- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.961
valla kuzum bchg hormonu yapıyor şişkinlik diyorlar amaBenimde kanamam vardı bitti sayılır ama şişkinliğim inmedi hala sanki adet olmamış gibi şişim normalde bu gunlerde şişkinliğim inerdi kanamayla bir
geçmese de olur kuzu yaaaRabbim şifa versin bir an önce kuzum benim geçecek insallah Allah’ın izniyle
Amin canım inşallah hiç bu kadar batma ağrı olmazdı adet olduğum anda geçerdi hepsi geçenkinde hamile olduğum için progestan kullanıyodum 4 5 gunde kesilmişti bian önce test yapmak istiyorum inşalşah pazartesi alabilirim pazartesi 15.gun oluyo illaki bişey varsa çıkar zaten diye düşünüyorumvalla kuzum bchg hormonu yapıyor şişkinlik diyorlar ama
inşallah hamileliktendir
hadi bakalım hayırlısı hepimiz için
keşke yakın olsak da versem sana bende bir ton varAmin canım inşallah hiç bu kadar batma ağrı olmazdı adet olduğum anda geçerdi hepsi geçenkinde hamile olduğum için progestan kullanıyodum 4 5 gunde kesilmişti bian önce test yapmak istiyorum inşalşah pazartesi alabilirim pazartesi 15.gun oluyo illaki bişey varsa çıkar zaten diye düşünüyorum
Sendin dimi ovülasyon yerine gebelik testi alanya vajinam kokuyor gibi geliyor hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum her gün duş da alıyorum ama
çatlatma iğnesi bhcg hormonu içerdiğinden pozitif gösteriyor idrar testi etkisi 10 güne kadar geçiyor bende de çok fazla test var her sabah 1 er tane yapıyorum.
birkaç gün sonra silikleşecek sonra tekrar belirginleşirse tey tey
heee evetSendin dimi ovülasyon yerine gebelik testi alanhadi bakalım canım güzel haberlerle gel inşallah
Amin canım inşallahgeçmese de olur kuzu yaaa
yeter ki sağlıklı sıhhatli bebişler yüzünden ağrımız sızımız olsun ☹
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin canım
İnşallah bakalım vallahi yakın olaydık iyiydi meraktan catlıcamkeşke yakın olsak da versem sana bende bir ton var
ya inşallah pazartesi test yapabilirsin.
çok heyecanlı
kusuyon mu halaa kuzumAyyy yokluğumu fark eden biri
Daha iyyim nadiren kusma refleksi gelıor canımkusuyon mu halaa kuzum
cinsiyet ne alemde canım?Daha iyyim nadiren kusma refleksi gelıor canımama bulantılar devam edıor
Daha öğrenemedik kuşumcinsiyet ne alemde canım?
ay hemen yaz bize de. ben çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bakalım.Daha öğrenemedik kuşumbende cok merakla beklıyorum bayram dolayısıyla fırsat olmadı henüz
İnşallah tez zamanda kalırsın gebişay hemen yaz bize de. ben çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bakalım.
yokluğunda kimse hamiş kalamadı
Amin canim insallah ❤Tatlim gozun aydin. Saglicakla insallah kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?