- 15 Aralık 2015
- 374
- 278
- 103
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.901
Bu incir kürü nası bişi tarifi olan var mı? Benim yumurtalar grevde galibaCnm incir kuru yumurta gelisimini hizlandiriyormus.
Cnm 6-7 adet kuru inciri 2 bardak suda 15 dk kaynatiyorsun ilidiktan sonra gun icerisinde iciyorsun . Saracoglu kuru olarak nette detaylarida var. Benim fsh yuksek cikinca doktorum yumurta kalitesi dusmus olabilir demisti bende kuru uygulamistim cnm.Bu incir kürü nası bişi tarifi olan var mı? Benim yumurtalar grevde galiba27 gün hala pik görmedim ruhum daraldı. Bu saatten sonra olan pikden de bana hayor gelmez bence ama hiç bi hormonal yığılmam da yok rahimde kalınlaşma falan yok bence daha ama bilmiyorum
Benim de ilk adetimde bakılacak hormonlarıma bi olabilsem.Cnm 6-7 adet kuru inciri 2 bardak suda 15 dk kaynatiyorsun ilidiktan sonra gun icerisinde iciyorsun . Saracoglu kuru olarak nette detaylarida var. Benim fsh yuksek cikinca doktorum yumurta kalitesi dusmus olabilir demisti bende kuru uygulamistim cnm.
Cnm bende once sogan kuru sonra testere disli aslan pencesi otunu incir kuru ile yaptim sonrasinda gebe kaldim.hormonlar icin tester disli aslan pencesi cok faylaliymis. Fsh degerim dustu ki gebe kaldim.sogan kurunde sonra benimde adet gunum 26 dan 28 gune cikmisti.Benim de ilk adetimde bakılacak hormonlarıma bi olabilsem.zaten hayıt hapı alıyorum günde bir bi hafta bugün bitti. İncir kürüne girsem çok mu olur ki? Onun için temmuzu beklesem daha iyi gibi zaten eşimle bu iki ay pek görüşemicez önden gerek yok mu ki. Ya beynim yandı. Soğan kürü yapıp düzenli olan adetimi hormonlarımı bozdum, herkes o kadar çok bu soğan kürünü yaptım gebe kaldım yazdı ki gaza geldim ne salaklık etmişim daha deneyeceğim ilk aydan herşeyi mahfettim incir kürü de benzer bişi yapar mı acaba diye korkmalardayım
Sen çatlatma iğnesi mi yaptırmıştın canım? Bak ben kendimle alakalı bugün tüm sayfaları okumuş olabilirim ve o kadar değişik hikayeler var ki, adet yoksa ihtimal var, ben buna inandımKızlar yaptım negatifiğneden 14 gün sonra adet olunuyormuş normalde benim 16.gün bugün olmadım. Anlamadım kist falan mı oluitu acaba. Yarın en iyisi doktora gidiyim. Bu ayda olmadı
Hadi canım benim, sağlıkla al inşallah kucağınaKızlar çok şükür keseyi gördü doktor. Kese düzgün, düşük riski görünmüyor dedi. İnşallah böyle devam eder dua edin bana
Amin canım allah razı olsun saol sadece acilde kan verdim ben bademciklerim şişmiş hemde üşütmüşüm hepsi birbirine karışmış beynim patlıcak gibiydi kulaklarım zonkluyodu heryerim sızlıyodu sabahı zor ettim rabbim hastalara şifa versin cok zormuş gerçekten adet konusunda daha bi doktora gitmedim onun sıkıntısıda bi ayrı zaten dediğin gibi
Gerçekten öyle amin rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah allahtan kızlarım öyle eziyetçi değil ben ilaçlarımı alıp yattım onlar tv izlediler oturdular kayınvalidem bi gun durdu gitti yarım daha iyi olurum inşallah canım allah razı olsun tekrardan duaların içinÇok çok geçmiş olsun inşallahvalla öyle sağlıktan değerli bişey yok
Bende 6 defa mide ağrısından dolayı acillik oldum tekrar aynısını yaşatmasın Rabbim çok zor... Sağlık bozulunca insan ne kadar büyük bir nimet olduğunu anlıyor
Çok şükretmemiz lazım..
Sende birde 2 çocuk var işin daha zor
İnşaallah yardım edenlerin vardır ☹ tez zamanda iyileşmeni diliyorum kuzum
Hayırlı olsun canım gayet güzel bir değer. Testin erken gebelik mi normal test miydiKızlar yardımcı olurmusunuz adetime 2 gün var 4 gün önce ovulasyon testini kullandım hep koyu çift çizgi çıktı bu gün dayanamayıp hamilelik testi yaptım oda çiğ çizgi adetime 2 gün var kan sonucu 170 çıktı sizce nasıl doktor ayın 8 randevu verdi keseyi görmek için
Merhaba, hayırlı olsun cnm.Kızlar yardımcı olurmusunuz adetime 2 gün var 4 gün önce ovulasyon testini kullandım hep koyu çift çizgi çıktı bu gün dayanamayıp hamilelik testi yaptım oda çiğ çizgi adetime 2 gün var kan sonucu 170 çıktı sizce nasıl doktor ayın 8 randevu verdi keseyi görmek için
Tamam canimcim,tebrik ederim tekrar.Canım İnan bilmiyorum benim ilk gebeliğim ama dikkat et kendine dua et inşallah yükselir keşke yardımcı olabilsem
Allah razı olsun canım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine allah seninde yüzünü güldürsün inşallahTamam canimcim,tebrik ederim tekrar.
Hayırlı olsun bebeğin
Çok teşekkür ederim canımCnm benim gozun aydin.
AMin canımcm darısı başınaHadi canım benim, sağlıkla al inşallah kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?