- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.521
Pahalı! Ben pahalısından alıyorum gülen yüz için. 10 tanesi 19 euro. Ve bugün bi paket bitti ikinciyi aldım. Ama burda gebelik testlerinin en ucuzu da 5 euro . Böyle bakınca prezervatif masrafına söylenmeyeceğim bidahaAllahtan ovulasyon testleri pahalı değil kız
Cağnımmmmmm
Ilk idrar olsun dediydim kuzumyarın alınca yarın yap
Amaaa orda pahalıymış kız. Allah çok versinPahalı! Ben pahalısından alıyorum gülen yüz için. 10 tanesi 19 euro. Ve bugün bi paket bitti ikinciyi aldım. Ama burda gebelik testlerinin en ucuzu da 5 euro . Böyle bakınca prezervatif masrafına söylenmeyeceğim bidahaama bence bidaha kullanmayacağım da prezervatif. Zaten gebe mebe kaldığım yok ki
Bence yapmaYarin alabilirsem pazar yapcam
Daha çok erkennn hele bi dur ayol
Sabrın sonu selametesim durmus diyoki yarin gitmeyelim merkeze sali gidelim. Ben bugunu geciremiyodum neyse sabretcez bakalim
İnşallahSabrın sonu selamet
Yok kız estagfurullah. Ama gerçekten kedinliği, standardı hatta emsali olmayan işler gibi geliyor bana. Burda insan konuşacak birini arıyor yarenlik için. Yoksa gerisi kuru gürültü ve kesin olmayan varsayımlar canım. Çok kaptırmadan kıyısında yürümek lazımDaha sen de anlamazsan biz gayret bile etmeyelim
Tamam canım muhakkak bildşricem sana. Her iki durumda daValla ben bu konuya baya bi hakimim aslen ama yüzde yüz diyemem, benim adet gecikirse o zaman yumurtlamayı yani gögüs ağrısını fln hissediyorum, tam 14 gün sora adet geliyor ortalama. Sen de ovulasyon testiyle bakıp 18 inde pik gördüysen 31-32-33 civarı yüzde 90 adet gelir canım bu ay geç yumurtlamışsındemek. Ama ne olur adet olunca beni işaretleyip yazar mısın ben de çook merak ediyorum sende de böyle mi olacak? Gercekten beni cevaplamayı unutma, tabii gebeysen o ayrı
Beklemek en güzeli canıım ya ne biliyim millet uyku belirti olur diyo ya bende de fena baş ağrısıBen kürtaj oldum 3 ay önce. Ayni dedigin gibi hamileyken bas agrisindan uyuyamadigim geceleri biliyorum ümit vermek gibi olmasinda31 inde test yapcam diye cok kararliydim ama duramiycam gibi. Neyse haftasonu misafirim var o kargasayla gecer artik. Beklemeye devam
Ya çünkü ağrılarım çok olunca tırstım, iyi bir şey yapayum derken kötü bie şey yapmayayım dedim, 10a tamamlamadımNiye 10 a tamamlamadın. Bende yapmıştım 2 ay önce bende hissetmiştim evet belliydi bariz ağrılar vs
3 gün kaldı canım. Erken yaptım sanırım bugün kasıklarıma ağrı giriyor. Dün gecede göğüslerim sızladı hep. Normalde adette dokununca ağrır göğüslerm ama bu seferki ağrı farklı gibi sanki. Göğüsümün ucu zaten 3 gündür acıyordu. Ayy bakalımm ümitlendim :))Kaç günün var tatlım?
Yok tatlım pko var ama adetim düzenlidir benim. Gaz sorunumda hiç olmaz bende o yüzden anlam veremedim. Ramazandan dolayı zaten hiç birşey yemiyorum iyice zayıfladımLostinparadise sende de adet döngü sorunu vardı di mi? Geçen adet olamadığım dönem bende de delice gaz sorunu oldu günlerce ne yapsam gecmedi. Bebekler için gaz giderici çay bile içtim. Ama bak gebeliğin yakınından bile geçmedim sanırsam adet gecikmesi hormonları şaşırtıyo hormonlar da bize buları yapıyor.
4 gün kala idrarda çıkmaması normal ya, pazar sabahı bi tekrarla bence, hatta en iyisi pazartesi, benim her şeyim çok aynı,ümidim yok pek.sizden güzel haberler alalım.normalde gazın çok olmaz mı? Benim hep olur mesela3 gün kaldı canım. Erken yaptım sanırım bugün kasıklarıma ağrı giriyor. Dün gecede göğüslerim sızladı hep. Normalde adette dokununca ağrır göğüslerm ama bu seferki ağrı farklı gibi sanki. Göğüsümün ucu zaten 3 gündür acıyordu. Ayy bakalımm ümitlendim :))
Merhabaa. Bende 2 senedir korunmuyorum. Hicbir sıkıntımız yok ama bir türlü hamile kalamıyorum 15 gğn önce klomen diye bir ilaç verdi ilacım bitti kontrole gittm 7 gün önce doktorum karnımdan bir iğne yaptı. Adet günğm 3 haziran. Cok düzenliyim. Şayet adet olmassan hamilesin dedi. Şuan kasıklarımda dehşet agrılarım var. Sürekli değil ama birden bire ansızın ara ara sancılar saplanıyor. Acaba hamile kalmıs olablirmiyim.Bende istiyorum tedaviye basladik bu hafta hayirlisiyla sagliklica kucagimizi doldursun rabbim insallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?