- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.801
Bende bu ay ilk defa iğne oldum. Klomen kullandım. Hayırlısı olsun kuzum hakkında yumurtaların büyür çatlıycak olgunluğa gelir inşallahbenim yumurtaların büyümesini bekliyoruz normalde 14 haziran ama değişecek çatlatma iğnesi olacağım için
İş yerimin orda polikinlik var gebelik kan testi sordum 100 tl dedi. Şaka gibi ya millet soyguncu olmuş
Bilmiyorum canım kuyruk sokumu ağrım 1 2 saat oldu geçti kasığımın sağ tarafı atıyordu şimdi sol tarafıma kasığımın bi hareketlilik varYap diyeceğim şüphelerle kendini yemektense ama eğer varsa belki şimdi çıkmayabilir sabret
İnşallah yükselir canımYok kuzum adet günü 24 çıktı, yani direkt düşük çıktı
Anladım canım, ben de 30um ve ilk bebeğimiz olacak inşallah, ama bi skntı yok sizde de değil mi? Aşılama neden tutmamış, doktor ona ne dedi? Hadi inşallah bu ay30 yaşındayım evet ilk olacak inşallah daha önce hiç ama hiç pozitif bile göremedim bir tane de aşılamam var 8 aydır dönüyoruz.
Dün biz de 100 tlye yaptırdık aslında, fazla mı?İş yerimin orda polikinlik var gebelik kan testi sordum 100 tl dedi. Şaka gibi ya millet soyguncu olmuş
Dün biz de 100 tlye yaptırdık aslında, fazla mı?
Allah allah biz bayağı kazıklanmışızBence fazla. Benimde evimin yanında özel hastane var gebelik kan testini 20liraya yaptırdım geçen sene bu zamanlarda tam bu sene 100 olacağını hiç sanmıyorum açıkçası
Allah allah biz bayağı kazıklanmışız
polikistik over var bende canım. eşimin değerleri çok iyi ama benim yumurtalıklar çok inatçı
Anladım canım, ben de 30um ve ilk bebeğimiz olacak inşallah, ama bi skntı yok sizde de değil mi? Aşılama neden tutmamış, doktor ona ne dedi? Hadi inşallah bu ay
2 dakka gidip kan veriyim diyordum ama gerçekten sinir bozuyorlar.Yuh ya o kadar da değil yani.. hakikaten soyguncu olmuşlar
Bence çok pahalı bie gebelik testi için 30-40 tl ye yapan yerler varken 100 tl neden?Dün biz de 100 tlye yaptırdık aslında, fazla mı?
Kaç gün kaldı?Kızlar 1 test var evde denesem mi şansımı
Dün biz de 100 tlye yaptırdık aslında, fazla mı?
3Kaç gün kaldı?
Günaydın canım, milletin adet günü 80 90 150 çıkıyormuş hatta ya sümeyye, sıktım valla canımı.kısmet ama.tutunur inşallah sağlıklasenden de güzel haber alırız inşallah sağlıkla, senin de lekelenmen olmuştu bak, bal tarçınımız da aynı
Bence bekle 2 gün daha canım çıkmaz ben yaptım çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?