Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razi olsun canim insallah daha cok guzel haberler alicaz

Yumurtanızın catlamadigini nasıl anladiniz? Yani her adet olanın yumurtası çatlamıyor mu?
Ay ben de bu konuyu hale bi anlamış değilim keşke biri beni de aydınlatsa ?? Yani çatlamayınca birikiyor yumurtalıklarda polikistik over oluyo diyolar. Ama her adette en az bitane catlıyo di mi? Yani yumurta kalitesiz olabilir ona lafım yok da illa bi yumurta çatlamalı ki14 gğn sora adet gelmeli gibi?? Bu konu dipsiz kuyu

Seninde bayramın mübarek olsun kardeşim
Hepinize ağız tadıyla hayırlı bayramlar diliyorum. Ramazan ayındaki kazandıklarımızı kaybetmememiz dileğiyle
Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul eylesin iyiki varsınız gönül dostlarım

hayır tam tersi yumurta çatladıysa mutlaka adet oluyoruz. ben adet olmuyordum çünkü yumurtalarım yeterince büyüyüp çatlamıyordu. bu sebepten çatlatma iğnesi kullandım.

Ayyyy inşallah kuzum Benim

Ya yumurtalar gelişmeye 3 ay önceden başlıyo ya, tam 3 ay dolmuş olacak. Taze yumurta gelecek ondan heral
kız acaba o zaman bu ay bal çörekotu yapıp yumurtacıklarımı beslesemmi
ayy inşallah canım benimmmmm

hayır tam tersi yumurta çatladıysa mutlaka adet oluyoruz. ben adet olmuyordum çünkü yumurtalarım yeterince büyüyüp çatlamıyordu. bu sebepten çatlatma iğnesi kullandım.

Teşekkür ederim. Benimde yumurta çatlamasıyla ilgili kafamda soru işaretleri vardı çünkü çocuğa karar vermeden önce yani yaklaşık 8 ay oncesine kadar yumurtlarken kasigim ağrırdı 8 9 aydır hiç kasik ağrım olmadı ve âdetlerim düzensizlesti. Normalde 28 ile 32 gun arasindaydi simdi ara gittikce acildi. Bu sebeple kafamda soru işaretleri vardi. Cevabınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…