Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kuyruk sokumumda bi ağrı popomun üstüne oturamıyorum ağlicam artııık 10 dk önce başladı bu ağrı ama çok ağrıı Mavi Boncugumm
Bu bana eskiden adet öncesi çok olurdu çok ağlardım çok fena bişeydi sonra en son doğumda yaşadım 9 saat kadar her dakika on saniye fln girdi o ağrı. Artık hiç yok adetlerde bile çok şükür Rahmin konumuyla ilgili olabilir demişti doktorum. Kuyruk sokumunun üzerine düştün mü hiçsonzamanlarda? Ya da çok üstüne oturduysan da olabilir.

Çok sağol canım benim, ben de senin haberinle mutlu olayım inşallah tez zamanda bir de senin bildiğin değeri düşük olup yükselen var mı?
Ayyy inşallah Yani canım şu var diyeceğim kimse yok ama neler neler okuyoruz burada. Bence hiç kafana takma strese girme bide bunun için. Akışına bırak. Herşey olumlu diye düşün olumlu olsun inşallah. Kötüyü çağırma

kızlar merhaba ben 43 yasındayım 6 aydır adet düzensizlikleri vardı.
en son 15 martta regl oldum dahada olmadım.10 nisanda fsh bakdırdım 115 çıkdı e2 67
dıktor menopoz dedi.ben tarlusal içsem acaba regl olurmuyum eğer menopozda o ilaç bana acaba zarar verirmi.
6 ay evvel doktor vermişti zaten.o ilacı kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…