol canım ama ben senin bal tarçından yumurtanın güzel geliiip erken çatlamış olabileceğini düşünüyorum.sen ovü.testi kullanmış mıydın?

Bende erken catladigini dusunuyorum cunku agrilarim cok erken baslamisti. Malesef ovu testim yoktu bakamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…