Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çatlatma iğnesinin birinci günü
her gün test yapıcam yalancı pozitifler çıkıyor ya hani ne zaman silikleşecek diye bakıcam
ilk testimi yaptım anında çıktı çift çizgi çok belirgin. eğer olursa bu ay hepsini sıralayacağım testlerimin inşallah

Hayatinizda hic bir onem arzetmeyen hatta yolda gorseniz tanimayacaginiz bayrama kadar varligindan bir haber olduğunuz beyinsiz tanidiklarin yatak odanıza kadar girip terbiyesizce cocuk konusundaki ısrarlarına nasıl tepki veriyorsunuz? Benim eşimin akrabaları aşırı densiz, koca adam diyeceğiniz terbiyenizler herkesin ortasında aptal sakral şeyler söyleyebiliyorlar. Zaten bütün sinirlerim tepemde. Kendimi çok zor tutuyorum.

Valla canım hepsi öyle. Genci yaşlısı hepsi. Bayramda kim görse bebek var mı diyor. Sanki olsa kendileri bakacak. Yok daha düşünmüyoruz diyorum bu seferde olmuyor diye algılıyorlar. Yani laf anlatsanda anlamıyorlar. Kayınvalidem de bugün herkes sorup duruyor artık dedi bende millet soruyor diye bebek doğuramam ben dedim. Ama bu değişecek mi hayır kurban bayramında tekrar soracaklar inşallah o zaman olumlu cevap alırlar boşver sallama he de geç sen

Kızlar kanamam her zamanki adetimden farklı ve az oluyo bugun yok denecek kadar az yine aynı şekil tuvalete gidersem geliyo o kadar bi gun yoğun geldi ama oda sanki adetin ilk gunu gibi hafif şekildeydi neyse ben adet olduktan sonra benim ağrılarım belirtiler falan herseyim geçer bu sefer geçmedi çok feci gaz sancım kasık ağrım bel ağrım var başım ağrıyo ve sersem gibi sürekli yatmak istiyorum hiç halim yok kanama başlamadan 5 gun önce yumurtlama akıntım olmuştu ve ilişkide oldu o gun bakalım yumurtlama cok geç kaldı benim o yuzden tutsada üstüne görme ihtimali çok yüksek bu kasık bel ağrıları beni biraz umutlandırıyo ilişkinin ve yumurtlamanın üzerinden 9 gun geçti pazartesi test yapmayı düşünüyorum alabilirsem

Çok duygusalım zaten, gerçekten. Bu kadar duygusallasmanin çok yanlış olduğunu da biliyorum ama engel olamıyorum. Bi de bi sürü gereksiz varlık herkesin ortasında konuşunca tahammül edemiyorum. Bi onların akli var, hayatımda görmedigim hayatimda hic yer kaplamayan insanlar çocuk yapın derse çocuk yapicam sanki. Bu nasıl kafa anlamıyorum. Ya bizim kız arkadaş grubumuz evlendiğinde bir kere ne zaman çocuk yapiyosunuz demedik birbirimize ama bu gereksizlerin cahil özgüveni sabrımı zorluyor.

Amannn kuzum bazı insanlara laf anlatmak inan mümkün değil. Bende daha çok olmadı evleneli ama sordukları zaman içim burulmuyor değil ama işte ne diyebilirsin ki terslesende anlamıyorlar. Tuhaflar yani. Sanki evlilik sadece çocukmuş gibi demekki onlar o kafayla evlendiler. Bizde isteriz istediğimiz zaman olsun ama nasip işte. Birde ben böyle sorulmasını çok terbiyesizce buluyorum. Samimi insan olsan neyse ki zaten samimi olsam ben sana söylerim demi. Ayy valla yazarken sinirlendim. Allah akıl fikir edep versin insanlara

Amin valla Allah bagislasin 1 oglum.var banada ikinciyi soruyolar hayırlisi olsun diyorum olmasa sorarlar olsa ikinci yokmu sorarlar insanoğlu hep meraklidir zaten.

Benim abimgilde evleneli 3 seneyi gecmisti Yengem.her bayram tedirgin olurdu bir yere gitmek istemezdi sirf cocuk konusu mutlaka acilirdi.Ama sabir ettiler ve sonuc ikiz prensesler oldu.Allah büyük Allah isteyen herkese nasip.etsin inş.

Inşallah guzel haberler alırsın. Inşallah hayırlı olan en kısa sürede sağlıklı hayırlı
Bizde evleneli 3 yıl oldu. Ilk 2 yıl istemedik hem işimizden dolayı hem de biraz gezelim diye. 1 yıldır istiyoruz ama bazı sağlık sebepleriyle bu denedigimiz 6. ayimiz oldu. 29 yaşına girdim sayılır artık. Herseyi fazla takmaya başladım sanirim. O yüzden hiç kimseye hele ki böyle terbiyesizlik yapıp yatak odamı herkesin ortasında açanlara hiç tahammülüm kalmadı.

Benim abimgilde evleneli 3 seneyi gecmisti Yengem.her bayram tedirgin olurdu bir yere gitmek istemezdi sirf cocuk konusu mutlaka acilirdi.Ama sabir ettiler ve sonuc ikiz prensesler oldu.Allah büyük Allah isteyen herkese nasip.etsin inş.
Yengenizi çok iyi anlıyorum çünkü bizde 3 senelik evliyiz ilk 2 yıl istemedik bazı sebeplerle 6.ayımızdayız ama insanların terbiyesizliği ve dusuncesizligine tahammülüm kalmadı. Ya belki de bir insanın en büyük yarası çocuk. Sen dedim diye kimse çocuk yapacak değil o zaman neden o çeneni açıp akıl vermeye kalkıyorsun değil mi?

Evet İnsanlar acımasız olmuş ulu orta yerde bile bu konu Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda

Amin canım inşallah

Amin valla Allah bagislasin 1 oglum.var banada ikinciyi soruyolar hayırlisi olsun diyorum olmasa sorarlar olsa ikinci yokmu sorarlar insanoğlu hep meraklidir zaten.
Aman kızlar takılmayalım sorsun dursunlar cevap alamayacaklar. Canımızı sıktığımıza değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…