- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.721
İnşallah canım yaaa şimdide baya bi kaşık ağırım var umarım herşey yolundadırBildiğim kadarıyla kese 5.haftada falan gözüküyor. Yani daha erkendir keseyi görmen için stres yapma bence görürsün inşallah.
Ya iyi de yumurta çatlamadı ki yaa. Düzenimi bozmak istemiyorum hormon beni mahfediyor. Bi de bi vucut hormon gerginliği de yok bi hafta içinde yumurta çatlayacak öyle hissediyorumEvet tatlım ben adet oldum bugün 4.günüm. Kür 2.günü başlanıyormuş başladım beenBakalım neler olcak işe yarıycak mı bizde :) söktürücü kullan olmadı adet ol hemen olmuyor mu öyle?
Canım sarımsak tek çözüm emin olHasta olduğum için antibiyotik kullanıyodum penos binlik iyileştim ama beni mahvetti şimdide mantarımı kudurttu kaşıntı var afedersiniz tahriş olmuş gibi batma oluyo elimle elleyince acıyo üst taraflarda ama aşağıda değil napmam lazım doktora taa bayramdan sonra gidebilirim nasıl geçirebilirim bu mereti ben yıllardır bi kurtulamadım o kadar da dikkat ediyorum ki sürekli temiz kuru tutuyom var mı bi bileniniz allah rızası için yardım edin alabileceğim bi ilaç falan varmı bariz belli yani vajinal mantar enfeksiyonu bıktım illallah dedim artık
Kanda mi idrarda mi negatif çıktı?Kızlaar ben napaaam testte negatif çıktı bugünle 4 gün gecikti etti
İdrarda canım kan vermedim henüüzKanda mi idrarda mi negatif çıktı?
Bence kan vermelisinİdrarda canım kan vermedim henüüz
Bilmiyorum tatlım ya geçen ay kan verip öğrenip kimyasal yaşadığım için korkuyorum vermeye açıkçası ..Bence kan vermelisin
Inşallah vardır meleğin umutsuzluğa kapılma. Illa ki idrarda çıkacak diye birşey yok. Benim de günüm 2-3 haziran. Dün akşam dan beri kahverengi akintim var adet olsa 7 gün önce olmam 3 yada 4 gün önce olurum. Bakalim yarın olsun pazartesi kan veririm. Umutlanmak istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Inşallah hamilesindir stres yapma düşünmemeye çalış.Bilmiyorum tatlım ya geçen ay kan verip öğrenip kimyasal yaşadığım için korkuyorum vermeye açıkçası ..
SAT 7 mayıs bu ay da uygulama 3 Haziran gosterio fakat bi gün önce olabiliyor. Yanı ben SAT tarihinden 7 gün önce lekelendim. Farklılık var hayırlısı diyorum.Inşallah vardır meleğin umutsuzluğa kapılma. Illa ki idrarda çıkacak diye birşey yok. Benim de günüm 2-3 haziran. Dün akşam dan beri kahverengi akintim var adet olsa 7 gün önce olmam 3 yada 4 gün önce olurum. Bakalim yarın olsun pazartesi kan veririm. Umutlanmak istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Inşallah hamilesindir stres yapma düşünmemeye çalış.
İnşallah canım yok düşünmüyorum o yüzden hemen kan vermek istemiyorum beklemek istiyorum 1 yılımız bu ayın 23üinşallah benimledirInşallah vardır meleğin umutsuzluğa kapılma. Illa ki idrarda çıkacak diye birşey yok. Benim de günüm 2-3 haziran. Dün akşam dan beri kahverengi akintim var adet olsa 7 gün önce olmam 3 yada 4 gün önce olurum. Bakalim yarın olsun pazartesi kan veririm. Umutlanmak istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Inşallah hamilesindir stres yapma düşünmemeye çalış.
Bugün tesbih çektim dua ederken Allah'ım dedim evlat isteyen arkadaşlarımın adına da kabul buyur çektiğim virdleri dedim. Dua ediyorum hepimiz için. Allah'ın dediği olur sabret olacakİnşallah canım yok düşünmüyorum o yüzden hemen kan vermek istemiyorum beklemek istiyorum 1 yılımız bu ayın 23üinşallah benimledir
Öyle canım hakkımızda hayırlısı neyse o olacak❤
Sağol canım benim o güzel yüreğinden bizleri geçirmen bile çok güzel Rabbim gönlünü hep böyle güzel eylesin ❤Bugün tesbih çektim dua ederken Allah'ım dedim evlat isteyen arkadaşlarımın adına da kabul buyur çektiğim virdleri dedim. Dua ediyorum hepimiz için. Allah'ın dediği olur sabret olacak
Allah razı olsun inşaallah. 18 yaşımda evlendim 2015te. Baştan beri istiyorduk 4 yıl bitti canım. Önce herkes erken aceleniz ney diyordu bak 4 yıl geçti kim bilir daha ne kadar geçecek.Allahisteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasın yokluğu zor kaybetmek daha zor. İçimin ateşi geçmiyor bir türlü
Amin inşallah canım desiğin gibi gunde bi diş sarımsağı ortadan bölüp ezmeden yutsamda olur deme sarımsağı cok severim ben zaten cok yerdim ama bu ara hiç tüketmedim senin dediğin gibi de sarımsağı ezip oraya sür diyede yazıyodu aynen canım dediğin gibi yapayım o zaman dışardan elma sirkesiyle içerden sarımsakla müdahale edeyim geçenlerden kalma son bi fitilim varmış dün gece onu koydum biraz hafifledi onun etkisiyle ama hala var tabi
Çok haklısın çook, herşey Allah'tan ❤Canım benim daha küçücükmüşsün olur Allah'ın izniyle sen umutsuz olma daha 22 yaşındasın o kadar avantajlısınki yaştan...
Ben imreniyorum senin yaştakilere
O kadar güzel ki.... Ben inanıyorumki Allah nasip edecek sen şimdi kayıp yaşadığın için doğal olarak için içini yiyor haklısın çok
ama bugünlerde geçecek inşallah kavuşacaksın yavruna küçüğüm. Çok şükür hamile de kalabiliyorsun bu olumlu yönlerine odaklanmaya çalış. En büyük avantajın yaşın
Ya şimdi 30'lu yaşlarda olsaydın düşünsene o zamanki üzüntün çok daha fazla olurdu çünkü yaşı da kafaya takacaktın...
Herzaman şükretmek gerek çok şükür ki Allah daha kötüsünü yaşatmadı bize
Ne yaşadıysak bizim hayrımız içindi...
Amin inşallah şifa olsun hepimize canım bugun başladım bende bol bol ezip yoğurda karıştırdım bide her tuvaletten sonra ılık elma sirkeli suyla yıkayıp kuruluyorum inşallah geçer bian önce doktora gitmeme gerek kalmaz çünkü ilaçların hiçbi faydası olmuyo hep geçici bi ay temiz sonra gene bi bakmışım kaşıntı yanma başlamışSen bunlara devam et inşallah güzel sonuç alacaksın canımevet sarımsağı ezip öyle yutacaksın bak aklıma geldi bende şimdi bi tane yutayım:) şifaa olsun inşallah
Bu ara bayadır sarımsak yemiyordum bugun başladım ama bol bol yicem gene artık bıktırdı bu mantar illeti iyice kaç yıldır inşallah iyi gelir komple geçirirCanım sarımsak tek çözüm emin ol
Amin inşallah şifa olsun hepimize canım bugun başladım bende bol bol ezip yoğurda karıştırdım bide her tuvaletten sonra ılık elma sirkeli suyla yıkayıp kuruluyorum inşallah geçer bian önce doktora gitmeme gerek kalmaz çünkü ilaçların hiçbi faydası olmuyo hep geçici bi ay temiz sonra gene bi bakmışım kaşıntı yanma başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?