- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.781
Eger varsa pihtilasma tedavisi kolaymis ama iste testini yaptirip ögrenemedik bizBişi dicem ya. Benim yengemin ilk gebeliğinde düşük oldu 5. Hafta. Ama kürtajı 10. Hafta olunca yapışıklık falan oldu. Doktor düşüğü teste gönderdi bir sorun yok çıktı ki bizzatbenaldım sonucu. Ardından kaç kere daha düşüğü oldu, rahmi iki odacıklımıymış ne onun için de operasyon oldu, sonradan bu pıhtı sorunu fark edildi ya bi de hemşire kız. İlk gebeliği boyunca hergün kan sulandırıcı iğne vurdu kendine. Şimdi ikinci gebeliği,4 aylık olmuş bile, daha kese oluşmadan başlıyor iğneye hersey sağlıkla ilerliyor. Çok düşüğü olanlar bu konuya bi bakın derim
Yemek değil canım küçük küçük doğrayıp gazlı beze koyacaksın. Küçük top gibi yapıp ucunu bir iple bağla ve fitil gibi tak. 2 saatten fazla bekletme. Kronik olarak tam 6 yıl çektim ve şiddetle tavsiye ederimBu ara bayadır sarımsak yemiyordum bugun başladım ama bol bol yicem gene artık bıktırdı bu mantar illeti iyice kaç yıldır inşallah iyi gelir komple geçirir
Belli olma demeyelimde sürekli sınırın üstündeydi benim ordan biliyorumPihtilasmanin varligimi anlasiliyo canim oyle. Biraz detay verebilirmisin. Bende kürtaj oldum testini yaptirmadim ama icimde hic rahat degil. Kucuk sehirdeyiz malesef olmuyomus. Simdi ankaradayim ama bayram tatili malesef
Hayırlı olsun canımmm gözün aydınKocamdanhemde etinden sutunden
Valla canım 5 gün oldu diyebilirim artık hala ne ağrım var ne gelen gidenCanım adet grcikmesi bağışıklığı düşürüyor, kas ağrıları da yapabilir. Uykusuzluk sinir şişkinlik iştah dengesizliğisen adet gecikmesini bana sor anlatayım zincirleme reansiyonlarını
Kadın olmak çok zor diorumSabah test yaptım kızlaar negatifti ..
Geçen ay kimyasaldı
Bu ay 5 gün oldu gecikeli kimyasalla bağlantılı olabilir mi sizce ki ?? Anlamıyorum göğüslerim şiş akıntım beyaz sarı devam ediyor ara ara da
Nedeen kii ??Karın olmak çok zor diorum
Cok duygusalız anaçız ve sürekli bazı durumlarla özellikle bu kadınsal hormonlarla uğramak zorundayızNedeen kii ??
Kuzum hayır anlamıyorum bende hani testlerde bişey çıkmıyor bu kadar gecikmesi de normal değil 2 gün gecikirdim normalde 5 gün oldu..Cok duygusalız anaçız ve sürekli bazı durumlarla özellikle bu kadınsal hormonlarla uğramak zorundayız
Kan testi versene canımKuzum hayır anlamıyorum bende hani testlerde bişey çıkmıyor bu kadar gecikmesi de normal değil 2 gün gecikirdim normalde 5 gün oldu..
Çok gazımda var
Göğüslerim de şiş şiş,
Ara ara akıntıda var,
Bi de idrarımda kokmaya başladı bugün fark ettim
Sorma canım ya hala öğkk öğk
Yarın vericem inşallah canımKan testi versene canım
inşallahhhh gebesin dirYarın vericem inşallah canım
İnşallah canım benim duâ'm belli duyan belliinşallahhhh gebesin dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?