Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasılsınız grubumun tatlişkoları?
Bayramınız nasıl geçti bakalım
Benimki sıradandı adetde olmadım bekliyorum kürtajın üstünden tam 1 ay geçti
İyi olsun herkes inşallah benim bayramım çoook hareketliydi Karadeniz i gezdim

Iyiyiz şükür olsun benim güzel adminim.
Çok sakin bir bayramdı hep evdeydim.
Sen kürtajdan sonra bebek için çalşma yapmadin dimi?
Kaç ay geçmesi gerekiyor?

Kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz. Ben gruba yazamadım bayadır. Zaten ara ara bakıcam ama artık aktif olmayacağım çünkü çocuk yapmaktan vazgeçtik. Bayramda bebişleri gördükçe içim sızladı hep ama eşimle problemlerimiz olduğu için çocuk işini istememeye karar verdim artık. Bu şekilde devam edersekte zaten ayrılacağız büyük ihtimal. Zaten denedik olmadı rabbimin bir bildiği varki vermiyor çocuk daha çok kavga gürültü olmasın diye sanırım. Hakkımızda hayırlısı hepimizin. 5-6 gün çörek otu yedim boşuna bıraktım onuda :) İnşallah sizlerin en kısa zamanda sağlıklı bebişleri olur bunun için hepinize çok dua ediyorum.

Hayirlisi olsun hakkinizda ama kendinizide daha fazla üzmeyin.

Ben bayram olduğunu bile anlamadım bu bayram. Sadece ilk gün ailemi bie akrabamı ziyaret ettim sonra taşınma işleriyle uğraştım. Birde arife ve cuma günü çalıştım zaten. En kötü bayramımdı sanırım Keyfimde pek yoktu zaten öyle canım.
Bu ay deneyecek misin sen yoksa 1 ay daha bekleyecek misin canım?
Bu arada beni listeden siler misin tatlım artık bebek düşünmüyorum. Ama sizlerden kopmamak için gireceğim arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…