- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.741
Yaa valla çok sevindim, canım benim yaaa
Tarçından olabilir canım. Ben bir ara tarçın çubuğu koyuyordum suyuma, hep baş ağrısı oluyordu o zaman fark etmiştim. Tarçın bende baş ağrısı yapıyorSabah akşam tüketmeye başladım. Gerçi dün akşam yiyemedim ama sorun olmaz heralde. Aç karnına tüketiyorum. Bende baş ağrısı yaptı bu çörekotu neden acaba bu şekilde olan var mı?
Kimyasaldan gecikme yaşıyor olabilirsin canım. Sonuçta o da bi gebelik. Belki bu ay biraz daha gec gelir, ama bak şimdiden 4-5 gin yumurtlamanın geç olduğu anlamına geliyor bu, o günler de ilişki olmuş muydu? Atıyorum on gin geç çatladıysa on gün geç adet olacaksın demek ve gebeysen de testlerde şuan çıkmayacak demek.Bilmiyorum tatlım ya geçen ay kan verip öğrenip kimyasal yaşadığım için korkuyorum vermeye açıkçası ..
Canım adet grcikmesi bağışıklığı düşürüyor, kas ağrıları da yapabilir. Uykusuzluk sinir şişkinlik iştah dengesizliğiAyy kızlar bu belirsizliğin üzerine bi de grip olacağım sanırıım hapşurup duruyorumherşey bayramüstü bu kadar mı üst üste gelir ki
Zaten sarımsak dünyanın en güzel şeyi falan yaBu ara bayadır sarımsak yemiyordum bugun başladım ama bol bol yicem gene artık bıktırdı bu mantar illeti iyice kaç yıldır inşallah iyi gelir komple geçirir
Tabiki çok şükür farkındayım zaten. Allah daha büyük acılar vermesin. İnşaallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur hepimizin.Canım benim daha küçücükmüşsün olur Allah'ın izniyle sen umutsuz olma daha 22 yaşındasın o kadar avantajlısınki yaştan...
Ben imreniyorum senin yaştakilere
O kadar güzel ki.... Ben inanıyorumki Allah nasip edecek sen şimdi kayıp yaşadığın için doğal olarak için içini yiyor haklısın çok
ama bugünlerde geçecek inşallah kavuşacaksın yavruna küçüğüm. Çok şükür hamile de kalabiliyorsun bu olumlu yönlerine odaklanmaya çalış. En büyük avantajın yaşın
Ya şimdi 30'lu yaşlarda olsaydın düşünsene o zamanki üzüntün çok daha fazla olurdu çünkü yaşı da kafaya takacaktın...
Herzaman şükretmek gerek çok şükür ki Allah daha kötüsünü yaşatmadı bize
Ne yaşadıysak bizim hayrımız içindi...
Bu arada 30 lu yaşlarda üretilen yumurtalarçok daha kaliteli oluyormuş. Dr öyle diyordu. Sen pıhtılaşma işini hallet olur inşallah. Elinde kan sonuçları varsa orda plt diye bir değer var. Kaç çıkmış hamileyken önce şimdi ? Ordanda anlaşılıyor azda olsaCanım benim daha küçücükmüşsün olur Allah'ın izniyle sen umutsuz olma daha 22 yaşındasın o kadar avantajlısınki yaştan...
Ben imreniyorum senin yaştakilere
O kadar güzel ki.... Ben inanıyorumki Allah nasip edecek sen şimdi kayıp yaşadığın için doğal olarak için içini yiyor haklısın çok
ama bugünlerde geçecek inşallah kavuşacaksın yavruna küçüğüm. Çok şükür hamile de kalabiliyorsun bu olumlu yönlerine odaklanmaya çalış. En büyük avantajın yaşın
Ya şimdi 30'lu yaşlarda olsaydın düşünsene o zamanki üzüntün çok daha fazla olurdu çünkü yaşı da kafaya takacaktın...
Herzaman şükretmek gerek çok şükür ki Allah daha kötüsünü yaşatmadı bize
Ne yaşadıysak bizim hayrımız içindi...
Bu arada 30 lu yaşlarda üretilen yumurtalarçok daha kaliteli oluyormuş. Dr öyle diyordu. Sen pıhtılaşma işini hallet olur inşallah. Elinde kan sonuçları varsa orda plt diye bir değer var. Kaç çıkmış hamileyken önce şimdi ? Ordanda anlaşılıyor azda olsa
Yoktur inşaallah ama sen yine de baktır. Bende 30lu yaşlar diye duydum. Hakkımızda hayırlısı olsun.Kuzum benim plt'm 200 civarı bişey olur hep yani normal değerde
Bence pıhtılaşma yoktur inşaAllah
Bende en kaliteli yumurtanın 25-30 yaş arasında olduğunu duydum
Yoktur inşaallah ama sen yine de baktır. Bende 30lu yaşlar diye duydum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Tabiki çok şükür farkındayım zaten. Allah daha büyük acılar vermesin. İnşaallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur hepimizin.
Bu yaş hesaplamasını anlamıyorum ben :) 96 lıyım aralık 26..
Doğum günümden bir gün önce kaybettim ya oğlumu artık hiç hesabını yapamam.
Zaten sarımsak dünyanın en güzel şeyi falan yakeşke bi de yiyince insan kokmasa ya
Insallah canimTamam kuzummmm inşallah bizlere de şifa olurrr
Cok sukur canim darisi sizlere insallahyaaaaaa bak pozitifi gördün sonundaaaaa ❤❤❤
Sagol canim benim sizlerinde guzel haberlerinizi alalim insallahYaa valla çok sevindim, canım benim yaaahadi hep güzel haberlerle gel inşallah artık, ben pek giremiyorum bayram hazıelığı telaşından ama şimdi gördüm, ohh ya çok sevindim senin adına
Kiz yok memleketteyim ya misafir koy ziyareti bitmiyor
Şaka yapıyorum tabisiiiiKiz yok memleketteyim ya misafir koy ziyareti bitmiyoreve gecim ilgilencem sizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?