- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.841
gözün aydın canım darısı başımızakız sen hala hamiş kalmadın mı senin üzerinde çok çeşitli iddia ve güçlü hislerim var biliyosun
Çok sevindimm canım rabbim kalp atışını duymayı ve sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar çok şükür keseyi gördü doktor. Kese düzgün, düşük riski görünmüyor dedi. İnşallah böyle devam eder dua edin bana
teşekkür ederim canım inşallah bi an önce hayırlısıyla güzel haberleri alırsınız hepiniz ne zaman kendime dua etsem size de ediyorum zatenÇok sevindimm canım rabbim kalp atışını duymayı ve sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ☺sende bize dua ettt
amin amin amin inşallahgözün aydın canım darısı başımıza
sen yeter ki gel gaza ben üç öğün yazarımbak sen boyle dedikce ben gaza geliyorum ki gazla calisirim genelde hayirlisi insallah hislerin gercek olur. Kaldi 4 gun.
sen yeter ki gel gaza ben üç öğün yazarım
benim adet bitiminden hemen sonra başlamıştı mide bulantılarıyla uyanıyordum bi kere gittik kan verdik çıkmadı o derece yansımamıştı dahabelirtileriin basladimi kuzum ya. Ben uzuluyorum belirtim olmayinca
Her turlu bi cikmazdayizbenim adet bitiminden hemen sonra başlamıştı mide bulantılarıyla uyanıyordum bi kere gittik kan verdik çıkmadı o derece yansımamıştı dahabi kere de koyu beyaz bi akıntı geldi adet oldum sanmıştım pnun dışında bişey olmadı ama belirti diye düşünme canım şu an onlar bile kalmadı nerdeyse. herkeste farklı oluyor hiç hissetmeyenler var belki de hissetmemek de iyi bu defa niye bi yerlerim ağrımıyo bi terslik mi var diyosun
al işteHer turlu bi cikmazdayizaman bende iste gunler gecmedikce saga sola sariyorum belirtim var mi diye. Dun temizlik yaptim bel agrim var gelde arama belirti
Canım adet günüm dündü ya benim, test yaptım silik çıktı kan verdim 24 çıktı
İnşallah sağlıkla devam eder de orada yaptırmamMalesef öyle olmuş alt tarafı bir beta hcg yani saçmalamışlar paragözler belli....
Neyse hayırlısı olsun bidaha orda yaptırmazsın
Sağol canım, haklısın.hiç belli olmaz.ama kendimi kötüye de hazırlayım ki depresyonlara girmeyeyim.önceki kimyasalımda 39.gündü değerim 30lara geldiğinde kanamam başlamıştı, ama zaten ben öğrendiğimde de 37.gün falandı.beklemiyorduk, aklımızda bile yoktu o zaman.kısmet demek bu işler.çok sağol canımmmBenim adet günümde değerim 170 çıkmıştı ve gayet düzenli artış oldu ama kürtajla sonuçlandıyani demem şu ki değerin normal artışı bile nasılki böyle sonuçlanabiliyorsa az artışla da düzene girebilir sıkma canını evet kafaya takılıyor illaki ama tek çaremiz dua etmek...
Allah korktuğuna uğratmasın
Evimin yanıydı valla peknde araştırmadım, bundan sonra dikkat edeyim mademBence çok pahalı bie gebelik testi için 30-40 tl ye yapan yerler varken 100 tl neden?
Bende de var pko, bi sürü insanda da var.o sana engel olamayacak inşallah, güzel düşünpolikistik over var bende canım. eşimin değerleri çok iyi ama benim yumurtalıklar çok inatçı
Amin allah razı olsun canım rabbim nasip eder inşallah bigunZor be kuzum Allah yardımcın olsun olmaması da dert
Sen bi tur tarlusal mı alsan canım ya? Bak adet olamamak da bünueyi bağışıklığı düşürüyor çünkü . Benim yine migrenlerim tutup duruyor 27. Gündeyim hala pik görmedim bende de yine gecikti . Bi hafta içinde pik göreceğim gibiÇok berbat hastayım kızlar çok fenayım acile gittim kan testi verdim muayneden önce 0.00 çıktı hastalığımdan üzülemedim nile 79 gun oldu en son martın 10unda oldum bi dahada olmadım benim gene çatlamıyo sanırım
Amin canım allah razı olsun saol sadece acilde kan verdim ben bademciklerim şişmiş hemde üşütmüşüm hepsi birbirine karışmış beynim patlıcak gibiydi kulaklarım zonkluyodu heryerim sızlıyodu sabahı zor ettim rabbim hastalara şifa versin cok zormuş gerçekten adet konusunda daha bi doktora gitmedim onun sıkıntısıda bi ayrı zaten dediğin gibiAyyy Rabbim şifa versin canım ya neyin var neren ağrıyor ☹ alttan muayene falan oldunmu sen hele bir iyileşde doktor gerekeni söyler strese girmekde çok haklısın kolay bişey değil adetin gelmemesi çok huzursuz eder insanı inşallah çabucak iyileşirsin
şimdi en önemlisi o....Allah yar ve yardımcın olsun
İnşallah görürsün canım tarlusal vermiyo ki doktor geçenlerde 35 40 gun gelmediğinde gitmiştim climen verdi içtim temelli 2 3 kere kanamam oldu napcamı bilmiyorum artıkSen bi tur tarlusal mı alsan canım ya? Bak adet olamamak da bünueyi bağışıklığı düşürüyor çünkü . Benim yine migrenlerim tutup duruyor 27. Gündeyim hala pik görmedim bende de yine gecikti . Bi hafta içinde pik göreceğim gibi
Yaaaaaaa çooooook sevindimCanım adet günüm dündü ya benim, test yaptım silik çıktı kan verdim 24 çıktıyarın akşam üzeri tekrar verecğim.dua et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?