- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.761
Yok kiz demedik yarinda bi kan verimde oyle soyleriz diye dusunduk. Ama cok yoruyolar beniŞaka yapıyorum tabisiiiiSöylediniz mi büyüklernizeee
Amaaa kız deseydin ayakları uzatır yatardın haaYok kiz demedik yarinda bi kan verimde oyle soyleriz diye dusunduk. Ama cok yoruyolar beni
Amaaa kız deseydin ayakları uzatır yatardın haasen yine de dikkat et kendineeee
Kendi evine dönünce sen kimden faydalanacanetmeye calisiyorum bakalim . Son son faydalansinlar benden midem felan da iyiyken.
O koku bitiriyo beni zaten baikasındaki sarımsak kokusundan rahatsız olmam normalde ama kendim yiyince acayip rahatsız ediyo sonradanZaten sarımsak dünyanın en güzel şeyi falan yakeşke bi de yiyince insan kokmasa ya
KocamdanKendi evine dönünce sen kimden faydalanacan
Pihtilasmanin varligimi anlasiliyo canim oyle. Biraz detay verebilirmisin. Bende kürtaj oldum testini yaptirmadim ama icimde hic rahat degil. Kucuk sehirdeyiz malesef olmuyomus. Simdi ankaradayim ama bayram tatili malesefBu arada 30 lu yaşlarda üretilen yumurtalarçok daha kaliteli oluyormuş. Dr öyle diyordu. Sen pıhtılaşma işini hallet olur inşallah. Elinde kan sonuçları varsa orda plt diye bir değer var. Kaç çıkmış hamileyken önce şimdi ? Ordanda anlaşılıyor azda olsa
Bişi dicem ya. Benim yengemin ilk gebeliğinde düşük oldu 5. Hafta. Ama kürtajı 10. Hafta olunca yapışıklık falan oldu. Doktor düşüğü teste gönderdi bir sorun yok çıktı ki bizzatbenaldım sonucu. Ardından kaç kere daha düşüğü oldu, rahmi iki odacıklımıymış ne onun için de operasyon oldu, sonradan bu pıhtı sorunu fark edildi ya bi de hemşire kız. İlk gebeliği boyunca hergün kan sulandırıcı iğne vurdu kendine. Şimdi ikinci gebeliği,4 aylık olmuş bile, daha kese oluşmadan başlıyor iğneye hersey sağlıkla ilerliyor. Çok düşüğü olanlar bu konuya bi bakın derimPihtilasmanin varligimi anlasiliyo canim oyle. Biraz detay verebilirmisin. Bende kürtaj oldum testini yaptirmadim ama icimde hic rahat degil. Kucuk sehirdeyiz malesef olmuyomus. Simdi ankaradayim ama bayram tatili malesef
Bikac ay once bendede olmustu canim stresten oldugunu dusunuyorum.Ben sabah adet oldum kızlar. 2 gündür kahve rengi akintim vardı wc ye oturunca.enteresan bir adet oldu bu ay...
Kız napiyosun
Bikac ay once bendede olmustu canim stresten oldugunu dusunuyorum.
Benimde bugun kanamam başladı ama çok az akıntı sandım ben başta 3 4 saat önce bi kere geldi aynı akıntı gibi cok azdı gidip wc ye bakmadım bile 3 4 saattir bi daha gelmedi şimdi tuvalete gittim gidince 2 3 damla geldi çok acık rengi adet gibi değil hiç ağrım da yok sadece belim ağrıyo o kadar şeffaf akıntım 27 mayısta olmuştu bu kadar erken nasıl adet oldum anlamadım sökecek mi bakalım ped bile takmadım o derece akan bişey yok yaniBen sabah adet oldum kızlar. 2 gündür kahve rengi akintim vardı wc ye oturunca.enteresan bir adet oldu bu ay...
Benimde bugun kanamam başladı ama çok az akıntı sandım ben başta 3 4 saat önce bi kere geldi aynı akıntı gibi cok azdı gidip wc ye bakmadım bile 3 4 saattir bi daha gelmedi şimdi tuvalete gittim gidince 2 3 damla geldi çok acık rengi adet gibi değil hiç ağrım da yok sadece belim ağrıyo o kadar şeffaf akıntım 27 mayısta olmuştu bu kadar erken nasıl adet oldum anlamadım sökecek mi bakalım ped bile takmadım o derece akan bişey yok yani
Hala ped takmadım gelen giden yok belim cok aşırı ağrıyo ama uzandım 3 4 gun sonra yaparım test canım eşimin işi çok yoğun oluyo bayramüstü alamaz zaten belli olur illaki ama şimdiye şaldır şaldır akıp gitmesi gerekirdi ona şaşırdım gerçekten gerçi ikinci hamileliğimi ben cok erken öğrenmiştim daha kanda 34.5di doktor kanaman olur düşer demişti aynı adet gibi pıhtılı kanamam oldu hamile olduğumu bilmesem adet oldum der otururdum yani o derece yoğun cok geliyodu üstüne görme olmuşum o zaman işte zaten adetimin geciktiği zamanda hamile kalmışım gene kaldıysam oyle olcak çünkü adetimin 85. Gunundeyim 79.vunde şefaff akıntım geldi ve o gece ilişki oldu ondan itibaren sayıyorumTest yapsan? Belki cikar hamilelik belirtisi gibi ♥
Şuan çok heycanlıyım kızlar şimdi tekrar tuvalete gittim çoğalacağına daha lekelenme azalmış bi damla çok çok açık renkte bişey geldi ama leke bile demezsin ona belimde ağrı var bu arada mantarım aşırı azaldı sarımsak ve elma sirkesi saolsun kaşıntı ve tahrişim geçti dahada devam edicem komple geçene kadar inşallah çok mutluyum şuan yerleşme kanaması denen şeyde tam bu zamanlarda olurmuş adetime tam bi hafta var hayırlısı inşallah ya gerisi gelcek gibi hissetmiyorum ama ped de hala takmadım takmama gerek kalmaz inşallah aşırı heycan yaptım yerleşmeyse 3 4 gun sonra belli olur idrarda sanırım dimi kızlar
Kaymaz mı kayıyor tabiisiiiBenimde bugun adet gunumdu daha gelmedi bakalim
Hangi gun gelicek. Gec gelirse yumurtlama gunumuzde kayiyor
Mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?