Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu ay üstüne görme olayından şüpheleniyorum normalde gün içindede ateşim benim 36.3 36.4lerde olur bazen daha düşük hatta adetten sonrada ateş süşer diyolar ama benüm ateşim bu sefer düşmemiş 36.7 bazen 36.8 ilişkinin ve yumurtlamanın üzerinden 12 gun geçti gaz sancım var kasıklarımda iğne batması gibi kramp sancı oluyo sanki hiç kanamam olmamışta olcakmış gibi belim ağrıyo kanama bugun lekelenmeye döndü allah nasip ederse salıdan sonra test yapmayı düşünüyorum kesin çıkması lazım zaten o zamana benim yumurtam bu ay cok geç çatladı 80. Gunde çatladı o gunu değerlendirdik ama 5 gun sonra kanamam başladı eğer hamileysem üstüne görmüş olcam ikinci hamileliğimdede böyle olmuştu adetim o zamanda çok aşırı düzensizdi ben o zamanda geciktiğim zamanda hamile kalmıştım adetin 35 40. Günlerinde ve adetin 70.gunu aynı adet olur gibi olmuştum yani hamile olduğumu bilmeseydimkesin adet oldum derdim o derece cok ve yoğun şakır şakır akıyodu hem pede hem tuvaletten sonra falan cok geliyodu kokusu dokusu yoğunluğu adet kanamasının aynısıydı çok şükür bi sorun olmadı doktorda bi sorun görememişti kanama kesenin yakınlarında bile değildi kese bi zarar görmemişti üstüne görme yerleşmeden cok ayrı ve başka bişey yine öyle bişey yaşıyo olabilirim inialşah rabbim nasip etmiştir yine son 2 3 gun kaldı öğrenmeme inşallah

Oyyy ağzın bal yesin yüreğin dert görmesin güzel yüreklim sağol varol....
Amin beraberce inşaAllah....birkaç gündür doğrudüzgün giripde okuyamıyorum senin durumun ne şimdi?
Adetin 13.günğndeyim ovülasyon testi yapıyorum kuzum birazdan atacağım sen de bir baksan ben anlamadım değerlendirme için bal tarçın çörek otu yapmıştım bu ay canım bakalım

Kızlar yukardan aşagıya doğru 11.12 .13.gunu adetin bütün 13.günü ama bana 12.gün daha koyu geldi yumurtam çatladı mı pik oldu mu anlamadım dün birliktelik olmadı kaçırdım mı acaba bu arada adet tarihim 27 Mayıstı bal tarçın çörekotu kürü uyguladım ve kür bitti 10.gün yardımcı olursanız sevinirim canlarım

Kızlar yukardan aşagıya doğru 11.12 .13.gunu adetin bütün 13.günü ama bana 12.gün daha koyu geldi yumurtam çatladı mı pik oldu mu anlamadım dün birliktelik olmadı kaçırdım mı acaba bu arada adet tarihim 27 Mayıstı bal tarçın çörekotu kürü uyguladım ve kür bitti 10.gün yardımcı olursanız sevinirim canlarım

Eklentiler

• 05BF414C-6F7E-407E-A652-2D4D75E92BA5.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 44
Canım bana sorarsan henüz olmamış pik, bence devam et ovülasyon testine

Ben bu sabah beta hcg sıfırlanmış mı diye kan verdim, sıfırlanmış.senin iğneden sonraki sürecin nasıl geçiyor?
her gün test yapıyorum kuzum 4. gün bugün
hala çift çizgi çıkıyor.
ay hadi inşallah birkaç güne yine belli eder inşallah yükselir değerin.
karnım felaket şiş
çok sancım var
pantolon giyemiyorum
kasıklarımda pıt pıt ediyor bir şeyler
ne kadar duş alsam da kokuyor ve pis gibi hissediyorum
söyleyeceklerim bu kadar hakim bey

Ben İyiyim şükür canım sen nasılsın geri sayım başladı mı iğneden sonra sürekli test yağıp kontrol edicem diyodun nasıl gidiyo bi gelişme var mı kaç gun oldu
ay kuzu demin yazdım her süreci bir üstteki.
bol bol meyve yemeye çalışıyorum ekstra
sade soda mutlaka içiyorum
çok su içiyorum
ceviz yemeye başladım
bir de ramazan hurması
silikleşince bütün testleri sıralayıp fotolayacağım sizin için.

bu arada şimdi gördüm hadi inşallah yaa sen öğren sonra hepimiz öğrenelimmmm

O koku normal mi ya? bir de ne çift çizgisi? Ben pek bilmiyorum bu işleri?

Okudum canım inşallah silikleşmezde pozitif devam eder benimde sağ kasığımda iğne batar gibi bi âcı oluyo arada inşallah bu ay güzel haberler alırız

Benimde kanamam vardı bitti sayılır ama şişkinliğim inmedi hala sanki adet olmamış gibi şişim normalde bu gunlerde şişkinliğim inerdi kanamayla bir

Rabbim şifa versin bir an önce kuzum benim geçecek insallah Allah’ın izniyle

O koku normal mi ya? bir de ne çift çizgisi? Ben pek bilmiyorum bu işleri?
ya vajinam kokuyor gibi geliyor hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum her gün duş da alıyorum ama
çatlatma iğnesi bhcg hormonu içerdiğinden pozitif gösteriyor idrar testi etkisi 10 güne kadar geçiyor bende de çok fazla test var her sabah 1 er tane yapıyorum.
birkaç gün sonra silikleşecek sonra tekrar belirginleşirse tey tey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…