Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizz gozunaydin hicde dusuk degil valla degerin. Sıkma canini takip ettir bakalim

Kizz gozunaydin hicde dusuk degil valla degerin. Sıkma canini takip ettir bakalim
Günaydın canım, milletin adet günü 80 90 150 çıkıyormuş hatta ya sümeyye, sıktım valla canımı.kısmet ama.tutunur inşallah sağlıkla senden de güzel haber alırız inşallah sağlıkla, senin de lekelenmen olmuştu bak, bal tarçınımız da aynı

Olsun kuzum ben 10-15 degerle ogrenenide gordum guzel olacak Allahin izniyle. Ay evet bende adet günümü beklicem sanırım 4 gun kaldi dua et banada insallah pozitif sonuc alirim

Olsun kuzum ben 10-15 degerle ogrenenide gordum guzel olacak Allahin izniyle. Ay evet bende adet günümü beklicem sanırım 4 gun kaldi dua et banada insallah pozitif sonuc alirim
Allahım Sümeyye'nin tüm dualarını hakkında hayırlı kıl ve kabul et, amin 10 15 ile öğrenenler adet zamanıydı ve devam mı etti peki sağlıkla?

Allahım Sümeyye'nin tüm dualarını hakkında hayırlı kıl ve kabul et, amin 10 15 ile öğrenenler adet zamanıydı ve devam mı etti peki sağlıkla?
Evet kuzum buralarda denk geldim hatta. Sen lekelenmenin ustune 3 gun say anca o zaman baslamistir zaten betahcg yukselmeye. Alla razi olsun insallah bende guzel haberi veririm bu ay.

Evet kuzum buralarda denk geldim hatta. Sen lekelenmenin ustune 3 gun say anca o zaman baslamistir zaten betahcg yukselmeye. Alla razi olsun insallah bende guzel haberi veririm bu ay.
Dört gün kalmış, adet günü yap bence testini, hadi inşallah peki şöyle olabilir mi bazısının 8.gün olur yerleşmesi benimki 12.gün oldu perşembe olan lekelenmeyi sayarsak, o da değere etki eder mi? Belki benimki geç yerleşti ondan yavaş yükseliyor, bu ihtimal var değil mi?

Zaten 6-12 gun arasi yerlesmenin normal suresi kuzum. Test yaptin mi varmi koyulasma. Evet bende persembe felan yapim diyorum olmazsa.

Zaten 2 gunde 2 kati oluyo canim. Sen yarin kan ver bak neguzel artmis olacak
Ay ne güzel diyorsun, hadi inşallah canım benim, yarın akşam üzeri iş çıkışı verebileceğim.belirtileri de yeni yeni yaşıyorum, bel ve sırt ağrısı, kasık bölgemde ağrı ve akıntım çok arttı, zaten vardı da arttı bayağı, bu arada hani "bi adet olsam rahatlayacağım" dediğimiz şişlik, ödem hissi var ya, o bu ay hiç olmadı.

Daha duur ne belirtiler yasicaksin insallah. Haberlerini bekliyoruz canim soyle bi 70-80ler

Ben bitkilere çok inanıyorum, ye bol bol
hayıt çayı kullandığım ay çok bozmuştu valla
bu arada ne olur moralini iyi tut bak en azından çift çizgin var değerin pozitif
ben senin yerinde olsam sevinçten yerimde duramazdım. inan hiç tutmaması sürekli yumurtalıklarının problem çıkarması daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…