Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Femarada oyleymis kuzum kanser tedavisiymis. Olsun bak daha ne secenekler var onunde demekki olabilecekki doktor asilama tup bebek demiyor. Ama su streside birakip hotmonlari rahat ettirsek hersey guzel olacak ☺
aşılama oldum canım bir kere tutmadı
aynen bakalım zaten maddi olarak gücüm yetmez şu an tüp bebek için

24ünde olmuştu bat tarihi 7siydi
Yani onun da yumurtlaması normal zamanında olmuştu, bat tarihinde de 30 çıkmıştı.ne zaman yumurtladığını biliyor yani.ay nasıl moral oldun bana, çok sağol canım benim, valla çok teşekkür ederim.Allah hepimizin dileklerini kabul etsin inşallah

Haklısın canım ya, insan valla bi değişik, ben de öyle düşünüyorum böyle yoktan yere dertlenenlere ay ne gerek var diyorum ama kendimde yapamıyorum, ama gittikçe yükseliyor noralim, çok sağol iyi niyetin, tavsiyen için.çok teşekkür ederim canım benim.senin de bu ay inşallah güzel haberlerini alırız, senin yaşın kaç? İlk bebek mi olacak inşallah

30 yaşındayım evet ilk olacak inşallah daha önce hiç ama hiç pozitif bile göremedim bir tane de aşılamam var 8 aydır dönüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…