- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.781
Bata kalmis 3-4 emin degilimsen ne yaptın canım bayadır giremedim son durumlar nedir?
çatlatma iğnesi olacağım bu ayBata kalmis 3-4 emin degilimtestte yapmiyorum bekliyorum oyle canim. Olmazsam persembe felan yaparim. Sen napiyosun
Insallah kuzum ya Rabbim nasip eder insallah. Neyle buyutuyosunuz yumurtalari femarami klomen miçatlatma iğnesi olacağım bu ay
doğal deneyeceğiz yumurtaların büyümesini bekliyorum.
inşallah vardır senin yaaa hadi umut ol bizlere de inşallah
24ünde olmuştu bat tarihi 7siydiDün yaptırdım canım, dün de bat tarihimdi, peki geç döllenme mi olmuş onun? Çünkü ben yumurtlama tarihimi biliyordum.12.gün de kahverengi lekelenmem oldu.
ikisi de değil hiçbiri fayda etmediInsallah kuzum ya Rabbim nasip eder insallah. Neyle buyutuyosunuz yumurtalari femarami klomen mi
Yarın ki test sonucunu heyecanla bekliyoruz o zamannDün yaptırdım canım, dün de bat tarihimdi, peki geç döllenme mi olmuş onun? Çünkü ben yumurtlama tarihimi biliyordum.12.gün de kahverengi lekelenmem oldu.
Femarada oyleymis kuzum kanser tedavisiymis. Olsun bak daha ne secenekler var onunde demekki olabilecekki doktor asilama tup bebek demiyor. Ama su streside birakip hotmonlari rahat ettirsek hersey guzel olacak ☺ikisi de değil hiçbiri fayda etmedi
Letu diye bir ilaç meme kanserinde kullanılan.
aşılama oldum canım bir kere tutmadıFemarada oyleymis kuzum kanser tedavisiymis. Olsun bak daha ne secenekler var onunde demekki olabilecekki doktor asilama tup bebek demiyor. Ama su streside birakip hotmonlari rahat ettirsek hersey guzel olacak ☺
bugün test yapacak mısın canım ay hadi inşallahKızlar beklenen adet tarihi geldi çattıbakalım bugün adet olacak mıyım. Doktor 28inde kan testi verirsin demişti bugün olmazsam yarın gidip kan vereceğim bakalım.
2 gün kala yapmıştım çıkmamıştı canım. Bakalım bugün alırım test olmadı yaparım yine.bugün test yapacak mısın canım ay hadi inşallah
nolurrrr mübarek ramazanda sevinelim seninle birlikteeeee2 gün kala yapmıştım çıkmamıştı canım. Bakalım bugün alırım test olmadı yaparım yine.
Yani onun da yumurtlaması normal zamanında olmuştu, bat tarihinde de 30 çıkmıştı.ne zaman yumurtladığını biliyor yani.ay nasıl moral oldun bana, çok sağol canım benim, valla çok teşekkür ederim.Allah hepimizin dileklerini kabul etsin inşallah24ünde olmuştu bat tarihi 7siydi
Yarın akşam inşallah keyifle yazarım, hele bi güzel güzel değerler çıksın da keyifle yazayımYarın ki test sonucunu heyecanla bekliyoruz o zamann
Haklısın canım ya, insan valla bi değişik, ben de öyle düşünüyorum böyle yoktan yere dertlenenlere ay ne gerek var diyorum ama kendimde yapamıyorum, ama gittikçe yükseliyor noralim, çok sağol iyi niyetin, tavsiyen için.çok teşekkür ederim canım benim.senin de bu ay inşallah güzel haberlerini alırız, senin yaşın kaç? İlk bebek mi olacak inşallahhayıt çayı kullandığım ay çok bozmuştu valla
bu arada ne olur moralini iyi tut bak en azından çift çizgin var değerin pozitif
ben senin yerinde olsam sevinçten yerimde duramazdım. inan hiç tutmaması sürekli yumurtalıklarının problem çıkarması daha kötü.
İnşallahh kuzum yaa valla çok ihtiyacım var bu haberenolurrrr mübarek ramazanda sevinelim seninle birlikteeeee
Yazacağım etiketleyebilirsem, dur bak deneyeyim S SiriusBlackK Yapabildim herhaldeDaha duurne belirtiler yasicaksin insallah. Haberlerini bekliyoruz canim soyle bi 70-80ler
30 yaşındayım evet ilk olacak inşallah daha önce hiç ama hiç pozitif bile göremedim bir tane de aşılamam var 8 aydır dönüyoruz.Haklısın canım ya, insan valla bi değişik, ben de öyle düşünüyorum böyle yoktan yere dertlenenlere ay ne gerek var diyorum ama kendimde yapamıyorum, ama gittikçe yükseliyor noralim, çok sağol iyi niyetin, tavsiyen için.çok teşekkür ederim canım benim.senin de bu ay inşallah güzel haberlerini alırız, senin yaşın kaç? İlk bebek mi olacak inşallah
benim yumurtaların büyümesini bekliyoruz normalde 14 haziran ama değişecek çatlatma iğnesi olacağım içinİnşallahh kuzum yaa valla çok ihtiyacım var bu haberesenin ne zaman adet günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?