- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.881
Benim annem valla menapoz döneminde hep kullanmıştı adı o zamanlar farlutaldı. Çocuk isteğin falan yoksa yok bi zararı be canım . Ama hatırlıyorum benim annem yarım yarım içiyordu bi aya tamamlıyordu öyle bişi vardı .kızlar merhaba ben 43 yasındayım 6 aydır adet düzensizlikleri vardı.
en son 15 martta regl oldum dahada olmadım.10 nisanda fsh bakdırdım 115 çıkdı e2 67
dıktor menopoz dedi.ben tarlusal içsem acaba regl olurmuyum eğer menopozda o ilaç bana acaba zarar verirmi.
6 ay evvel doktor vermişti zaten.o ilacı kararsız kaldım.
İnşallah canım benim hepimize nasip olsun bir an önceHayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ayda gebe kalırsın.
Teşekkür ederimmErken yumurtlama olasılığına karşın adet bitiminde günde 1 tane test ile başlayabilirsin ovülasyon dönemine yakın günde 2 kere sabah akşam olmak üzere yapabilirsin.
Yaptın mı kuzumKızlar test yapiyim dedim. Zorluyorum zorluyorum tuvaletim gelmiyorvarsa olan çocuğuda düşürücem sinir oldum
İdrarda 10 güne kadar çıkmayabiliyor canımKızlar yaptım negatifiğneden 14 gün sonra adet olunuyormuş normalde benim 16.gün bugün olmadım. Anlamadım kist falan mı oluitu acaba. Yarın en iyisi doktora gidiyim. Bu ayda olmadı
Ama ovülasyondan sonra 15-16 gün falan geçti çıkması gerekmez miİdrarda 10 güne kadar çıkmayabiliyor canım
Kuzum igneden sonra degil catladiktan sonra 14 gun. Igneden 36 saat sonra felan catliyor insallah olmazsin aslinda bat gunun bugun cunkuKızlar yaptım negatifiğneden 14 gün sonra adet olunuyormuş normalde benim 16.gün bugün olmadım. Anlamadım kist falan mı oluitu acaba. Yarın en iyisi doktora gidiyim. Bu ayda olmadı
hangi kürleri yaptınız acaba yardımcı olur musunuz?Hangi kürleri yaptiniz
AynenKuzum igneden sonra degil catladiktan sonra 14 gun. Igneden 36 saat sonra felan catliyor insallah olmazsin aslinda bat gunun bugun cunku
Canım S SiriusBlackK doğru diyor bat bugün oluyor biraz bekle bakalım hayırlısıAma ovülasyondan sonra 15-16 gün falan geçti çıkması gerekmez miadet sonrası 10 gün mü diyorsun?
Öyle mii o zaman daha bugün 14.günüm olmuş oluyor. Bakalım yarın veya diğer gün adet olurum heralde. Olsa çıkardı çünkü.Kuzum igneden sonra degil catladiktan sonra 14 gun. Igneden 36 saat sonra felan catliyor insallah olmazsin aslinda bat gunun bugun cunku
Cikmamis olabilir kuzum. Cunku catlatma ignesi olunca gecikme olmuyo genelde saati saatine oluyosun. Insallah sabah olmazsan bi test daha yap ilk idrarla ama.Öyle mii o zaman daha bugün 14.günüm olmuş oluyor. Bakalım yarın veya diğer gün adet olurum heralde. Olsa çıkardı çünkü.
İnşallah canımm çok güzel moral veriyorsunuz canımsınız yaa Allah razı olsun sizden ama ben adet olcakmışım gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda
Hissetme oyle seylerİnşallah canımm çok güzel moral veriyorsunuz canımsınız yaa Allah razı olsun sizden ama ben adet olcakmışım gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun hakkımızdaS SiriusBlackK balarisi_
Cnm incir kuru yumurta gelisimini hizlandiriyormus.bilmiyorum ki yeterli büyümemiş cuma tekrar bakacak doktor. inşallah büyür artık bugün hurmayla kuru incir alıcam bir sürü yiyeceğim bakalım moral sıfır ☹
Cnm benim gozun aydin.Kızlar çok şükür keseyi gördü doktor. Kese düzgün, düşük riski görünmüyor dedi. İnşallah böyle devam eder dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?