- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.061
İnşallah kuzum sizinde yoluna girer sorunlarınız. Ben çok yıprandım bu konulardan erkekler konu kendi anne babası olunca hiç bir şey dedirtmiyor. Ama kendileri maşallah her konuda laf söylüyorlar. Amaaan bazen diyorum çocuğunu yap ayrılÇok doğru dedin canım diğer yazdıklarını da okudumda senin ne kadar haklı olduğunu gördüm sen eşinin ailesine karşı özveride bulunmana rağmen onun sana böyle davranması kabul edilebilir bişey değil
Saygı da karşılıklıdır bi taraf yapacak diğeri yapmayacak yok öyle bişey...eşin abini babanı sevmeyebilir ama saymak zorunda. Kabullenmek zorunda çünkü o senin ailen
Kendi istemiyorsa mesafeli durabilir ama gelmelerini kısıtlamaya hakkı yok
Benimde eşimle uzlaşamadığım sorun ailesiyle alakalı. Benim yaşadıklarımı kim yaşasa bidaha evlerine adım atmaz ki bende artık böyle istiyorum ama eşim sorun çıkarıyor hala beni ailesinin evine götürmek için uğraşıyor trip atıyor ve dahası bana eğer gelmezsem bundan sonra yaptırım uygulayacağını söylüyor. Beni ailemin yanına göndermemek gibihalbuki benim ailem onu oğulları gibi sever sayar. Öyle insanlardır... Bende senin gibi bu mevzulardan dolayı bıktım her açıldığında didişmektende bıktım ama sürekli ben mi fedakar olacağım
5 senedir ben yaptım zaten. Soğudum gerçekten yaptıklarıyla beni kendilerinden soğuttular. Huzurun bozulmasın diye yapılanlara sessiz kalıyorsun ama huzuru bozulan yine sen oluyorsun
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah sende bende hakettiğimiz yeri buluruz
Ohhh memleketimi bırakıp ellere miii gittin gııyyy :)) Ay ben de karadeniz turu çok istiyorum hiç gidemedim daha nasip olmadı.Kız sen mesajlara neden geriden cevap veriyonvalla canım sivasa gittik önce bi ordan başladık ordan Trabzon Rize Artvin Batum birer gece kaldık ama dönüşü çok zor oldu ya. bittim yollarda. İnşallah Kurban bayramın senin istediğin gibi geçer canım ya
İnşallah kuzum güzel dileklerin için Allah razı olsun. Zor kurmadık bu yuvayı yıkmakta kolay olmayacak tabi sadece kızgın ve kırgınım biraz umarım herşeyi yoluna koyabiliriz. Yoksa ne için yaşıyoruz Allahın rızasını kazanmak, hayat koşturmasında huzurlu bir yuvada olmak :)İnşallah hiç de düşündüğün gibi olmaz kuzum insallah eşinle birlikte mutlu mutlu ömrünüz olur ve sen bu günleri gülerek anarsın bazen o seni basen de sen onu idare ederse karşılıklı olarak daha çabuk aşılır her zaman taşın altına elini koyan bizler oluyoruz İnan her ailede var çeşitli problemler kuzum eşim de mesela hep kendi isteıdgı olsun ister ama ben basen onu dinlerim basen de o beni dinlemek zorunda eger eşini seviyorsan ve hala içinde kıpırtılar varsa lütfen yuvanı kurtar yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna söylememiş büyükler eminım sen Harika bir eşsindir az çok takip edıyoum burdan anne olmak isteyen kadın kötü olamaz zaten buradaki çırpınışlarımız çabalarımız hep yuvamıza neşe katmak ve aile olmak öyle değil mi kuzum hakkında hayırlısını diliyorum insallah ayrılık olmaz ve siz musmutlu bir aile olursunuz
Yok yok bırakmam memleketimi. Git kesin yişil yişil heryer pek güzel3d
Ohhh memleketimi bırakıp ellere miii gittin gııyyy :)) Ay ben de karadeniz turu çok istiyorum hiç gidemedim daha nasip olmadı.
Bundan daha sinir bozucu bir şey daha yoktur eminim ki, maalesef çocuk olana kadar maruz kalacağımız şeyler ne yazık ki, susmalarının bi çaresi olduğunu zannetmiyorumHayatinizda hic bir onem arzetmeyen hatta yolda gorseniz tanimayacaginiz bayrama kadar varligindan bir haber olduğunuz beyinsiz tanidiklarin yatak odanıza kadar girip terbiyesizce cocuk konusundaki ısrarlarına nasıl tepki veriyorsunuz? Benim eşimin akrabaları aşırı densiz, koca adam diyeceğiniz terbiyenizler herkesin ortasında aptal sakral şeyler söyleyebiliyorlar. Zaten bütün sinirlerim tepemde. Kendimi çok zor tutuyorum.
İnşallah canım hayırlısı olsun sağolYok yok bırakmam memleketimi. Git kesin yişil yişil heryer pek güzel. Senin için üzüldüm Allahım hayır getirsin evliliğinize
İnşallah kuzum sizinde yoluna girer sorunlarınız. Ben çok yıprandım bu konulardan erkekler konu kendi anne babası olunca hiç bir şey dedirtmiyor. Ama kendileri maşallah her konuda laf söylüyorlar. Amaaan bazen diyorum çocuğunu yap ayrılkendim çok güzel bakarım çocuğuma birbirimize yoldaş oluruz o kadar bebek istiyorum. Ama bu kocanın bu huysuzluklarıyla bilmiyom napcaz.
Halbuki başının üstünde tutmaları lazım bizim gibi insanları. Valla benim ev hanımı komşularım var kendileri yemek bile yapmıyor çoğu zaman kocaları işten gelip yemek yapıyor çok titiz değiller vs. Ben yemeği temizliği herşeyi kendim yapıyorum. İşte o kadar yoruluyorum çalışıyorum maaşımı bile dokunmuyorum harcamalarım minimumda eşim tutumsuz olduğu için ve herşeyin en pahalısını kendine aldığı için idare etme kısmı bana düşüyor. Yeterki tadımız kaçmasın diyorum. Ama yok yine yaranamıyoruz efenim en iyisi ne yemek yapıcan ne temizlik kendin kazanıp kendin harcıycan. Ama oda bize uymuyor işte vicdanım el vermiyor. Rabbim evliliği bu şekilde emretmedi diyorum. Biz kadınlara güç kuvvet sabır versin Allahım.
Kız sen mesajlara neden geriden cevap veriyonvalla canım sivasa gittik önce bi ordan başladık ordan Trabzon Rize Artvin Batum birer gece kaldık ama dönüşü çok zor oldu ya. bittim yollarda. İnşallah Kurban bayramın senin istediğin gibi geçer canım ya
Cümlemizinde canım benimAmin yavrum bana bildirimler bazen gelmiyor ben bildirim sayfasını açıp bakınca o şekilde yazılmış mesajları görüyorum ondan rötar oluyor birazoh oh ne güzel gezmişsin o hava her yönden iyi gelir insana
Yol yorgunluğu da geçer gider
Allah ağzınızın tadını bozdurmasın❤
Kızlar kendi dertlerimle canınızı sıktım, hakkınızı helal edin ❣ Bazen geliyorlar bana, kimselere de derdimi anlatamıyorum. Buraya döküldüm :)
Cnm benim uzme kendini emin ol donem donem herkes benzer seyleri yasiyor. Bende yasiyorum. En sonunda ailesi yuzunden bende kocayi bosayacagim. Zaten bu aile tartismalari yuzunden hep yuvalar yikiliyor. Kendisinede soyledim. Hakkimizda hayirlisi onemli olan sensin ve benim. Evet evlenmek yuva kurmak cok guzel ama bittimi haketmeyenin yaninda da kalmak sadece bizi yipratir. Herseyi zaman gosterir. Uzme kendini. Onune bak.Kızlar kendi dertlerimle canınızı sıktım, hakkınızı helal edin ❣ Bazen geliyorlar bana, kimselere de derdimi anlatamıyorum. Buraya döküldüm :)
Listeye Sümeyye yi eklememişsin canımAmin kardeşimhoşgeldin
Tedavin nedir pco mu var?
Çok strese girme kafana takma bence canım yumurtlama olmadıüı içinde adetin değişik olabilir yada dediğin gibi hayıt tohumu yüzündem bi ara kanama falanda olabilir adet düzensizleşince kanama tarzı bile değişiyo ben nu ay hiçbişey kullanmadım ama benim adetim de aşırı değişikti hayır olsun dedim dün sabah kesildi bitti aşırı pıhtılıydı normalde hiç öyle olmaz benim normal adetime göre daha azdı normalde ağrım olmaz ama hiç ağrım geçmedi kasık bel ağrısı oldu sanki hiç adet olmamışım gibi de şişkinliğim inmedi normalde inerdi hemen ama hala şişim gaz sancısı oluyo arada dünden beri acayip başım dönüyo adeti aşırı düzensiz biri olarak söylüyorum bunu bazen adetimin günleri dğzensizleşince kanamanın şekli miktarı da değişiyo benim misal doktor bana climen vermişti onu içtim içmez olaydım daha kötü oldu climen bitti bi hafta sonra kanama oldu senin dediğin gibi çok saçma bi kanamaydı 5 6 gun sürdü kesildi 5 gun sonra yine kanama pldu oda 4 gun surdu ondan 10 gun sonra tekrar kanamam oldu oda 10 gun sürdü ben o ay mahvoldum ondam sonrada zaten yumurtam 3 4 ay çatlamadı hiçKızlar yaa benim bu adet mantıksız gidiyor, dün sabah başladı ama düzgün bi akan bişey yok parça yok. Hatta koyu kahve. Yumurtlama da olmamıştı ya pik görmedim.Yildiz__Tozu yaa agnu caston mu ne onu içmeye ay ortasında başladım diye mi böyle oldu ne dersin? Sanki doğum kontrol hapı alırken böyle adet olurdu, yalandan adet gibi yaa. Sende böyle bişey olmuş muydu anımsıyo musun? Ben şimdi yarın adetin3. Günü diye hormon testi için kan verecektim . Vermesem de önümüzdeki ayı mı beklesem bilemedim ya şimdi bu düzgün adet değilse hormonlar da yanlış çıkmazmı? Sonra bi de bidaha hayatta kan alıp test yapmaz bu alman doktorları kararsız kaldım gacılaaar
Ya canım seni de biliyorum senin de zor evet, benim yılda bi kere fln düzensizleşirdi diğer zamanlar normaldi senin işin baya zor umarım bi anda şıp diye düzeliverir. Bu lafım sana komık gelebilir ama inan benim annem 39 yaşına kadar 2 ay 3 ayda bi olurmuş, ben 3. Çocuğuyum bana gebe olduğunu cinsiyetimle öğrenmiş inan. 39 da ne mi olmuş? Ben doğmuşum ve iki abimin doğumuyla düzene girmeyen adet ben doğduktan sora 26 günde bir olmuş menapoza 52 de falan girdi ya da 55 di sanırım o zamana kadar 26 günde bi adet oldu. Belki sana da olur inşallahÇok strese girme kafana takma bence canım yumurtlama olmadıüı içinde adetin değişik olabilir yada dediğin gibi hayıt tohumu yüzündem bi ara kanama falanda olabilir adet düzensizleşince kanama tarzı bile değişiyo ben nu ay hiçbişey kullanmadım ama benim adetim de aşırı değişikti hayır olsun dedim dün sabah kesildi bitti aşırı pıhtılıydı normalde hiç öyle olmaz benim normal adetime göre daha azdı normalde ağrım olmaz ama hiç ağrım geçmedi kasık bel ağrısı oldu sanki hiç adet olmamışım gibi de şişkinliğim inmedi normalde inerdi hemen ama hala şişim gaz sancısı oluyo arada dünden beri acayip başım dönüyo adeti aşırı düzensiz biri olarak söylüyorum bunu bazen adetimin günleri dğzensizleşince kanamanın şekli miktarı da değişiyo benim misal doktor bana climen vermişti onu içtim içmez olaydım daha kötü oldu climen bitti bi hafta sonra kanama oldu senin dediğin gibi çok saçma bi kanamaydı 5 6 gun sürdü kesildi 5 gun sonra yine kanama pldu oda 4 gun surdu ondan 10 gun sonra tekrar kanamam oldu oda 10 gun sürdü ben o ay mahvoldum ondam sonrada zaten yumurtam 3 4 ay çatlamadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?