- 9 Nisan 2019
- 477
- 539
- 23
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.861
Çok sağol canım benim, ben de senin haberinle mutlu olayım inşallah tez zamandaYaaaaaaa çooooook sevindimsenin için dua edicem. İnşallah artış güzel olur sağlıkla ilerler hayırla doğar ya çook mutlu oldu mm
K KurkmantoluS canım seni görünce aklıma bi andafer_nur un sana kürklü diyişi geldi hala gülüyom ama adın da çok güzel çok severim o kitabı
Bu bana eskiden adet öncesi çok olurdu çok ağlardım çok fena bişeydiKızlar kuyruk sokumumda bi ağrı popomun üstüne oturamıyorum ağlicam artııık 10 dk önce başladı bu ağrı ama çok ağrııMavi Boncugumm
Sesi çıkmıyor onun kaç zamandır nerdeyse kulaklarımı çınlatmıyorK KurkmantoluS canım seni görünce aklıma bi andafer_nur un sana kürklü diyişi geldi hala gülüyom ama adın da çok güzel çok severim o kitabı
Ayyy inşallahÇok sağol canım benim, ben de senin haberinle mutlu olayım inşallah tez zamandabir de senin bildiğin değeri düşük olup yükselen var mı?
İzindeyim.bu hafta tam.bakiyim dedim ismim gecmis kalp kalbe karsiymişSesi çıkmıyor onun kaç zamandır nerdeyse kulaklarımı çınlatmıyor
Aynen öyle olmuş. Evde misin ohh misss dinlen bariiİzindeyim.bu hafta tam.bakiyim dedim ismim gecmis kalp kalbe karsiymiş
Evdeyim bugun pazara ciktim hic benlik degilmişAynen öyle olmuş. Evde misin ohh misss dinlen barii
Aaa çalışmaya alışınca tabiii zor geliyorEvdeyim bugun pazara ciktim hic benlik degilmiş
Yaaa ben bu hafta hiç enerjik değilim halbuki
Valla sormaAaa çalışmaya alışınca tabiii zor geliyor
Ne oldu kürklü sanaYaaa ben bu hafta hiç enerjik değilim halbuki
İki gun takip edemedim modun düşmüşNe oldu kürklü sana
Sağol canım, tamam inşallah öyle yapacağımAyyy inşallahYani canım şu var diyeceğim kimse yok ama neler neler okuyoruz burada. Bence hiç kafana takma strese girme bide bunun için. Akışına bırak. Herşey olumlu diye düşün olumlu olsun inşallah. Kötüyü çağırma
Oruçtan dolayı canım ya. Bide ilaç içiyorum o beni mahvettiİki gun takip edemedim modun düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?