Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah akşam tüketmeye başladım. Gerçi dün akşam yiyemedim ama sorun olmaz heralde. Aç karnına tüketiyorum. Bende baş ağrısı yaptı bu çörekotu neden acaba bu şekilde olan var mı?
Tarçından olabilir canım. Ben bir ara tarçın çubuğu koyuyordum suyuma, hep baş ağrısı oluyordu o zaman fark etmiştim. Tarçın bende baş ağrısı yapıyor

Bilmiyorum tatlım ya geçen ay kan verip öğrenip kimyasal yaşadığım için korkuyorum vermeye açıkçası ..
Kimyasaldan gecikme yaşıyor olabilirsin canım. Sonuçta o da bi gebelik. Belki bu ay biraz daha gec gelir, ama bak şimdiden 4-5 gin yumurtlamanın geç olduğu anlamına geliyor bu, o günler de ilişki olmuş muydu? Atıyorum on gin geç çatladıysa on gün geç adet olacaksın demek ve gebeysen de testlerde şuan çıkmayacak demek.

Ayy kızlar bu belirsizliğin üzerine bi de grip olacağım sanırıım hapşurup duruyorum herşey bayramüstü bu kadar mı üst üste gelir ki
Canım adet grcikmesi bağışıklığı düşürüyor, kas ağrıları da yapabilir. Uykusuzluk sinir şişkinlik iştah dengesizliği sen adet gecikmesini bana sor anlatayım zincirleme reansiyonlarını

Bu ara bayadır sarımsak yemiyordum bugun başladım ama bol bol yicem gene artık bıktırdı bu mantar illeti iyice kaç yıldır inşallah iyi gelir komple geçirir
Zaten sarımsak dünyanın en güzel şeyi falan ya keşke bi de yiyince insan kokmasa ya

Tabiki çok şükür farkındayım zaten. Allah daha büyük acılar vermesin. İnşaallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur hepimizin.
Bu yaş hesaplamasını anlamıyorum ben :) 96 lıyım aralık 26..
Doğum günümden bir gün önce kaybettim ya oğlumu artık hiç hesabını yapamam.

Bu arada 30 lu yaşlarda üretilen yumurtalarçok daha kaliteli oluyormuş. Dr öyle diyordu. Sen pıhtılaşma işini hallet olur inşallah. Elinde kan sonuçları varsa orda plt diye bir değer var. Kaç çıkmış hamileyken önce şimdi ? Ordanda anlaşılıyor azda olsa

Ben yine adet oldum bu ay hıc kafaya takmadım aslında test de yapmadım ovulasyon da takip etmedim yine olmadı daha zamanı degil demekkı..

Kuzum benim plt'm 200 civarı bişey olur hep yani normal değerde
Bence pıhtılaşma yoktur inşaAllah
Bende en kaliteli yumurtanın 25-30 yaş arasında olduğunu duydum

Kuzum benim plt'm 200 civarı bişey olur hep yani normal değerde
Bence pıhtılaşma yoktur inşaAllah
Bende en kaliteli yumurtanın 25-30 yaş arasında olduğunu duydum
Yoktur inşaallah ama sen yine de baktır. Bende 30lu yaşlar diye duydum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Ah kardeşim şefaatçin olacak inşaallah cennette seni bekleyecek oğlun
Amin güzelim amin. 96 yılının sonunda doğmuşsun aralık'ta 23'e gireceksin

Merhaba ben yazmıstım klomen kullandım snea ipne vuruldum karnmdan diye. Adet günüm bugün benim. Dün test yaptım önce bişe cıkmadı snra çöpe atayım dedim bir baktım 2. Ci cizgi. Silik ama cizgi var yani emin olmak icin birdaha yaptım az önce ama hicbişe cıkmadı bögle bişey mümkün olablirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…