- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.541
Aynen pazar tekrar ederim pazartesi regl günüm zaten. Normalde hiç gazım olmaz. Abdestimi tutamıyorum hahahah böyle üşütme gibide değil. Saçma bir gaz yani.4 gün kala idrarda çıkmaması normal ya, pazar sabahı bi tekrarla bence, hatta en iyisi pazartesi, benim her şeyim çok aynı,ümidim yok pek.sizden güzel haberler alalım.normalde gazın çok olmaz mı? Benim hep olur mesela
Keşke tamamladaymışın canım ya. İnşallah işe yararYa çünkü ağrılarım çok olunca tırstım, iyi bir şey yapayum derken kötü bie şey yapmayayım dedim, 10a tamamlamadım
Kistlere ölümEferimmmmKisti öldürdümüne de ayrı güldüm bu arada
Yine başladınız
7.milyon 200 bin 15 milyonun altında hareketli olanlar da % 15 doktor süreç uzayabılır bu şekilde ondan dolayı bitkisel ilaç verdi Multiver onu kullanıyor 3 ay kullanacak keci boynuzu eşim her gün normalde de yer ama ne bilim orda işte ben onunla ilgilenebilsem yanımda olsa elimden geleni yaparım huysuz bir de benim ki ye desem yonlendırsem yemez bu defa öyle huysızCanım senin eşinin değerleri nasıl sıkıntılıydı,keçiboynuzu denediniz mi? Çok faydasını gören varmış, morfolojiyi bile etkiliyormuş.
benimde tahmini adet günümden bi gun önce lekelemem oldu kahve tonunda gerisi gelmedi akıntıydı o gunden sonra kaç test yaptım negatif ne adet oldum ne gerisi geldi aynı devam ediyo akıntılarım anlam veremiyorum bende 76 gun oldu hayırlısı olur inşallah yaYildiz__Tozu sağol! Az önce bişi oldu şoktayım beynim yandı kız! Bugün 23. Günüm, tam 12. Günden beri ovu testi yapıyorum hep negatif . Biliyosun 4 gündür şu senin ilacı kullanıyorum. Bugün baya karın ağrım fln vardı anlamsız, bağırsak sandım. Az önce wc ye gttim koyu lekelenme! Gecen ay tam 31. Gün olan gibi. Acaba adete dönecek mi bekliyorum. Acaba yumurtlama bu ay 10. Gün oldu da bu adet mi? Hayatımda hiç yaşamadım ama bunu. Yoksa yumurtla çatlama lekelenmesi mi? Yarın ovu kiti işaret vermeli bu çatlamaysa ama di mi? Kızlar beynim yandı noluyo bana yaa
Cok farklı bi his o deme gerçektende oyle inialşah nasip eder rabbim akşama bebek görmeye gidicez içim bi tuhaf temelli duygularım kabaracak kesin yine heycanlanmaya başlıcamSnki içimdeki duygulara tercüman olmuşsun benim de 2 kızım var ama sanki bir tane daha çocuğum bu dünyaya doğmak için ona yol açmamızı bekliyor o da gelse tamamlanacakmışız gibi bir his ben de çok arada kaldım ama kararımı verdim şimdi ilk defa bu ay denedim Allahım inşallah nasip eder
Çok gün sayısı var bu sekildemi adet görüyosun normalde bende bu ay gecikti 8 gun bugün sağlık ocağına tahlil verdim 2.30 çıktı yine artık adet olmak ıstiyorum gecikmesini hic istemiyorumKızlar 76 gun oldu koskoca 76 gun şaka gibi gerçekten bayramdan sonra da hala gelmezse doktora gidicem artık bugun ilk defa belim ağrıyo akıntım var ama akıntımın rengi hafiften sarı gibi pembe gibi anlayamadım sarımsı mı desem coook acık pembemsi mi desem bilemedim günlerdir böyle kesinlikle kaşıntı koku falan yok akıntım baya çok ama bi kaç gundur de rengi bu şekilde işte inşallah hamileyimdir ya
kızlaar bend geldim 4 haziran bat ovulasyon kullanıyorum 2 gün üst üste pik gördüm degerlendirdik inş. 4 haziranda mutlu haber alırım inş.hepimz mutlu hbr alalım inş.gecen ay kimyasal yasadım cok üzüldüm son olur ıns
Sen de onu benim gibi adet say , benim de 32. Gün olmuştu ya 3-4 accık lekelenmem. Ama yani adet saysan da üzerine düzgün bi adet görene kadar bence gercek bi yumurtlama olmuyo. Ya da en azından gebe kalamoyosun bence ne biliim.benimde tahmini adet günümden bi gun önce lekelemem oldu kahve tonunda gerisi gelmedi akıntıydı o gunden sonra kaç test yaptım negatif ne adet oldum ne gerisi geldi aynı devam ediyo akıntılarım anlam veremiyorum bende 76 gun oldu hayırlısı olur inşallah ya
Cok farklı bi his o deme gerçektende oyle inialşah nasip eder rabbim akşama bebek görmeye gidicez içim bi tuhaf temelli duygularım kabaracak kesin yine heycanlanmaya başlıcam
Ay benim eşim de ters aynen bu tip konularda. On ay gebe kalamayınca doktora gitmeyi bile kabul ettirememiştim . Hiç gitmedi, sanki doğulu aşiret ağası7.milyon 200 bin 15 milyonun altında hareketli olanlar da % 15 doktor süreç uzayabılır bu şekilde ondan dolayı bitkisel ilaç verdi Multiver onu kullanıyor 3 ay kullanacak keci boynuzu eşim her gün normalde de yer ama ne bilim orda işte ben onunla ilgilenebilsem yanımda olsa elimden geleni yaparım huysuz bir de benim ki ye desem yonlendırsem yemez bu defa öyle huysızben kadar çabalasa zaten şimdiye belki yapardık
Öyle deme kız insAllah gebesindir.. benimde 3 Haziran. 2 haziran da olabilir takvim 1 gün hata verebiliyor.Adet oncesi cikan sivilcelerim olur yuzumde mutlaka 1 tane yine kizardi bas verdi glba yalan oldum adet olucam sanirsammm
Daha çok erken sivilcelerine.Adet oncesi cikan sivilcelerim olur yuzumde mutlaka 1 tane yine kizardi bas verdi glba yalan oldum adet olucam sanirsammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?