- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.861
Oyle oldu kuzumKızz bayram hediyeniide aldınn ay ne güzel yaa çok mutlu oldumm S SiriusBlackK
Allah razi olsun canimS SiriusBlackK Kız maşallah sana, hadi bakalım hep güzel haber bekliyorum senden, bu ay bi sen sevinebildin, genel olarak verimsiz geçti bu ayımız ekip adına,geçen ay daha canlıydı, bebekliydi haberler, bu ay bi senden duyduk gibi değil mi?çok mutluyum valla adına
Benden bu ay haber gelmez kzuum ama inşallah en az 3 kişi hamiş olurr
Bu ay dediğim işte gelecek ay yani haziran kız. İlacın bitmiş olmuyor mu? Ascus vardı di mi sende?Benden bu ay haber gelmez kzuum ama inşallah en az 3 kişi hamiş olurr
Bitti canım da doktor 2 ay ara verin dedi. Temmuzda deneyeceğizzBu ay dediğim işte gelecek ay yani haziran kız. İlacın bitmiş olmuyor mu? Ascus vardı di mi sende?
Ayyyy inşallah kuzum BenimEvet canım iki gün erken olmuştum bende. İnşallah bu ay bebiş olur
Ya yumurtalar gelişmeye 3 ay önceden başlıyo ya, tam 3 ay dolmuş olacak. Taze yumurta gelecek ondan heralBitti canım da doktor 2 ay ara verin dedi. Temmuzda deneyeceğizzevet ascuss
Yumurtanızın catlamadigini nasıl anladiniz? Yani her adet olanın yumurtası çatlamıyor mu?
Ay ben de bu konuyu hale bi anlamış değilim keşke biri beni de aydınlatsa ?? Yani çatlamayınca birikiyor yumurtalıklarda polikistik over oluyo diyolar. Ama her adette en az bitane catlıyo di mi? Yani yumurta kalitesiz olabilir ona lafım yok da illa bi yumurta çatlamalı ki14 gğn sora adet gelmeli gibi?? Bu konu dipsiz kuyuYumurtanızın catlamadigini nasıl anladiniz? Yani her adet olanın yumurtası çatlamıyor mu?
Kiminizin sadece nickini biliyorum, kiminizinde sadece ismini. Tam anlamıyla hiç bir şekilde tanımadığım ama gönül bağı olan canım arkadaşlarımmmmmmmmmmhepinizin bayramı mübarek olsun. Rabbimmm bu Ramazan bayramını size tüm güzellikleri ile sunsun inşallah sizleri çoooook seviyorum
Amiin canım benim.. İnşallah seninle birlikte güzel haberlerimizi vericez hayırlısıyla tabiki..
Ayyyy inşallah kuzum Benim
kız acaba o zaman bu ay bal çörekotu yapıp yumurtacıklarımı beslesemmiYa yumurtalar gelişmeye 3 ay önceden başlıyo ya, tam 3 ay dolmuş olacak. Taze yumurta gelecek ondan heral
ayy inşallah canım benimmmmmSeninde bayramın mübarek olsun kardeşim
Hepinize ağız tadıyla hayırlı bayramlar diliyorum. Ramazan ayındaki kazandıklarımızı kaybetmememiz dileğiyle
Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul eylesin iyiki varsınız gönül dostlarım
Önceki ay yapma bence korunuyosan yani. Tam başlayacağın ay yap derim. Kimi duysam yaptığı ay gebe kalmış
kız acaba o zaman bu ay bal çörekotu yapıp yumurtacıklarımı beslesemmi
ayy inşallah canım benimmmmm
hayır tam tersi yumurta çatladıysa mutlaka adet oluyoruz. ben adet olmuyordum çünkü yumurtalarım yeterince büyüyüp çatlamıyordu. bu sebepten çatlatma iğnesi kullandım.
Ama ben yaptım olmadııı.Önceki ay yapma bence korunuyosan yani. Tam başlayacağın ay yap derim. Kimi duysam yaptığı ay gebe kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?