Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu ovitrelleyi vurduktan sonra insanın kendine dikkat etmesi gerekiyor değil mi ağır kaldırmaması temizlik yapmaması falan
bilen birileri yazabilir mi?

Bence gebelik denedigin her ay dikkat etmek lazim, hem ilac konusunda hem hareket konusunda. Sanki hamile gibi asiri seylerden kacmak mantikli olur diye dusunuyorum.

Valla skmiyorm
Hatta olsam hemen diyorum ama adetten 1 gun once ovude pik gordum o yeni yumurta yuzunden sanirim adet ileri atti :/ bayram sonrasi doktora sorcam bakalim gorunce anlar ins:)))
Benimde bi keresinde iki kere yumurtlama olmuştu canım ilk yumurtlamadan 14 gun sonra tekrar şeffaf akıntım gelmişti aynı akıntıdan bu akıntıdan 14 gun sonra adet olmuştum 14 gun ileri atmıştı olabiliyo bazen

Ben o 2. Yumurtlamayida degerlendirdim hamile kalma sansim olur mu? Gerci tek iliski oldu o gun ama:) bi ihtimal 2. Yumurtlamada yakalayip iliski yasayip adet oncesinde hamile kalanlarda oluyor mu

Kuzu sen bir test yapsana ya çıkar beşki. Reglinde geçti.

Cok yaptim canim hep negattif cikti. Sonra ovulasyon testi yaptim reglime 1 gun kala tkrr yunurtladim. Belki bir ihtimal o tutar bakalim. Olmazsa ztn bayram donusune doktordan randevu aldim gitcem bi. Ilk ayda butun dengeleri bozduk valla regl gecikmeleri cift yumurtlamalar derken

Ben o 2. Yumurtlamayida degerlendirdim hamile kalma sansim olur mu? Gerci tek iliski oldu o gun ama:) bi ihtimal 2. Yumurtlamada yakalayip iliski yasayip adet oncesinde hamile kalanlarda oluyor mu
Olur tabikide canım benimde yumurtam 80. Gun çatladı o geceyi değerlendirdik 7 8 gun sonra kanamam başladı ama çok değişik sadece tuvaletten sonra geliyo normal adetim gibi değil haziranın 9undan sonra test yapmayı düşünüyorum kanamam başladı diye hersey bitmiş diyemem yani çünkü ikinci hamileliğimdede adetimin gecikdiği zamanşarda hamile kaldım tek ilişkiyle 11 12 gun sonra kanda 34.5 çıkmıştı idrarda gözükmüyodu bile cok silikti emin olmak için kan vermiştik kan verdikten bi hafta sonra kanamam başladı hemde baya baya pıhtılı yoğum kıpkırmızıydı düşük yaptım sandım ama üstüne görmeymiş inan hamile olduğumu bilmeseydim o ay adet oldum der bi kaç ay sonra öğrenirdim anca yani

Ayy hadi bakalim ins guzel haberler alirizz

Cnmm bnmde bata 1var cok seyrej akintim oluyo ama göğs sisligi ve gaz varsanki dun aksam akintimda bi pembelik hissttm belli belirsiz umudum bitti diyebilirim buaydan yarin bat bnmde 23unde catlamisti yumurta kasik agrisida hsstmistm aslinda ama gazdanmis demekki

Kiminizin sadece nickini biliyorum, kiminizinde sadece ismini. Tam anlamıyla hiç bir şekilde tanımadığım ama gönül bağı olan canım arkadaşlarımmmmmmmmmm hepinizin bayramı mübarek olsun. Rabbimmm bu Ramazan bayramını size tüm güzellikleri ile sunsun inşallah sizleri çoooook seviyorum

S SiriusBlackK Kız maşallah sana, hadi bakalım hep güzel haber bekliyorum senden, bu ay bi sen sevinebildin, genel olarak verimsiz geçti bu ayımız ekip adına,geçen ay daha canlıydı, bebekliydi haberler, bu ay bi senden duyduk gibi değil mi?çok mutluyum valla adına

Hahahaha grafik falan çizelim bu ay pek bereketli geçmedi ürün alamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…