Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin 13.günğndeyim ovülasyon testi yapıyorum kuzum birazdan atacağım sen de bir baksan ben anlamadım değerlendirme için bal tarçın çörek otu yapmıştım bu ay canım bakalım

Rabbim hayırlısıyla denk getirsin duamdasın kuzum fazla giremiyorum bakarım şimdi

Kuzum 12.gün daha belirgin ama biraz daha beklesenmi ben ovulasyon kullanmadım hiç ama bildiğim kadarıyla tam belirgin olması lazım

Kizlar yaa! 30 gündür clear blue ile ovulasyon takibi yapiyordum biliyorsunuz hep negatifti, cizgi ile bakilanlardan da aldim onu da deniyordum , derken mikroskop aldim tükürükte de bakiyordum. tükürük tam son 3-4 gundur catallanmaya basladi bugun baya artti tam yumurtlama gelecek gogus yanlarim da agri da basladi rahim yumurtalik cekilmesi derkkkeeeeeen adet oldum yaa ben !! hayit otu hapina basladim ya 20 gun önce acaba ondan mi ki? 26 hazirana denk geliyor adet döngüme göre yumurtlama ama esimle sans eseri 24 ve 26 da birlikte olmusuz yani tamamen sans, olabilecek maksimum ihtimal istesen tutmaz. Acaba ben bu ay yumurtlamadim mi ? testlere mi inanayim mikroskoba mi ? adete mi? ki bu adet mi? kanama adetin son gunu gibi( kullananlaaaarr böyle bisi yasayaniniz var miiii yavrucuklarimm?? Yildiz__Tozu !

Ya canim ben bisi dicem yaa, ben clear blue yumurtlamayi kendi söyleyen testle hep kontrol ettim hic cikmadi, ama senin ortadaki gibi cift cizgi son bi haftadir bende de hep cikiyordu böyle iki cizgili testlerde, tam tükürük mikroskobumda ovulasyon olacak gibiyken görüntü derken adet oldum. Benim sorum su, bu cift cizgi kontrollerinde ikinci cizginin birinciden coook daha koyu olmasi gerekmiyor mu ? benim test cubuklarimi koyup foto atsam bu kadar koyuluk bende de hep cikti. Kafam iyice karisti , bak senin sonra acilmaya baslamis ogun catlamis olmali teknik olarak bakinca yani.. Yaa bu konuda gercekten bilgili kimse yok mu bize yardim edeceek

Ayrıca bitane gebelik bitane de ovulasyon testi yaptım, ikisi de negatif, 14 günde 10 kilo verdiren diyet yapacaktım direk vazgeçtim veee yerine çok sağlıklı beslenip unu şekeri hayatımdan çıkarıp yanında çörekotu mucizesi yapacağım Eneaciz , @ sümmeyeyi etiketleyemedim bi yardım dua edin bana

Ben yaşamadım öyle bişey canım belkide dediğin gibi yumurtlamadın yada yakalayamadın daha önce her ay illa yumurtlama olmazmış diye duymuştum bide adete yakın lh testleri pozitif çıkabiliyo burda onu da cok gördüm kanama çoğalmazsa takibe devam edersin çoğalırsada diğer ay baştan takip edersin doğru şekilde inşallah rabbim gönlündekini nasip eder

Dün yumurtlama olmuş sanırım

Dün yumurtlama olmuş sanırım
Canım seni. Çörekotu tarifini arıyorum bi saattir. Başka biri daha konu açıp gebe kalmış o ay yarın ikinci günde başlıyorum bu küre Artık bu kürle de olmazsa bi süre kendi haline bırakacağım yoruldum takip takip . Senin şu konunu bi bulsam tarifi alıcam ordan

İyide bu nasip işi. Bir kere deneyip olmadı diye bırakmak tuhaf geliyor bana. Allah ol diyene kadar çörekotu yemeye devam. Çünkü yumurtayı kesin geliştiriyor. E erkek faktörüde iyiyse veya oda kür yapar gerisi takdir-i ilahi... Ben gebe kalmasaydım kalana kadar her ay yicektim. Öyle odaklamıştım kendimi. Kür şifa tamam ama Allah'ın nasip etme kısmını unutmayalım canım benim

Canım ben daha yapmadım, şimdi başlıyorum. Zaten ogün denk gelse ve hersey mükemmel olsa bile ihtimal en fazla yüzde 25 miş ki . Ben oğluma gebe kalmaya aylarca çalıştım ya , tam bi ay ara verdiğimde olmuş. Olacağı zaman olacak ben yılmadım yanlış anladın sadece korkum şu ki herşeyim normalden ben kurcalayıp soğan kürü yaptım sonra peşi sıra herşeyim karıştı. Zaten pco olma ihtimalim var, çörekotu kürü de fazla yumurta yapabiliyomuş falan diyolar ya. Bi de yeni kistler ekleme korkum var. Napıyım bi tane var çok şükür deyip hayatıma devam edicem bu aydan sonra, zaten herkes ikinciye gebe ya da doğurdu artık kimseninkiyle bir büyümeyecek o dönem geçti. Menapoza kadar artık 10 senem mi 15 mi var kısmetse geleceği zaman gelir napıyım.

Hayırlısı olsun inşaAllah. Eğer pko tehliken varsa doktora sor istersen. Sonra düzenin iyice karışmasın

Ben sanki 12.günde pik gördüm diye düşünüyorum bütün yaptım ve silik çıktı en koyu yaptıgım 12,gün en koyu ayrıca şuan kaşıklarımda hafif sancı var bunu da çözemedim daha yeni mi yumurtlayacağım bilmiyorum kafam karıştı iyice ya biri bana yardım etsin ne olur

Yardım edeni bulursan söyle bana da etsin valla

Kuzum 12.gün daha belirgin ama biraz daha beklesenmi ben ovulasyon kullanmadım hiç ama bildiğim kadarıyla tam belirgin olması lazım
Evet haklısın bitanem sadece daha belirgin digerlerinden ben ovülasyonu iki gün daha takip edeceğim ondan sonra zaten eşim de yok bakalım hayırlısı ama tutmayacak sanki yine aynı heveslencem ve sonuç aynı çıkacak gibi ne bilim öyle kuzum hayırlısı bakalım elimden geleni yaptım gerisi Rabbime kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…