Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seninde bayramın mübarek olsun canım bende fazla giremiyorum bayramdada hiç giremedim Allah kolaylık versin

Adet olmayı bekliyorum hala olmadım canım
Kürtajın üstünden 28 gün geçti
Son adet 26 şubat
Hayırlısıyla olsamda önüme baksam
Kuzum benim stres yapma öyle olunca gecikiyor başka şeylerle uğraşmaya çalış bak o zaman kendiliğinden gelecek ve sen hayırlısıyla tekrar gebe olacaksın Allah’ın izniyle kuzum çiçeğim benim inşallah tez zamanda gelir adetin hemen yeni döngüne göre bir program yaparsın inşallah

Oyyy ağzın bal yesin yüreğin dert görmesin güzel yüreklim sağol varol....
Amin beraberce inşaAllah....birkaç gündür doğrudüzgün giripde okuyamıyorum senin durumun ne şimdi?

Kendini bu korkuya alıştırma inşallah yine gebe olacaksin ve hiç bişey olmayacak Allah'ın izniyle canım benim

İnşaallah canım bacım
Senin cinsiyet daha belli değil dimi
İkili test yaptırdınmı? Benimki 12+5'te %99 belli olmuştu erkek bebekler daha çabuk belli oluyor

İnşaallah canım bacım
Senin cinsiyet daha belli değil dimi
İkili test yaptırdınmı? Benimki 12+5'te %99 belli olmuştu erkek bebekler daha çabuk belli oluyor
Dün gittim canım benim kıza benziyor dedi ama bazen yanılma payı oluyor ikili test yaptirmadim canım bu sefer yapmicam rabbim büyük ondan gelene razı olacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…