- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.021
İyi yapmissinYavruuu misafirliğe gitmedim kişehir dışındaydımmm şehir şehir gezdimmm
ben dersanedeyim canım biz köleyizAaa öğretmenler çalıştı mııı
Olsun bir işinizin olmasi ve mesleginizin olması güzel benceben dersanedeyim canım biz köleyiz
tabi ki öyle canım o işin şakası pazar da çalıştığımız için espiri yapıyoruz kendi aramızda köle diyeOlsun bir işinizin olmasi ve mesleginizin olması güzel bence
Yaaa öğrencilere de tatil değildi yani. Allah yardımcınız olsun canımben dersanedeyim canım biz köleyiz
eee haftaya üniversite sınavı var mecbur geleceklerYaaa öğrencilere de tatil değildi yani. Allah yardımcınız olsun canım
Yaaa ben o detayı unuttum tabiii. Yakınımda hiç üniye hazırlanan olmayıncaeee haftaya üniversite sınavı var mecbur gelecekler
İyi olsun herkes inşallahNasılsınız grubumun tatlişkoları?
Bayramınız nasıl geçti bakalım
Benimki sıradandı adetde olmadım bekliyorum kürtajın üstünden tam 1 ay geçti
Iyiyiz şükür olsun benim güzel adminim.Nasılsınız grubumun tatlişkoları?
Eh idare edıoruz şükür Allaha canımNasılsınız grubumun tatlişkoları?
Hayirlisi olsun hakkinizda ama kendinizide daha fazla üzmeyin.Kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz. Ben gruba yazamadım bayadır. Zaten ara ara bakıcam ama artık aktif olmayacağım çünkü çocuk yapmaktan vazgeçtik. Bayramda bebişleri gördükçe içim sızladı hep ama eşimle problemlerimiz olduğu için çocuk işini istememeye karar verdim artık. Bu şekilde devam edersekte zaten ayrılacağız büyük ihtimal. Zaten denedik olmadı rabbimin bir bildiği varki vermiyor çocuk daha çok kavga gürültü olmasın diye sanırım. Hakkımızda hayırlısı hepimizin. 5-6 gün çörek otu yedim boşuna bıraktım onuda :) İnşallah sizlerin en kısa zamanda sağlıklı bebişleri olur bunun için hepinize çok dua ediyorum.
Ben bayram olduğunu bile anlamadım bu bayram. Sadece ilk gün ailemi bie akrabamı ziyaret ettim sonra taşınma işleriyle uğraştım. Birde arife ve cuma günü çalıştım zaten. En kötü bayramımdı sanırımNasılsınız grubumun tatlişkoları?
Amin sağol. Yok üzmüyorum zaten ben artık fazlaca yıprandım zaten artık takmama kararı aldım :)Hayirlisi olsun hakkinizda ama kendinizide daha fazla üzmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?