Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim annem valla menapoz döneminde hep kullanmıştı adı o zamanlar farlutaldı. Çocuk isteğin falan yoksa yok bi zararı be canım . Ama hatırlıyorum benim annem yarım yarım içiyordu bi aya tamamlıyordu öyle bişi vardı .

Kızlar yaptım negatif iğneden 14 gün sonra adet olunuyormuş normalde benim 16.gün bugün olmadım. Anlamadım kist falan mı oluitu acaba. Yarın en iyisi doktora gidiyim. Bu ayda olmadı

Kızlar yaptım negatif iğneden 14 gün sonra adet olunuyormuş normalde benim 16.gün bugün olmadım. Anlamadım kist falan mı oluitu acaba. Yarın en iyisi doktora gidiyim. Bu ayda olmadı
Kuzum igneden sonra degil catladiktan sonra 14 gun. Igneden 36 saat sonra felan catliyor insallah olmazsin aslinda bat gunun bugun cunku

Öyle mii o zaman daha bugün 14.günüm olmuş oluyor. Bakalım yarın veya diğer gün adet olurum heralde. Olsa çıkardı çünkü.
Cikmamis olabilir kuzum. Cunku catlatma ignesi olunca gecikme olmuyo genelde saati saatine oluyosun. Insallah sabah olmazsan bi test daha yap ilk idrarla ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…