Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi çok yerde okuyodum kasığımda bilye gibi biley hissediyorum diyenleri şaşırırdım çünkü hiç başıma gelmemişti bugune kadar oda geldi başıma sağ kasığımda sanki bilye gibi bişey var gibi hissediyorum sanki orda içerden bi şişlik bişey var gibi belimde acayip ağrıyo düne kadar hiçbiley yoktu lekelenmeden sonra başladı bunlar lekelenmede artık şuan akıntıya döndü çok açık pembe renkli akıntım var şuan peçeteye silince geliyo bildiğin açık pembe rengi ilk defa başıma geliyo buda cidden ama kanama başlamıcağı kesin çünkü ilk su gibiydi kırmızımsıydı şuan açık pembe ve akıntı şeklinde yarın olur mu bugun acaba belimin ağrısından çocukları yıkayamadım yarına bıraktım artık inşallah yarındaha iyi olurum

Eger varsa pihtilasma tedavisi kolaymis ama iste testini yaptirip ögrenemedik biz
Benim bebekler ikizdi doktor ondan kaynaklanma ihtimalinin cok yüksek olduguna inandi. Bide ilk kayipta arastirmasi yapilmiyomus. Biz özellikle istersek yaptirirmisiz. İlk gebelikte kalp durmasi cok yasanan bi durummus. Tekrarlarsa yaparsiniz dedi ama tekrarlamasi demek bi yıkım demek bizim icin. Doktor icin sadece bi hastayiz malesef cok rahat söylüyo bunu

Bu ara bayadır sarımsak yemiyordum bugun başladım ama bol bol yicem gene artık bıktırdı bu mantar illeti iyice kaç yıldır inşallah iyi gelir komple geçirir
Yemek değil canım küçük küçük doğrayıp gazlı beze koyacaksın. Küçük top gibi yapıp ucunu bir iple bağla ve fitil gibi tak. 2 saatten fazla bekletme. Kronik olarak tam 6 yıl çektim ve şiddetle tavsiye ederim

Pihtilasmanin varligimi anlasiliyo canim oyle. Biraz detay verebilirmisin. Bende kürtaj oldum testini yaptirmadim ama icimde hic rahat degil. Kucuk sehirdeyiz malesef olmuyomus. Simdi ankaradayim ama bayram tatili malesef
Belli olma demeyelimde sürekli sınırın üstündeydi benim ordan biliyorum
Asıl genetik testlerde 8 9 du galiba genler oluyor onlara bakılıyor. Heterozigot ve homozigot var o belirleniyor. Ona göre sadece iğne veya iğne +hap kullanılıyor. Ankarada GENOKS var. Netten bak canım. Oraya gitti bizimki. Pıhtılaşma çoksa bazı durumlarda hamile kalmadan da ilaç kullanılıyor. İhmal etmeyin bence. 2 yada 3 kayıp olmadan yapmıyoruz diyen hastaneler var öylesi denk gelirse de 2 kimyasal geçirdim birde alındı dersin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Aylardır 2 duam var 1. Gerçek dünyada oğluma kavuşmak.
2. Hayırlı sağlıklı bir evlat.
Artık başka dua etmeyi unuttum Allah ım daha fazla aratmasın hiç birimize. Yaşım küçük ama 4 yıllık evliyim gördüğüm her bebekte içime çektiğim o nefesle boğulacak gibi oluyorum. Hele böyle yarım kalınca

Canım adet grcikmesi bağışıklığı düşürüyor, kas ağrıları da yapabilir. Uykusuzluk sinir şişkinlik iştah dengesizliği sen adet gecikmesini bana sor anlatayım zincirleme reansiyonlarını
Valla canım 5 gün oldu diyebilirim artık hala ne ağrım var ne gelen giden göğüslerim şiş şiş ara ara akıntım da devam ne oluyor anlamış değilim

Sabah test yaptım kızlaar negatifti ..
Geçen ay kimyasaldı
Bu ay 5 gün oldu gecikeli kimyasalla bağlantılı olabilir mi sizce ki ?? Anlamıyorum göğüslerim şiş akıntım beyaz sarı devam ediyor ara ara da

Kadın olmak çok zor diorum

Cok duygusalız anaçız ve sürekli bazı durumlarla özellikle bu kadınsal hormonlarla uğramak zorundayız
Kuzum hayır anlamıyorum bende hani testlerde bişey çıkmıyor bu kadar gecikmesi de normal değil 2 gün gecikirdim normalde 5 gün oldu..
Çok gazımda var
Göğüslerim de şiş şiş,
Ara ara akıntıda var,
Bi de idrarımda kokmaya başladı bugün fark ettim

Kan testi versene canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…