- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.575
- 658
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.841
Canım sıkma kendini ben saldığım gün regl oldum
bu ovitrelleyi vurduktan sonra insanın kendine dikkat etmesi gerekiyor değil mi ağır kaldırmaması temizlik yapmaması falan
bilen birileri yazabilir mi?
Benimde bi keresinde iki kere yumurtlama olmuştu canım ilk yumurtlamadan 14 gun sonra tekrar şeffaf akıntım gelmişti aynı akıntıdan bu akıntıdan 14 gun sonra adet olmuştum 14 gun ileri atmıştı olabiliyo bazenValla skmiyorm
Hatta olsam hemen diyorum ama adetten 1 gun once ovude pik gordum o yeni yumurta yuzunden sanirim adet ileri atti :/ bayram sonrasi doktora sorcam bakalim gorunce anlar ins:)))
Benimde bi keresinde iki kere yumurtlama olmuştu canım ilk yumurtlamadan 14 gun sonra tekrar şeffaf akıntım gelmişti aynı akıntıdan bu akıntıdan 14 gun sonra adet olmuştum 14 gun ileri atmıştı olabiliyo bazen
Kuzu sen bir test yapsana ya çıkar beşki. Reglinde geçti.Bende regl
Olabilsemde yeni batlar verebilsem:)
Kızz bayram hediyeniide aldınn ay ne güzel yaa çok mutlu oldumm S SiriusBlackKYaaa görüyor musun regl olmasam arefe günü kan vercem falan diyordun ya. Ay güzelll Allahım ne büyüksünnnnbayram şekerini erken aldın kuzum yaaa
Kuzu sen bir test yapsana ya çıkar beşki. Reglinde geçti.
Yeni BAT 28 Haziran ekler misin güzel adminim
Yumurtlama erke. Oluyor değil mi ben geçen ay uyguladım bir gün erken gördüm pik i bu ay da uyguluyorum bakalım erkene alacak mıEvet canım sanırım mart ayıydı yaptığım
Evet canım iki gün erken olmuştum bende. İnşallah bu ay bebiş olurYumurtlama erke. Oluyor değil mi ben geçen ay uyguladım bir gün erken gördüm pik i bu ay da uyguluyorum bakalım erkene alacak mı
Olur tabikide canım benimde yumurtam 80. Gun çatladı o geceyi değerlendirdik 7 8 gun sonra kanamam başladı ama çok değişik sadece tuvaletten sonra geliyo normal adetim gibi değil haziranın 9undan sonra test yapmayı düşünüyorum kanamam başladı diye hersey bitmiş diyemem yani çünkü ikinci hamileliğimdede adetimin gecikdiği zamanşarda hamile kaldım tek ilişkiyle 11 12 gun sonra kanda 34.5 çıkmıştı idrarda gözükmüyodu bile cok silikti emin olmak için kan vermiştik kan verdikten bi hafta sonra kanamam başladı hemde baya baya pıhtılı yoğum kıpkırmızıydı düşük yaptım sandım ama üstüne görmeymiş inan hamile olduğumu bilmeseydim o ay adet oldum der bi kaç ay sonra öğrenirdim anca yaniBen o 2. Yumurtlamayida degerlendirdim hamile kalma sansim olur mu? Gerci tek iliski oldu o gun ama:) bi ihtimal 2. Yumurtlamada yakalayip iliski yasayip adet oncesinde hamile kalanlarda oluyor mu
Olur tabikide canım benimde yumurtam 80. Gun çatladı o geceyi değerlendirdik 7 8 gun sonra kanamam başladı ama çok değişik sadece tuvaletten sonra geliyo normal adetim gibi değil haziranın 9undan sonra test yapmayı düşünüyorum kanamam başladı diye hersey bitmiş diyemem yani çünkü ikinci hamileliğimdede adetimin gecikdiği zamanşarda hamile kaldım tek ilişkiyle 11 12 gun sonra kanda 34.5 çıkmıştı idrarda gözükmüyodu bile cok silikti emin olmak için kan vermiştik kan verdikten bi hafta sonra kanamam başladı hemde baya baya pıhtılı yoğum kıpkırmızıydı düşük yaptım sandım ama üstüne görmeymiş inan hamile olduğumu bilmeseydim o ay adet oldum der bi kaç ay sonra öğrenirdim anca yani
Cnmm bnmde bata 1var cok seyrej akintim oluyo ama göğs sisligi ve gaz varKuzum hayır anlamıyorum bende hani testlerde bişey çıkmıyor bu kadar gecikmesi de normal değil 2 gün gecikirdim normalde 5 gün oldu..
Çok gazımda var
Göğüslerim de şiş şiş,
Ara ara akıntıda var,
Bi de idrarımda kokmaya başladı bugün fark ettim
İyi bayramlar şekerler, sevgiler
Hahahaha grafik falan çizelimS SiriusBlackK Kız maşallah sana, hadi bakalım hep güzel haber bekliyorum senden, bu ay bi sen sevinebildin, genel olarak verimsiz geçti bu ayımız ekip adına,geçen ay daha canlıydı, bebekliydi haberler, bu ay bi senden duyduk gibi değil mi?çok mutluyum valla adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?