Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen pazar tekrar ederim pazartesi regl günüm zaten. Normalde hiç gazım olmaz. Abdestimi tutamıyorum hahahah böyle üşütme gibide değil. Saçma bir gaz yani. ayy inşallah hepimizden güzel haber alsak keşkee ramazanın şerefine.

Canım senin eşinin değerleri nasıl sıkıntılıydı,keçiboynuzu denediniz mi? Çok faydasını gören varmış, morfolojiyi bile etkiliyormuş.
7.milyon 200 bin 15 milyonun altında hareketli olanlar da % 15 doktor süreç uzayabılır bu şekilde ondan dolayı bitkisel ilaç verdi Multiver onu kullanıyor 3 ay kullanacak keci boynuzu eşim her gün normalde de yer ama ne bilim orda işte ben onunla ilgilenebilsem yanımda olsa elimden geleni yaparım huysuz bir de benim ki ye desem yonlendırsem yemez bu defa öyle huysız ben kadar çabalasa zaten şimdiye belki yapardık

Kızlar başıma geleni sizle paylaşmam lazım ben iki üç günde bir kan vermeye gidiyorum malum hamişliğimin ilk haftaları. Neyse bölge hastanesi var burda orda almıyorlar normalde sağlık ocağına git diyorlar aslında eşim de aile hekimi ama öyle bişey ki 1000 den Yüksek hcg yi göstermiyormuş sistemleri. Neyse biz bir iki hastaneye gittik ben eşimin arkasındaki saklanıyom o diyor işte bulantı kusma var (Allah affetsin) bi gebelik için kan verelim tamam diyorlar benim mide bulantıları çok erken başladı ya daha kanda çıkmadan da bi iki kere vermiştim çıkmamıştıne zaman da gitsek hep aynı doktor böyle aslında saf bşeye benziyo dün gittik bana baktı baktı demez mi yahu sen daha önce gelmedin mi diye bi kızardım dedim gebelik çıktı da ağrım oluyor dedi neyse hadi ver ama belli yani iyi durumu artık verme kan kalmadı ben de yüzümü ekşitiyom güya hasta görünim diye

Son düzenleme:
benimde tahmini adet günümden bi gun önce lekelemem oldu kahve tonunda gerisi gelmedi akıntıydı o gunden sonra kaç test yaptım negatif ne adet oldum ne gerisi geldi aynı devam ediyo akıntılarım anlam veremiyorum bende 76 gun oldu hayırlısı olur inşallah ya
Cok farklı bi his o deme gerçektende oyle inialşah nasip eder rabbim akşama bebek görmeye gidicez içim bi tuhaf temelli duygularım kabaracak kesin yine heycanlanmaya başlıcam

Kızlar 76 gun oldu koskoca 76 gun şaka gibi gerçekten bayramdan sonra da hala gelmezse doktora gidicem artık bugun ilk defa belim ağrıyo akıntım var ama akıntımın rengi hafiften sarı gibi pembe gibi anlayamadım sarımsı mı desem coook acık pembemsi mi desem bilemedim günlerdir böyle kesinlikle kaşıntı koku falan yok akıntım baya çok ama bi kaç gundur de rengi bu şekilde işte inşallah hamileyimdir ya

Çok gün sayısı var bu sekildemi adet görüyosun normalde bende bu ay gecikti 8 gun bugün sağlık ocağına tahlil verdim 2.30 çıktı yine artık adet olmak ıstiyorum gecikmesini hic istemiyorum

Sen de onu benim gibi adet say , benim de 32. Gün olmuştu ya 3-4 accık lekelenmem. Ama yani adet saysan da üzerine düzgün bi adet görene kadar bence gercek bi yumurtlama olmuyo. Ya da en azından gebe kalamoyosun bence ne biliim.

Ay benim eşim de ters aynen bu tip konularda. On ay gebe kalamayınca doktora gitmeyi bile kabul ettirememiştim . Hiç gitmedi, sanki doğulu aşiret ağasıalman olacak bi de keçi boynuzunu da bi kaşık yedirebilmiştim, acaba alıp nutellasına fln mı katsam naapsam

Adet oncesi cikan sivilcelerim olur yuzumde mutlaka 1 tane yine kizardi bas verdi glba yalan oldum adet olucam sanirsammm
Öyle deme kız insAllah gebesindir.. benimde 3 Haziran. 2 haziran da olabilir takvim 1 gün hata verebiliyor.
Rabbim Habibini araya koyarak istiyorum senden. Peygamber Efendimizin hakkı hatırı için bebek isteyen tüm arkadaşlarima bende dahil olmak üzere hayırlısı ile evlat nasib et en kısa zamanda insAllah. 2 bayram bir yaşat bizlere lütfen Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…