- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.761
Yok kuzum adet günü 24 çıktı, yani direkt düşük çıktıS SarI NisaN canım değerin yüksek çıkıpta mı düştü ?
Kizz gozunaydinŞimdi ben bu sabah test yaptım, laboquick ile, çift çizgi çıktı ama silik, kan verdim öğleden sonra, o da beta hcg 24 çıktı, bugün bat tarihim.düşük çıkmış, daha evvel de bi kimyasal yaşamıştım ya, hayırlısı bakalım.dua edin olur mu bana da? Şimdilik doktora gitmeyeceğim, salı tekrar bi kan verip ondan sonra yükseliş varsa doktor randevusu alacağım.bana fikir verebilecek olan var mı aranızda.öpüyorum hepinizi
Günaydın canım, milletin adet günü 80 90 150 çıkıyormuş hatta ya sümeyye, sıktım valla canımı.kısmet ama.tutunur inşallah sağlıklaKizz gozunaydinhicde dusuk degil valla degerin. Sıkma canini takip ettir bakalim
Olsun kuzum ben 10-15 degerle ogrenenide gordum guzel olacak Allahin izniyle. Ay evet bende adet günümü beklicem sanırım 4 gun kaldi dua et banada insallah pozitif sonuc alirimGünaydın canım, milletin adet günü 80 90 150 çıkıyormuş hatta ya sümeyye, sıktım valla canımı.kısmet ama.tutunur inşallah sağlıklasenden de güzel haber alırız inşallah sağlıkla, senin de lekelenmen olmuştu bak, bal tarçınımız da aynı
Allahım Sümeyye'nin tüm dualarını hakkında hayırlı kıl ve kabul et, aminOlsun kuzum ben 10-15 degerle ogrenenide gordum guzel olacak Allahin izniyle. Ay evet bende adet günümü beklicem sanırım 4 gun kaldi dua et banada insallah pozitif sonuc alirim
Evet kuzum buralarda denk geldim hatta. Sen lekelenmenin ustune 3 gun say anca o zaman baslamistir zaten betahcg yukselmeye. Alla razi olsunAllahım Sümeyye'nin tüm dualarını hakkında hayırlı kıl ve kabul et, amin10 15 ile öğrenenler adet zamanıydı ve devam mı etti peki sağlıkla?
Dört gün kalmış, adet günü yap bence testini, hadi inşallahEvet kuzum buralarda denk geldim hatta. Sen lekelenmenin ustune 3 gun say anca o zaman baslamistir zaten betahcg yukselmeye. Alla razi olsuninsallah bende guzel haberi veririm bu ay.
Zaten 6-12 gun arasi yerlesmenin normal suresi kuzum. Test yaptin mi varmi koyulasma. Evet bende persembe felan yapim diyorum olmazsa.Dört gün kalmış, adet günü yap bence testini, hadi inşallahpeki şöyle olabilir mi bazısının 8.gün olur yerleşmesi benimki 12.gün oldu perşembe olan lekelenmeyi sayarsak, o da değere etki eder mi? Belki benimki geç yerleşti ondan yavaş yükseliyor, bu ihtimal var değil mi?
Canım kuzeniminde adet günü 30 çıkmıştı şuan 5 aylık hamile kan testini ne zaman yaptırmıştın ?Yok kuzum adet günü 24 çıktı, yani direkt düşük çıktı
Düne göre koyylaşma var ama ciddi bir değişim değil maalesefZaten 6-12 gun arasi yerlesmenin normal suresi kuzum. Test yaptin mi varmi koyulasma. Evet bende persembe felan yapim diyorum olmazsa.
Dün yaptırdım canım, dün de bat tarihimdi, peki geç döllenme mi olmuş onun? Çünkü ben yumurtlama tarihimi biliyordum.12.gün de kahverengi lekelenmem oldu.Canım kuzeniminde adet günü 30 çıkmıştı şuan 5 aylık hamile kan testini ne zaman yaptırmıştın ?
Kaç mm olmuş ki canım?günaydın kızlar,
bozuk moraller hala büyümemiş yumurtacıklarım
cuma tekrar kontrole gideceğim.
Zaten 2 gunde 2 kati oluyo canim. Sen yarin kan ver bak neguzel artmis olacakDüne göre koyylaşma var ama ciddi bir değişim değil maalesef
bilmiyorum ki yeterli büyümemiş cuma tekrar bakacak doktor. inşallah büyür artık bugün hurmayla kuru incir alıcam bir sürü yiyeceğim bakalım moral sıfırKaç mm olmuş ki canım?
Ay ne güzel diyorsun, hadi inşallah canım benim, yarın akşam üzeri iş çıkışı verebileceğim.belirtileri de yeni yeni yaşıyorum, bel ve sırt ağrısı, kasık bölgemde ağrı ve akıntım çok arttı, zaten vardı da arttı bayağı, bu arada hani "bi adet olsam rahatlayacağım" dediğimiz şişlik, ödem hissi var ya, o bu ay hiç olmadı.Zaten 2 gunde 2 kati oluyo canim. Sen yarin kan ver bak neguzel artmis olacak
sen ne yaptın canım bayadır giremedim son durumlar nedir?Zaten 2 gunde 2 kati oluyo canim. Sen yarin kan ver bak neguzel artmis olacak
Ben bitkilere çok inanıyorum, ye bol bolbilmiyorum ki yeterli büyümemiş cuma tekrar bakacak doktor. inşallah büyür artık bugün hurmayla kuru incir alıcam bir sürü yiyeceğim bakalım moral sıfır ☹
Daha duurAy ne güzel diyorsun, hadi inşallah canım benim, yarın akşam üzeri iş çıkışı verebileceğim.belirtileri de yeni yeni yaşıyorum, bel ve sırt ağrısı, kasık bölgemde ağrı ve akıntım çok arttı, zaten vardı da arttı bayağı, bu arada hani "bi adet olsam rahatlayacağım" dediğimiz şişlik, ödem hissi var ya, o bu ay hiç olmadı.
hayıt çayı kullandığım ay çok bozmuştu vallaBen bitkilere çok inanıyorum, ye bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?