Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahtan ovulasyon testleri pahalı değil kız
Pahalı! Ben pahalısından alıyorum gülen yüz için. 10 tanesi 19 euro. Ve bugün bi paket bitti ikinciyi aldım. Ama burda gebelik testlerinin en ucuzu da 5 euro . Böyle bakınca prezervatif masrafına söylenmeyeceğim bidaha ama bence bidaha kullanmayacağım da prezervatif. Zaten gebe mebe kaldığım yok ki

Amaaa orda pahalıymış kız. Allah çok versin ben netten 30 tanesini 30 tl ye almıştım. Bildiğimiz tl

Daha sen de anlamazsan biz gayret bile etmeyelim
Yok kız estagfurullah. Ama gerçekten kedinliği, standardı hatta emsali olmayan işler gibi geliyor bana. Burda insan konuşacak birini arıyor yarenlik için. Yoksa gerisi kuru gürültü ve kesin olmayan varsayımlar canım. Çok kaptırmadan kıyısında yürümek lazım

Tamam canım muhakkak bildşricem sana. Her iki durumda da

Beklemek en güzeli canıım ya ne biliyim millet uyku belirti olur diyo ya bende de fena baş ağrısı

Kaç günün var tatlım?
3 gün kaldı canım. Erken yaptım sanırım bugün kasıklarıma ağrı giriyor. Dün gecede göğüslerim sızladı hep. Normalde adette dokununca ağrır göğüslerm ama bu seferki ağrı farklı gibi sanki. Göğüsümün ucu zaten 3 gündür acıyordu. Ayy bakalımm ümitlendim :))

Yok tatlım pko var ama adetim düzenlidir benim. Gaz sorunumda hiç olmaz bende o yüzden anlam veremedim. Ramazandan dolayı zaten hiç birşey yemiyorum iyice zayıfladım

4 gün kala idrarda çıkmaması normal ya, pazar sabahı bi tekrarla bence, hatta en iyisi pazartesi, benim her şeyim çok aynı,ümidim yok pek.sizden güzel haberler alalım.normalde gazın çok olmaz mı? Benim hep olur mesela

Bende istiyorum tedaviye basladik bu hafta hayirlisiyla sagliklica kucagimizi doldursun rabbim insallah ☺
Merhabaa. Bende 2 senedir korunmuyorum. Hicbir sıkıntımız yok ama bir türlü hamile kalamıyorum 15 gğn önce klomen diye bir ilaç verdi ilacım bitti kontrole gittm 7 gün önce doktorum karnımdan bir iğne yaptı. Adet günğm 3 haziran. Cok düzenliyim. Şayet adet olmassan hamilesin dedi. Şuan kasıklarımda dehşet agrılarım var. Sürekli değil ama birden bire ansızın ara ara sancılar saplanıyor. Acaba hamile kalmıs olablirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…