Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pihtilasmanin varligimi anlasiliyo canim oyle. Biraz detay verebilirmisin. Bende kürtaj oldum testini yaptirmadim ama icimde hic rahat degil. Kucuk sehirdeyiz malesef olmuyomus. Simdi ankaradayim ama bayram tatili malesef

Pihtilasmanin varligimi anlasiliyo canim oyle. Biraz detay verebilirmisin. Bende kürtaj oldum testini yaptirmadim ama icimde hic rahat degil. Kucuk sehirdeyiz malesef olmuyomus. Simdi ankaradayim ama bayram tatili malesef
Bişi dicem ya. Benim yengemin ilk gebeliğinde düşük oldu 5. Hafta. Ama kürtajı 10. Hafta olunca yapışıklık falan oldu. Doktor düşüğü teste gönderdi bir sorun yok çıktı ki bizzatbenaldım sonucu. Ardından kaç kere daha düşüğü oldu, rahmi iki odacıklımıymış ne onun için de operasyon oldu, sonradan bu pıhtı sorunu fark edildi ya bi de hemşire kız. İlk gebeliği boyunca hergün kan sulandırıcı iğne vurdu kendine. Şimdi ikinci gebeliği,4 aylık olmuş bile, daha kese oluşmadan başlıyor iğneye hersey sağlıkla ilerliyor. Çok düşüğü olanlar bu konuya bi bakın derim

Ben sabah adet oldum kızlar. 2 gündür kahve rengi akintim vardı wc ye oturunca.enteresan bir adet oldu bu ay...
Benimde bugun kanamam başladı ama çok az akıntı sandım ben başta 3 4 saat önce bi kere geldi aynı akıntı gibi cok azdı gidip wc ye bakmadım bile 3 4 saattir bi daha gelmedi şimdi tuvalete gittim gidince 2 3 damla geldi çok acık rengi adet gibi değil hiç ağrım da yok sadece belim ağrıyo o kadar şeffaf akıntım 27 mayısta olmuştu bu kadar erken nasıl adet oldum anlamadım sökecek mi bakalım ped bile takmadım o derece akan bişey yok yani

Benimde bugun adet gunumdu daha gelmedi bakalim
Hangi gun gelicek. Gec gelirse yumurtlama gunumuzde kayiyor
Mu?

Test yapsan? Belki cikar hamilelik belirtisi gibi

Test yapsan? Belki cikar hamilelik belirtisi gibi ♥
Hala ped takmadım gelen giden yok belim cok aşırı ağrıyo ama uzandım 3 4 gun sonra yaparım test canım eşimin işi çok yoğun oluyo bayramüstü alamaz zaten belli olur illaki ama şimdiye şaldır şaldır akıp gitmesi gerekirdi ona şaşırdım gerçekten gerçi ikinci hamileliğimi ben cok erken öğrenmiştim daha kanda 34.5di doktor kanaman olur düşer demişti aynı adet gibi pıhtılı kanamam oldu hamile olduğumu bilmesem adet oldum der otururdum yani o derece yoğun cok geliyodu üstüne görme olmuşum o zaman işte zaten adetimin geciktiği zamanda hamile kalmışım gene kaldıysam oyle olcak çünkü adetimin 85. Gunundeyim 79.vunde şefaff akıntım geldi ve o gece ilişki oldu ondan itibaren sayıyorum

Şuan çok heycanlıyım kızlar şimdi tekrar tuvalete gittim çoğalacağına daha lekelenme azalmış bi damla çok çok açık renkte bişey geldi ama leke bile demezsin ona belimde ağrı var bu arada mantarım aşırı azaldı sarımsak ve elma sirkesi saolsun kaşıntı ve tahrişim geçti dahada devam edicem komple geçene kadar inşallah çok mutluyum şuan yerleşme kanaması denen şeyde tam bu zamanlarda olurmuş adetime tam bi hafta var hayırlısı inşallah ya gerisi gelcek gibi hissetmiyorum ama ped de hala takmadım takmama gerek kalmaz inşallah aşırı heycan yaptım yerleşmeyse 3 4 gun sonra belli olur idrarda sanırım dimi kızlar

Hadi insallah canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…