Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B

Bir sürü belirti de hissettin zaten.benim hiç belirtim yok mesela, hatta adet olacakmış gibi akıntım oluyor devamlı tuvalete taşınıyorum.
Insallah bebistir kuzum ikimizde guzel haberleri aliriz. Bende kasık agrisida yok normalde olurdu ama baska pek belirtim yok akinti bendede var artarmis zaten gebelikte. Bakalim nasip

Teşekkürler güzel dileklerin için canım benim hepimize inşallah Ama sen hamiştin mi yanlış mı hatırlıyorum acaba
ahh keşke doğru hatırlasan ama üzgünüm ki yanlış hatırlıyorsun
Canım sen şimdi ascus için nasıl tedavi oluyorsun?çok geçmiş olsun bu arada ne zamandır yazayım diyorum kendi derdime dalıyorum hemen
teşekkür ederim kuzum. Antibiyotik fitil şuan bakalım haziranda smear alacak tekrar inşallah bu defa geçer. Bi ay daha kullanmıştım geçmemişti
ben alternatif tibba inanıyorum gerci doktora gitcem bu ay bakalim o ne dicek
Git git bakalım ne dicek. Bide seni üzeceğim galiba ama bende de geçen aylarda olmuştu lekelenme ama tabiki bebekten değilmiş bende öyle sanmıştım. Doktora sormuştum bu çeşit ara kanamalar olabilirmiş

Benim de geçmişte bir sefer olmuştu lekelenmem ama yumurtlamadan 2 gün sonra falandı, çatlama kanamasıymış.öyle olurmuş arada.dolayısıyla aslında lekelenme de pek belirti değil maalesef, zaten biz bir de kür yaptık.sümeyyede başka belirtiler de var ama,hadi inşallah

Sende mi çörekotu yapmıştın

Sogan suyu icerken bendede olmustu kuzum o. Hatta adete kadar hep devam etti ondandir o sus bakim sen

Kızlar kızlar benimde gazım var bir haftadır bir şeyde yemiyorum gaz yapcak anlamadım dün test yaptım negatif çıktı.

Sen önceden de mi böyle geç regl olurdun ya 50 gün falan gerçi düzenliydi diyorsun da nekadar dı o süre merak ettim
Ya işte yılda bi kere fln 45 üzerine çıkıyomuş sondaran fark ettim çocuk isteyince. Normalde 35-45 gün arasında oluyordum. Yıldabir kere de 30 gebelik emzirmedöne bitince 32 de fiksledi tam 5-6 adet böyle oldum hatta bi kere 27 de oldum hersey süperdi incecik oldum çok sağlıklıydım falan. Derken ikinciye karar verdik işte ilk3 ay folik asit aldım o sırada da düzgün adet gördüm. Sora tam deneyeceğimiz ay aralıkta yarım soğan kürü yaptım üzeribe 53 gün olmadım. Ardından gelen ay tsh yüksek oldugundan tah ilacına başladım ve 37 de adet oldum. Adetle 15 gün soğan kürü yaptım işte 63 gün olmadım . Bence herseyimi soğan kürü ve gebe kalcaaaaam gebe kalamıcaaam psikolojisi bozdu. Durum bu yani. Ama normalde dediğim gibi 40 ı geçmez, doktor da 35 civarına kadar normal zati dediydi . Hikayem bu . Bugün 24. Gün ve pik yok

Evet bu ay 7 ya da 8 gündü sanırım canım, yaptım.ve bence etkili, çünkü iki kasık bölgemde de bi sürü şey hissettim.onun için ben lekelenmemi ona bağladım.
Niye 10 a tamamlamadın. Bende yapmıştım 2 ay önce bende hissetmiştim evet belliydi bariz ağrılar vs

Yaaa çok zor ya karma karışık. Bende geçen ay soğan kürü yaptım 8 gün geç oldu o bile insanı yoruyor seni düşünemiyorum

Lostinparadise sende de adet döngü sorunu vardı di mi? Geçen adet olamadığım dönem bende de delice gaz sorunu oldu günlerce ne yapsam gecmedi. Bebekler için gaz giderici çay bile içtim. Ama bak gebeliğin yakınından bile geçmedim sanırsam adet gecikmesi hormonları şaşırtıyo hormonlar da bize buları yapıyor.

Yaaa çok zor ya karma karışık. Bende geçen ay soğan kürü yaptım 8 gün geç oldu o bile insanı yoruyor seni düşünemiyorum
Bak mesela hala ovulasyon testinde pik görmedim ya içim rahat, en azından 39 günde adet olabilirim. Ben bundan sora kıyıp paraya gebe kalana kadar ovu testiyle bakıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…