- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.821
İnşallah canım benim de ikinci hamileliğimde çok aşırı yoğun aynı adet gibi kanamam olmuştu düşük yaptım sanmıştım hatta hamile olduğumu bilmesem adet oldum sanırdım gecikme zamanında hamile kaldığım için üzerine görmüşüm yine aynısı olabilir diye düşünüyorum çünkü daha 8 gun once akıntım geldi kanamam da o kadar az ki bugun misal normalde benim kan gövdeyi götürmesi lazımdı yok sadece tuvalete gidersem geliyo 4 5 damla o kadar gerisi yok çamaşırıma akan bişey yok bakalım böyle olup kesilirse bende test yaparım çünkü başıma geldiğinden biliyorum test yapmadan duramam bi bitsin kesilsinde o zamana 12 13 gün geçmiş olur üzerinden zaten
inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsunAllah beklediğine kavuştursun
inşaallah müjdeni alırsın canım
Bu iş kısmet işi gerçektenBen yine adet oldum bu ay hıc kafaya takmadım aslında test de yapmadım ovulasyon da takip etmedim yine olmadı daha zamanı degil demekkı..
Yaaa görüyor musun regl olmasam arefe günü kan vercem falan diyordun ya. Ay güzelll Allahım ne büyüksünnnn
Yaaa görüyor musun regl olmasam arefe günü kan vercem falan diyordun ya. Ay güzelll Allahım ne büyüksünnnnbayram şekerini erken aldın kuzum yaaa
Yok kuzum yapacağım bende temmuzda inşallahSende bikere olmadı diye hemen vazgeçtin çörekotundan kuzum yaaa. Her ay yap. Nasibin gelecek sanada
Yok kuzum yapacağım bende temmuzda inşallah
Senin bebiş nasıl. Cinsiyeti ne zaman öğrencezzzzAy hadi inşaAllah
Aynen oyle oldu Rabbime sukurYaaa görüyor musun regl olmasam arefe günü kan vercem falan diyordun ya. Ay güzelll Allahım ne büyüksünnnnbayram şekerini erken aldın kuzum yaaa
Canım sıkma kendini ben saldığım gün regl oldumBende regl
Olabilsemde yeni batlar verebilsem:)
Daha önce bu kürü uyguladınız mı hiçYok kuzum yapacağım bende temmuzda inşallah
Evet canım sanırım mart ayıydı yaptığımDaha önce bu kürü uyguladınız mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?