- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.921
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin de umut oluruz insallah herkeseO zaman ben bu ayda yapayım kuzularrrr ❤❤❤
İnşallah kuzumHadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin de umut oluruz insallah herkese
Mavi Boncugumm @Eneaciz ve diğer arkadaşlarım hepinizi ramazan bayramını kutlarım ben fazla giremiyorum hala hamileligin zorlukları ula ugrasiyom bu yandan oğlan bir yan iş inşallah sizler iyisinizdir özledim buralari
S SiriusBlackK napıyorsunnn nasıl gidiyorr taze gebeee
Mavi Boncugumm K KurkmantoluS hayırlı bayramlar canlarımmm
Durumun nasıl canımSeninde bayramın mübarek olsun canım ❤bende fazla giremiyorum bayramdada hiç giremedim Allah kolaylık versin
Durumun nasıl canım
inşallah bir an önce adet olursun tekrar seni hamiş olarak görürüz rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahAdet olmayı bekliyorum hala olmadım canım
Kürtajın üstünden 28 gün geçti
Son adet 26 şubat
Hayırlısıyla olsamda önüme baksam
inşallah bir an önce adet olursun tekrar seni hamiş olarak görürüz rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Kendini bu korkuya alıştırma inşallah yine gebe olacaksin ve hiç bişey olmayacak Allah'ın izniyleAmin gülüm amin sağolasın❤
Ama öylede olsa hemen sevinemicem
sağlıklı olması en büyük dileğim
Hayirlisi bakalim kuzumİşte benim 7. 8.haftalarda başladı sonrası perişanlıkolur sendede ama olursa hemen doktor ilaç versin gerçekten zor oluo
Yap kuzum insallah şifa bulursun ve buluruz insallahO zaman ben bu ayda yapayım kuzularrrr ❤❤❤
Kuzum benim stres yapma öyle olunca gecikiyor başka şeylerle uğraşmaya çalış bak o zaman kendiliğinden gelecek ve sen hayırlısıyla tekrar gebe olacaksın Allah’ın izniyle kuzum çiçeğim benim inşallah tez zamanda gelir adetin hemen yeni döngüne göre bir program yaparsın inşallahAdet olmayı bekliyorum hala olmadım canım
Kürtajın üstünden 28 gün geçti
Son adet 26 şubat
Hayırlısıyla olsamda önüme baksam
Tatlim gozun aydin. Saglicakla insallah kucagina alirsinAy ben hala şokAllah razi olsun canim benim ya
Kuzum benim stres yapma öyle olunca gecikiyor başka şeylerle uğraşmaya çalış bak o zaman kendiliğinden gelecek ve sen hayırlısıyla tekrar gebe olacaksın Allah’ın izniyle kuzum çiçeğim benim inşallah tez zamanda gelir adetin hemen yeni döngüne göre bir program yaparsın inşallah❣❤
Kendini bu korkuya alıştırma inşallah yine gebe olacaksin ve hiç bişey olmayacak Allah'ın izniylecanım benim
Dün gittim canım benim kıza benziyor dedi ama bazen yanılma payı oluyor ikili test yaptirmadim canım bu sefer yapmicam rabbim büyük ondan gelene razı olacazİnşaallah canım bacım
Senin cinsiyet daha belli değil dimi
İkili test yaptırdınmı? Benimki 12+5'te %99 belli olmuştu erkek bebekler daha çabuk belli oluyor
Günaydıngünaydın kızlaaaar nasılsınız?
Gunaydingünaydın kızlaaaar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?