- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #13.981
Mavi Boncugumm canım sen reglden sonra hemen deneyebilecek misin?
Adetin 13.günğndeyim ovülasyon testi yapıyorum kuzum birazdan atacağım sen de bir baksan ben anlamadım değerlendirme için bal tarçın çörek otu yapmıştım bu ay canım bakalım
Kızlar yukardan aşagıya doğru 11.12 .13.gunu adetin bütün 13.günü ama bana 12.gün daha koyu geldi yumurtam çatladı mı pik oldu mu anlamadım dün birliktelik olmadı kaçırdım mı acaba bu arada adet tarihim 27 Mayıstı bal tarçın çörekotu kürü uyguladım ve kür bitti 10.gün yardımcı olursanız sevinirim canlarım
Ya canim ben bisi dicem yaa, ben clear blue yumurtlamayi kendi söyleyen testle hep kontrol ettim hic cikmadi, ama senin ortadaki gibi cift cizgi son bi haftadir bende de hep cikiyordu böyle iki cizgili testlerde, tam tükürük mikroskobumda ovulasyon olacak gibiyken görüntü derken adet oldum. Benim sorum su, bu cift cizgi kontrollerinde ikinci cizginin birinciden coook daha koyu olmasi gerekmiyor mu ? benim test cubuklarimi koyup foto atsam bu kadar koyuluk bende de hep cikti. Kafam iyice karisti , bak senin sonra acilmaya baslamis ogun catlamis olmali teknik olarak bakinca yani.. Yaa bu konuda gercekten bilgili kimse yok mu bize yardim edeceekKızlar yukardan aşagıya doğru 11.12 .13.gunu adetin bütün 13.günü ama bana 12.gün daha koyu geldi yumurtam çatladı mı pik oldu mu anlamadım dün birliktelik olmadı kaçırdım mı acaba bu arada adet tarihim 27 Mayıstı bal tarçın çörekotu kürü uyguladım ve kür bitti 10.gün yardımcı olursanız sevinirim canlarım
Kızlar yukardan aşagıya doğru 11.12 .13.gunu adetin bütün 13.günü ama bana 12.gün daha koyu geldi yumurtam çatladı mı pik oldu mu anlamadım dün birliktelik olmadı kaçırdım mı acaba bu arada adet tarihim 27 Mayıstı bal tarçın çörekotu kürü uyguladım ve kür bitti 10.gün yardımcı olursanız sevinirim canlarım
Ben yaşamadım öyle bişey canım belkide dediğin gibi yumurtlamadın yada yakalayamadın daha önce her ay illa yumurtlama olmazmış diye duymuştum bide adete yakın lh testleri pozitif çıkabiliyo burda onu da cok gördüm kanama çoğalmazsa takibe devam edersin çoğalırsada diğer ay baştan takip edersin doğru şekilde inşallah rabbim gönlündekini nasip ederKizlar yaa! 30 gündür clear blue ile ovulasyon takibi yapiyordum biliyorsunuz hep negatifti, cizgi ile bakilanlardan da aldim onu da deniyordum , derken mikroskop aldim tükürükte de bakiyordum. tükürük tam son 3-4 gundur catallanmaya basladi bugun baya artti tam yumurtlama gelecek gogus yanlarim da agri da basladi rahim yumurtalik cekilmesi derkkkeeeeeen adet oldum yaa ben !! hayit otu hapina basladim ya 20 gun önce acaba ondan mi ki? 26 hazirana denk geliyor adet döngüme göre yumurtlama ama esimle sans eseri 24 ve 26 da birlikte olmusuz yani tamamen sans, olabilecek maksimum ihtimal istesen tutmaz. Acaba ben bu ay yumurtlamadim mi ? testlere mi inanayim mikroskoba mi ? adete mi? ki bu adet mi? kanama adetin son gunu gibi( kullananlaaaarr böyle bisi yasayaniniz var miiii yavrucuklarimm?? Yildiz__Tozu !
Ayrıca bitane gebelik bitane de ovulasyon testi yaptım, ikisi de negatif, 14 günde 10 kilo verdiren diyet yapacaktım direk vazgeçtim veee yerine çok sağlıklı beslenip unu şekeri hayatımdan çıkarıp yanında çörekotu mucizesi yapacağımEneaciz , @ sümmeyeyi etiketleyemedim bi yardım dua edin bana
Canım seni. Çörekotu tarifini arıyorum bi saattir. Başka biri daha konu açıp gebe kalmış o ayDün yumurtlama olmuş sanırım
Canım seni. Çörekotu tarifini arıyorum bi saattir. Başka biri daha konu açıp gebe kalmış o ayyarın ikinci günde başlıyorum bu küre Artık bu kürle de olmazsa bi süre kendi haline bırakacağım yoruldum takip takip . Senin şu konunu bi bulsam tarifi alıcam ordan
Canım ben daha yapmadım, şimdi başlıyorum. Zaten ogün denk gelse ve hersey mükemmel olsa bile ihtimal en fazla yüzde 25 miş ki . Ben oğluma gebe kalmaya aylarca çalıştım ya , tam bi ay ara verdiğimde olmuş. Olacağı zaman olacak ben yılmadım yanlış anladınİyide bu nasip işi. Bir kere deneyip olmadı diye bırakmak tuhaf geliyor bana. Allah ol diyene kadar çörekotu yemeye devam. Çünkü yumurtayı kesin geliştiriyor. E erkek faktörüde iyiyse veya oda kür yapar gerisi takdir-i ilahi... Ben gebe kalmasaydım kalana kadar her ay yicektim. Öyle odaklamıştım kendimi. Kür şifa tamam ama Allah'ın nasip etme kısmını unutmayalım canım benim
Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşaAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
Eneaciz SAT:2 mart
@ReyoseroSAT:26.02
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan
@EceCigdemSAT: 3 mart
@mervana8794SAT: 6 mart
@hilalyunus3mreSat:3 Mart
@YarenimiSat:25 Mart
@balarisi_Sat:14 nisan
@virgo_35Sat:
@Secretary34Sat:10 nisan
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@sumeyyekrc3 haziran
@Smile Forever30 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@beren_naz27 nisan
@ogretmen6118 mayıs
@Nurov25 haziran
@NorthCarolina20 nisan
@szfb28 mayıs
@eecemyldz21 nisan
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 mayıs
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
@Lostinparadise26 haziran
@Umutumut827 mayıs
@minik kalp075329 mart
@asihan6 mayıs
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin1 mayıs
@buse_ipek0919 mayıs
@HeyeCANm1 temmuz
@3 cicek annesi16 haziran
@karanmasal7 nisan
@Hulya Ceylan1 nisan
@eslem070618 mayıs
@Nurem16 nisan
@Sessizzollll17 haziran
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm2 mayıs
@nimesota25 nisan
@srplmtmtk14 nisan
@Hayal_B9124 nisan
@kelebekays3 mayıs
@Aselceren31 mart
@GltnByrktr6 nisan
@sukufenazz21 haziran
@nejlaa 861 mayıs
@cheryblossommm6 nisan
@Hasretim4211 nisan
@Sari NisaN26 mayıs
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli6 mayıs
@irregularidea18 nisan
@Esammar16 nisan
@bilgilisirine2 mayıs
@fatuu26 nisan
@yslkbr14 nisan
@Dersaadet1820 nisan
@ciceklibocekli1112 mayıs
@SERAPGNL24 nisan
@Htcckn8 nisan
Yildiz__Tozu 3 nisan
@kubraaa9211 nisan
@Nerimmm3 nisan
@nunu258829 nisan
@Busrayld9 mayıs
@MAMA_to_be5 nisan
@Hirabiask11 nisan
@Eslem916 mayıs
@asel3728 mayıs
@busra89ist23 haziran
fer_nur 23 nisan
@nastasya301 mayıs
K KurkmantoluS3 mayıs
@esmanur723 nisan
@Sema215810 nisan
@selozy19 nisan
@arzerik14 nisan
@1meyra27-28 nisan
@Yazgele25 haziran
@GULDENHSGR4 mayıs
@Mstfamls30 nisan
@Selmak466 mayıs
@sherryK28 nisan
@Mervecixx943 mayıs
@elfff0621 mayıs
@Damla19892 haziran
@harununmervesi7 nisan
@utkuemel6 mayıs
@Kybelle828 mayıs
@Yagmurmina29 nisan
@Mysticless17 nisan
@Nefes5551 mayıs
N Nisanesintisi0129 nisan
@GulceannesiAmeliyatından sonra inşaallah aramıza dönecek
@Msrtns27 nisan
@Ozonun28 nisan
@Emine Hatayli28 haziran
@Canparcammm23 mayıs
@Kahvevekaktus17 haziran
@Eylullum19 mayıs
@morpella23 mayıs
@Crocusgirl29 mayıs
@kartanesi6413 mayıs
@Cilekkizz28 mayıs
@hayaksii22 haziran
@benibekleyin14 haziran
@Papatya00128 mayıs
@Defne20 mayıs
@Myna22 mayıs
@Melteminaa30 mayıs
Canım ben daha yapmadım, şimdi başlıyorum. Zaten ogün denk gelse ve hersey mükemmel olsa bile ihtimal en fazla yüzde 25 miş ki . Ben oğluma gebe kalmaya aylarca çalıştım ya , tam bi ay ara verdiğimde olmuş. Olacağı zaman olacak ben yılmadım yanlış anladınsadece korkum şu ki herşeyim normalden ben kurcalayıp soğan kürü yaptım sonra peşi sıra herşeyim karıştı. Zaten pco olma ihtimalim var, çörekotu kürü de fazla yumurta yapabiliyomuş falan diyolar ya. Bi de yeni kistler ekleme korkum var. Napıyım bi tane var çok şükür deyip hayatıma devam edicem bu aydan sonra, zaten herkes ikinciye gebe ya da doğurdu artık kimseninkiyle bir büyümeyecek o dönem geçti. Menapoza kadar artık 10 senem mi 15 mi var kısmetse geleceği zaman gelir napıyım.
Ben sanki 12.günde pik gördüm diye düşünüyorum bütün yaptım ve silik çıktı en koyu yaptıgım 12,gün en koyu ayrıca şuan kaşıklarımda hafif sancı var bunu da çözemedim daha yeni mi yumurtlayacağım bilmiyorum kafam karıştı iyice yaYa canim ben bisi dicem yaa, ben clear blue yumurtlamayi kendi söyleyen testle hep kontrol ettim hic cikmadi, ama senin ortadaki gibi cift cizgi son bi haftadir bende de hep cikiyordu böyle iki cizgili testlerde, tam tükürük mikroskobumda ovulasyon olacak gibiyken görüntü derken adet oldum. Benim sorum su, bu cift cizgi kontrollerinde ikinci cizginin birinciden coook daha koyu olmasi gerekmiyor mu ? benim test cubuklarimi koyup foto atsam bu kadar koyuluk bende de hep cikti. Kafam iyice karisti , bak senin sonra acilmaya baslamis ogun catlamis olmali teknik olarak bakinca yani.. Yaa bu konuda gercekten bilgili kimse yok mu bize yardim edeceek
Yardım edeni bulursan söyle bana da etsin vallaBen sanki 12.günde pik gördüm diye düşünüyorum bütün yaptım ve silik çıktı en koyu yaptıgım 12,gün en koyu ayrıca şuan kaşıklarımda hafif sancı var bunu da çözemedim daha yeni mi yumurtlayacağım bilmiyorum kafam karıştı iyice yabiri bana yardım etsin ne olur
Evet haklısın bitanem sadece daha belirgin digerlerinden ben ovülasyonu iki gün daha takip edeceğim ondan sonra zaten eşim de yok bakalım hayırlısı ama tutmayacak sanki yine aynı heveslencem ve sonuç aynı çıkacak gibi ne bilim öyle kuzum hayırlısı bakalım elimden geleni yaptım gerisi Rabbime kaldıKuzum 12.gün daha belirgin ama biraz daha beklesenmiben ovulasyon kullanmadım hiç ama bildiğim kadarıyla tam belirgin olması lazım
Bayram dağıttı bizi kızlar. Kimsenin sesi çıkmıyorKızçeler nerelerdesiniz
Bayram dağıttı bizi kızlar. Kimsenin sesi çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?