- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.041
Durumuna üzüldüm olumsuz düşünme. Inşallah eşinle aran düzelir. Herkesin evde bir takım sorunları var. Herkes dört dörtlük sanma. Her güzelin bir huyu vardır...Kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz. Ben gruba yazamadım bayadır. Zaten ara ara bakıcam ama artık aktif olmayacağım çünkü çocuk yapmaktan vazgeçtik. Bayramda bebişleri gördükçe içim sızladı hep ama eşimle problemlerimiz olduğu için çocuk işini istememeye karar verdim artık. Bu şekilde devam edersekte zaten ayrılacağız büyük ihtimal. Zaten denedik olmadı rabbimin bir bildiği varki vermiyor çocuk daha çok kavga gürültü olmasın diye sanırım. Hakkımızda hayırlısı hepimizin. 5-6 gün çörek otu yedim boşuna bıraktım onuda :) İnşallah sizlerin en kısa zamanda sağlıklı bebişleri olur bunun için hepinize çok dua ediyorum.
Bizler burda dile getirmiyoruz diye bizi şahane sanma canım benim.. eğer ciddi sorunlar yoksa bazı şeyleri görmezden duymazdan gel.. ayrılsan ıyi mi olacak. Elin iyisi ancak bu kadar iyi oluyor. Ayrılma lütfen.. çözümler üret gerekirse aile danışmanına gidin psikoljik destek alın.. dışarıda iyi insan yokKızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz. Ben gruba yazamadım bayadır. Zaten ara ara bakıcam ama artık aktif olmayacağım çünkü çocuk yapmaktan vazgeçtik. Bayramda bebişleri gördükçe içim sızladı hep ama eşimle problemlerimiz olduğu için çocuk işini istememeye karar verdim artık. Bu şekilde devam edersekte zaten ayrılacağız büyük ihtimal. Zaten denedik olmadı rabbimin bir bildiği varki vermiyor çocuk daha çok kavga gürültü olmasın diye sanırım. Hakkımızda hayırlısı hepimizin. 5-6 gün çörek otu yedim boşuna bıraktım onuda :) İnşallah sizlerin en kısa zamanda sağlıklı bebişleri olur bunun için hepinize çok dua ediyorum.
Ben bayram olduğunu bile anlamadım bu bayram. Sadece ilk gün ailemi bie akrabamı ziyaret ettim sonra taşınma işleriyle uğraştım. Birde arife ve cuma günü çalıştım zaten. En kötü bayramımdı sanırımKeyfimde pek yoktu zaten öyle canım.
Bu ay deneyecek misin sen yoksa 1 ay daha bekleyecek misin canım?
Bu arada beni listeden siler misin tatlım artık bebek düşünmüyorum. Ama sizlerden kopmamak için gireceğim arada
Ya çok üzüldüm, hiç üzerine uzun uzun yazmayacağım, en iyisini sen bilirsin canım,sevgilerleKızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz. Ben gruba yazamadım bayadır. Zaten ara ara bakıcam ama artık aktif olmayacağım çünkü çocuk yapmaktan vazgeçtik. Bayramda bebişleri gördükçe içim sızladı hep ama eşimle problemlerimiz olduğu için çocuk işini istememeye karar verdim artık. Bu şekilde devam edersekte zaten ayrılacağız büyük ihtimal. Zaten denedik olmadı rabbimin bir bildiği varki vermiyor çocuk daha çok kavga gürültü olmasın diye sanırım. Hakkımızda hayırlısı hepimizin. 5-6 gün çörek otu yedim boşuna bıraktım onuda :) İnşallah sizlerin en kısa zamanda sağlıklı bebişleri olur bunun için hepinize çok dua ediyorum.
Çok teşekkür ederim desteğin için canım. Çok büyük problemlerimiz yok çok şükür belki herkeste yaşanan problemlerdir bu da beni çok yıpratıyor. Yoksa büyüklerin demesiyle içkisi, sigarası, kumarı karısı kızı yok yani evine bağlı biri ama beni çok yıpratıyor. Ben herşeyi onun istediği gibi yaptığımda zaten sıkıntı yok herşey süper. Terapiste gideceğiz sanırım önümüzdeki ay. Orda da aşacağımızı sanmıyorum ama hayırlısı bakalım. Eşimin çocukluğuna inmeleri gerekiyor sorunları aşmamız için :)Bizler burda dile getirmiyoruz diye bizi şahane sanma canım benim.. eğer ciddi sorunlar yoksa bazı şeyleri görmezden duymazdan gel.. ayrılsan ıyi mi olacak. Elin iyisi ancak bu kadar iyi oluyor. Ayrılma lütfen.. çözümler üret gerekirse aile danışmanına gidin psikoljik destek alın.. dışarıda iyi insan yok
Bizde öyleyiz işte bir süre harikayız ama anlaşamadığımız bir kaç konu var o konularda ister istemez açıldı mı birbirimize giriyoruz. Bu durumda iyice sıkmaya başladı beni artık.. Ben hiç bie zaman onun ailesine saygıda kusur etmiyorum ama eşim abimi babamı sevmiyor bundan sürekli problem çıkartıyor artık ben arada kalmaktanda yoruluyorum. Aile terapisti bize yardımcı olabilir mi bu konuda bilmiyorum ama hayırlısı bakalım :)Lostinparadise şimdi yazdığını gördüm
Emine Hatayli çok güzel söyledi herkeste kusur var inşaallah zamanla düzelir aranız eğer ciddi problemler yoksa zamanla aşarsınız elbet canım... Benimde şu günlerde eşimle aram limoni bazı konularda anlaşamıyoruz o konular açılınca hep birbirimizle zıtlaşıyoruz beni şu halimle anlamasını bekliyorum ama malesef öyle olmuyor.... Tabi burda sorunun ne boyutta olduğu da önemli. Aşılabilecek bişeyse en doğrusu zamana bırakmak Allah yar ve yardımcınız olsun
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım bir adet ol sonra doktora git olmadı. 1 ay daha beklesen belki daha iyi olur. Ama sorun olmaz diyorlarsa denemekten zarar gelmez :)Ooy kuzum neden ama? ☹ Bilmediğim bişey mi oldu yorumları okuyamamıştım?
Silmicem orda kalmanı istiyorum belki birgün fikrin değişir☹ ben kararsızım 1 ay daha beklesemmi beklemesemmi bilemiyorum çok ikilemdeyim hayırlısı neyse o olur inşallah ama adet olmadan denemeyi düşünmüyorum
Bende kopmanı istemiyorum burdan arada yaz emi merakta kalmayalım ☹
Şimdi ben sana bir şey sorayım canım, ailenin artık eşin ve sen olduğunu düşünüyor musun? Yoksa hala eski aileni mi ailen olarak görüyorsun?ben sana şöyle söyleyeyim, sağlıklı bi aile kurmak istiyorsan eşini herkesin, her şeyin önüne koy.ben böylesinin yuva olmakta vazgeçilmez şart olduğunu düşünüyorum.ona da böyle hissettir.gelmesinler diyecek kadar nelerini sevmiyor bilemem ama onu rahatsız eden şeyde onun açısından bakıp ufacık bi hak verme ihtimalin bile varsa eşinin yanında ol derim.şöyle düşün, annen dayına mı babana mı daha çok kıymet veriyor, daha çok yanında.farklı açılardan bak yani bence.Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım bir adet ol sonra doktora git olmadı. 1 ay daha beklesen belki daha iyi olur. Ama sorun olmaz diyorlarsa denemekten zarar gelmez :)
Kuzum hiç sorunumla ilgili yazmadım birşey zaten aşamadığımız aileme takık olmasıyla alakalı yaşadığımız sıkıntılar :) evlendiğimizden beri var yani. İdare etmede bir yere kadar bilmiyorum çözümleyen var mı bu konuları ama. Bu sorun çözülmezse bebek oluncada aynı sıkıntılar olcak çünkü yok abin gelmesin baban gelmesin bir sürü sıkıntı amaaaan saldım artık :)
Tabi ki eşimi benim ailem olarak görüyorum. Yoksa evlenmiş ama hala annesi-babasından kopamayan insanlar gibi değilim ki bende çok gidip gelmeyi sevmeyen biriyim. Ailemin sıkıntısı yok ama eşim garip bir çocukluk geçirmiş ve herşeye takılıyor. Kimse ona birşey söylemese bile o gidip üzerine alınabiliyor. Abim evlencek onun bile birşeyine gidip gelmek istemiyor. Bu da beni zorluyor. Abin eşine ne yaptı dersen bir kere arabanın kapısını eşim hızlı kapatmış abimde yavaş demiş vay efendim nasıl böyle birşey dermiş bu tarz komik şeyler düşün yani :)) yok abim şımarıkmış vs ama herşeyi o kadar çok büyütüyor ki bu yüzden hiç bir şekilde görüşmek istemiyor. Abimde süper bir insan değil tabiki savunmuyorum biraz patavatsızlıkları var ama kasti değil herkese karşı olan şeyler. Şimdi sen böyle bir durumda eşinin ayda yılda bir bir araya geldiğinde idare etmesini mi beklerdin yoksa aileni silermiydin? Eşim ailenle görüş istediğin gibi ama beni karıştırma diyor. Kendi akrabalarına karşıda böyle ama akraba olayını çok sevmiyor. Ama kendi annesi istediği zaman gelir bizde kalır 1 aya yakın hiç sevmediğim şeyleri yapar gider ben sesimi çıkartmam eşimi sevdiğimden katlanırım. Bende sadece ondan 1 gün 2-3 saat birşeyleri idare etmesini bekliyorum. Çok birşey istemiyorum bu hayatta yani :)Şimdi ben sana bir şey sorayım canım, ailenin artık eşin ve sen olduğunu düşünüyor musun? Yoksa hala eski aileni mi ailen olarak görüyorsun?ben sana şöyle söyleyeyim, sağlıklı bi aile kurmak istiyorsan eşini herkesin, her şeyin önüne koy.ben böylesinin yuva olmakta vazgeçilmez şart olduğunu düşünüyorum.ona da böyle hissettir.gelmesinler diyecek kadar nelerini sevmiyor bilemem ama onu rahatsız eden şeyde onun açısından bakıp ufacık bi hak verme ihtimalin bile varsa eşinin yanında ol derim.şöyle düşün, annen dayına mı babana mı daha çok kıymet veriyor, daha çok yanında.farklı açılardan bak yani bence.
Ay tamam canım ya,, sen haklıymışsın eğer böyleyse, iyi olur senin için de eşin için de inşallah canım.Tabi ki eşimi benim ailem olarak görüyorum. Yoksa evlenmiş ama hala annesi-babasından kopamayan insanlar gibi değilim ki bende çok gidip gelmeyi sevmeyen biriyim. Ailemin sıkıntısı yok ama eşim garip bir çocukluk geçirmiş ve herşeye takılıyor. Kimse ona birşey söylemese bile o gidip üzerine alınabiliyor. Abim evlencek onun bile birşeyine gidip gelmek istemiyor. Bu da beni zorluyor. Abin eşine ne yaptı dersen bir kere arabanın kapısını eşim hızlı kapatmış abimde yavaş demiş vay efendim nasıl böyle birşey dermiş bu tarz komik şeyler düşün yani :)) yok abim şımarıkmış vs ama herşeyi o kadar çok büyütüyor ki bu yüzden hiç bir şekilde görüşmek istemiyor. Abimde süper bir insan değil tabiki savunmuyorum biraz patavatsızlıkları var ama kasti değil herkese karşı olan şeyler. Şimdi sen böyle bir durumda eşinin ayda yılda bir bir araya geldiğinde idare etmesini mi beklerdin yoksa aileni silermiydin? Eşim ailenle görüş istediğin gibi ama beni karıştırma diyor. Kendi akrabalarına karşıda böyle ama akraba olayını çok sevmiyor. Ama kendi annesi istediği zaman gelir bizde kalır 1 aya yakın hiç sevmediğim şeyleri yapar gider ben sesimi çıkartmam eşimi sevdiğimden katlanırım. Bende sadece ondan 1 gün 2-3 saat birşeyleri idare etmesini bekliyorum. Çok birşey istemiyorum bu hayatta yani :)
Bizde öyleyiz işte bir süre harikayız ama anlaşamadığımız bir kaç konu var o konularda ister istemez açıldı mı birbirimize giriyoruz. Bu durumda iyice sıkmaya başladı beni artık.. Ben hiç bie zaman onun ailesine saygıda kusur etmiyorum ama eşim abimi babamı sevmiyor bundan sürekli problem çıkartıyor artık ben arada kalmaktanda yoruluyorum. Aile terapisti bize yardımcı olabilir mi bu konuda bilmiyorum ama hayırlısı bakalım :)
Aslında herkes birbirine anlayışlı olsa, sevdiği için birşeyler yapsa fedakar olsa sıkıntı yaşanmayacak ama erkekler hep eşlerden bekliyor fedakarlığı ne yazık ki.
İyi olsun herkes inşallahbenim bayramım çoook hareketliydi Karadeniz i gezdim
Iyiyiz şükür olsun benim güzel adminim.
Çok sakin bir bayramdı hep evdeydim.
Sen kürtajdan sonra bebek için çalşma yapmadin dimi?
Kaç ay geçmesi gerekiyor?
Kız sen mesajlara neden geriden cevap veriyonOooo süper ya nereleri gezdin? Karadeniz bir başkadır. Biz eskiden Trabzon'a çok giderdik annemin akrabaları orda... Çok severim havasını en son 2011'de gitmiştim dahada gidiş o gidiş.... Bu bayram eşimin tripleriyle uğraştım bende istediği olmayınca trip atmakda üstüne yoktur
Ben insan değilim sanki sürekli onun istediği olacakmış gibi ☹ Kurban Bayramı'nda Allah sonumuzu hayır etsin
İnşallah hiç de düşündüğün gibi olmaz kuzum insallah eşinle birlikte mutlu mutlu ömrünüz olur ve sen bu günleri gülerek anarsın bazen o seni basen de sen onu idare ederse karşılıklı olarak daha çabuk aşılır her zaman taşın altına elini koyan bizler oluyoruz İnan her ailede var çeşitli problemler kuzum eşim de mesela hep kendi isteıdgı olsun ister ama ben basen onu dinlerim basen de o beni dinlemek zorunda eger eşini seviyorsan ve hala içinde kıpırtılar varsa lütfen yuvanı kurtar yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna söylememiş büyükler eminım sen Harika bir eşsindir az çok takip edıyoum burdan anne olmak isteyen kadın kötü olamaz zaten buradaki çırpınışlarımız çabalarımız hep yuvamıza neşe katmak ve aile olmak öyle değil mi kuzum hakkında hayırlısını diliyorum insallah ayrılık olmaz ve siz musmutlu bir aile olursunuzÇok teşekkür ederim desteğin için canım. Çok büyük problemlerimiz yok çok şükür belki herkeste yaşanan problemlerdir bu da beni çok yıpratıyor. Yoksa büyüklerin demesiyle içkisi, sigarası, kumarı karısı kızı yok yani evine bağlı biri ama beni çok yıpratıyor. Ben herşeyi onun istediği gibi yaptığımda zaten sıkıntı yok herşey süper. Terapiste gideceğiz sanırım önümüzdeki ay. Orda da aşacağımızı sanmıyorum ama hayırlısı bakalım. Eşimin çocukluğuna inmeleri gerekiyor sorunları aşmamız için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?