- 24 Nisan 2019
- 119
- 46
- 13
- 28
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.741
İnşallah öyledir bitanem ya bu ay biraz sıkıntılar vardı üzüldüm baya bide böyle olunca tahmin edersinki kafam allak bullakCanım kendini istemsiz yargılama sakın. Ben geçen ay kanımda çıktığı halde tesstte pozitifi gördüğüm halde 2 gün sonra kimyasal düşük yaşadım .. herşeyi öğrenip heveslenmek inan çok daha acı ve çoğu kadın bilmeden kimyasal yaşıyor ama sonuç ki en azından hamile kaldığımızı en azından biliyoruzayrıca mevsim geçişinden dolayı da erken olmuş olabilirsin çok kafana takıyorsan bir doktora git için rahat etsin S Sevenkelebek
İyiki varsın canım içimi rahatlattın
Allah kolaylık versin canım benim
Bulanmam nadir oluyor
Rica ederiiim canıım her zamanS Sevenkelebek
Kızlaar aktif olan var mı aciil birşey sormaam lazııım çok aciiil ?
Canım sen hamile miydin çünkü bende 2 ay önce 11 gün lekelenme olmuştu doktorum olabiliyor böyle durumlar normal demiştii
Çok çok geçmiş olsun canıımEvet canım hamileydim ama malesef 17 gün önce 10+3'te kürtaj oldum benim kanamam kürtajdan
Kızlar kuyruk sokumumda bi ağrı popomun üstüne oturamıyorum ağlicam artııık 10 dk önce başladı bu ağrı ama çok ağrııMavi Boncugumm
Çok çok geçmiş olsun canıımüzme kendini dicem ama ben ne kadae desem de ne kadar teselli olursun bilmiyorum .. Ama umudunu kaybetmek yok tamam mı sakıın
Son 3 kuzum bata beyaz kremsi uzayan akıntım var çok bacaklarım çok ağrıyor göğüslerimde yeşil damarlar var ama kuyruk sokumumdaki bu ağrı beni şuan mahf ediyor belirti mi ney bilmiyorum ..Allah Allah hayrolsun inşallahbir anda neden çıkabilir şaşırtıcı senin hamilelikten şüphen mi var durumunu bilmiyorum
İnşallah canım benim inşallahSağol canımumudum tabiki tükenmez
Sadece hamileliğimin sevincimin yarım kalması elbet üzdü beni... hayırlısı böyleymiş Allah'a şükrediyorum yinede. O herşeyin en doğrusunu bilir. Tez zamanda sağlıklısını diliyorum
Hiç mi yok bebitolarCağnım kızlar size sorum var. Adetime 6 gün var. Ama ben bir kaç gündür ne sol kasık ne sağ kasık tam orta kısımda ara ara ağrı sızı gibi bişi hissediyorum. Böyle bişi yaşayan oldu mu hiç
Son 3 kuzum bata beyaz kremsi uzayan akıntım var çok bacaklarım çok ağrıyor göğüslerimde yeşil damarlar var ama kuyruk sokumumdaki bu ağrı beni şuan mahf ediyor belirti mi ney bilmiyorum ..
Koku yok canım bembeyaz akıntı 1 2 kere de sarı oldu ama çok çok açık bi sarıydı .. benimde bol canım altıma kaçırıyorum sanıyorumYani bu dediklerinde hamilelik belirtisi
Bende 2 hamileliğimdede akıntı bol bol oldu su gibiydi çoğunlukla ama farklı kıvamlardada gelirdi bazen...kuyruk sokumu ağrısını daha önceden duymamıştım ama inşallah enfeksiyon falan yoktur akıntın kokmuyor dimi uzan dinlen adet günün gelmeden neden olduğu bilinmez az kalmış olmazsan hemen bir test yaparsın
Koku yok canım bembeyaz akıntı 1 2 kere de sarı oldu ama çok çok açık bi sarıydı .. benimde bol canım altıma kaçırıyorum sanıyorumtest var ama bilmiyorum canım yapsam mı off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?