Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet tatlım ben adet oldum bugün 4.günüm. Kür 2.günü başlanıyormuş başladım been Bakalım neler olcak işe yarıycak mı bizde :) söktürücü kullan olmadı adet ol hemen olmuyor mu öyle?
Ya iyi de yumurta çatlamadı ki yaa. Düzenimi bozmak istemiyorum hormon beni mahfediyor. Bi de bi vucut hormon gerginliği de yok bi hafta içinde yumurta çatlayacak öyle hissediyorum

Canım sarımsak tek çözüm emin ol

Bilmiyorum tatlım ya geçen ay kan verip öğrenip kimyasal yaşadığım için korkuyorum vermeye açıkçası ..
Inşallah vardır meleğin umutsuzluğa kapılma. Illa ki idrarda çıkacak diye birşey yok. Benim de günüm 2-3 haziran. Dün akşam dan beri kahverengi akintim var adet olsa 7 gün önce olmam 3 yada 4 gün önce olurum. Bakalim yarın olsun pazartesi kan veririm. Umutlanmak istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Inşallah hamilesindir stres yapma düşünmemeye çalış.

SAT 7 mayıs bu ay da uygulama 3 Haziran gosterio fakat bi gün önce olabiliyor. Yanı ben SAT tarihinden 7 gün önce lekelendim. Farklılık var hayırlısı diyorum.

İnşallah canım yok düşünmüyorum o yüzden hemen kan vermek istemiyorum beklemek istiyorum 1 yılımız bu ayın 23üinşallah benimledir
Öyle canım hakkımızda hayırlısı neyse o olacak

İnşallah canım yok düşünmüyorum o yüzden hemen kan vermek istemiyorum beklemek istiyorum 1 yılımız bu ayın 23üinşallah benimledir
Öyle canım hakkımızda hayırlısı neyse o olacak
Bugün tesbih çektim dua ederken Allah'ım dedim evlat isteyen arkadaşlarımın adına da kabul buyur çektiğim virdleri dedim. Dua ediyorum hepimiz için. Allah'ın dediği olur sabret olacak

Bugün tesbih çektim dua ederken Allah'ım dedim evlat isteyen arkadaşlarımın adına da kabul buyur çektiğim virdleri dedim. Dua ediyorum hepimiz için. Allah'ın dediği olur sabret olacak
Sağol canım benim o güzel yüreğinden bizleri geçirmen bile çok güzel Rabbim gönlünü hep böyle güzel eylesin ❤

Ayy kızlar bu belirsizliğin üzerine bi de grip olacağım sanırıım hapşurup duruyorum herşey bayramüstü bu kadar mı üst üste gelir ki

Canım benim daha küçücükmüşsün olur Allah'ın izniyle sen umutsuz olma daha 22 yaşındasın o kadar avantajlısınki yaştan...
Ben imreniyorum senin yaştakilere
O kadar güzel ki.... Ben inanıyorumki Allah nasip edecek sen şimdi kayıp yaşadığın için doğal olarak için içini yiyor haklısın çok
ama bugünlerde geçecek inşallah kavuşacaksın yavruna küçüğüm. Çok şükür hamile de kalabiliyorsun bu olumlu yönlerine odaklanmaya çalış. En büyük avantajın yaşın
Ya şimdi 30'lu yaşlarda olsaydın düşünsene o zamanki üzüntün çok daha fazla olurdu çünkü yaşı da kafaya takacaktın...
Herzaman şükretmek gerek çok şükür ki Allah daha kötüsünü yaşatmadı bize
Ne yaşadıysak bizim hayrımız içindi...

Sen bunlara devam et inşallah güzel sonuç alacaksın canım evet sarımsağı ezip öyle yutacaksın bak aklıma geldi bende şimdi bi tane yutayım:) şifaa olsun inşallah

Çok haklısın çook, herşey Allah'tan ❤
Rabbim biliyor vereceği zamanı bizde o zaman için çaba gösteriyoruz

Sen bunlara devam et inşallah güzel sonuç alacaksın canım evet sarımsağı ezip öyle yutacaksın bak aklıma geldi bende şimdi bi tane yutayım:) şifaa olsun inşallah
Amin inşallah şifa olsun hepimize canım bugun başladım bende bol bol ezip yoğurda karıştırdım bide her tuvaletten sonra ılık elma sirkeli suyla yıkayıp kuruluyorum inşallah geçer bian önce doktora gitmeme gerek kalmaz çünkü ilaçların hiçbi faydası olmuyo hep geçici bi ay temiz sonra gene bi bakmışım kaşıntı yanma başlamış

Evet canım ilaçlar kalıcı çözüm sağlamaz vücudun savunma mekanizmasını bozuyor
Doğal yöntemler çok daha etkili diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…