Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi türlü test aldırıp yapamadım kızlar delirtcek bu adam beni adet oldun ne gerek var test yapmaya delirdin iyice diyo ama yapmam lazım hiç adet olmuş gibi değilim aksine olmamış gibiyim kanama biter bitmez sarımsı kokusuz akıntım başladı devam ediyo hala da sık sık tuvalete cıkıyorum bel kasık ağrım devam ediyo başım dönüyo ilişkinin üzerinden 14 gün geçti kasığımın sağ tarafında iğne batması gibi batmalar devam ediyo normalde adetten öncede adetliyken de adetten sonrada böyle bi batma yaşamazdım bu beni umutlandırıyo birazda bakalım hamilelik yoksa yine kendi çapımda bi ilke imza atmış olcam

Ben korunurken adetim 26 28 gunde bir oluyo canım korunmayı bırakınca böyle oluyo korunmaya başlayınca bi sene içinde düzene giriyo inşallah dediğin gibi rabbim nasip ederse 3.den sonra düzene girer benimde inşallah bilemedim canım inan cok doktora giden biri değilim kızacaksa eğer bi git istersen yani bide burdaki domtorlarla oradakiler farklı sanırım kızacaksa bi git derim yinede bi danış böyle böyle diye belki bi açıklama yapar anlatırsan

Nasılsınız grubumun tatlişkoları?
Bayramınız nasıl geçti bakalım
Benimki sıradandı adetde olmadım bekliyorum kürtajın üstünden tam 1 ay geçti
Canım bi kaç kere duymuştum kürtajdan 40 gun sonra falan gelebiliyomuş adet inşallah bi an önce gelir bayram iyi geçti şükür iyiyiz elhamdülillah benim iyice karıştı durumum bakalım ne çıkıcak sonuç artık iyice merak ediyorum

Canım ikinci kızına da böyle hamile kalmamışmıydın ya? Eşine bunu hatırlat derim. Sen bi kadın doğuma görün gebelik yoksa, agnucaston getiriciim ama 3-4 temmuzdan önce yollayamam sana ulaşması da sürer.

Ay burda doktor randevusu bulmak için ölmek gerek yaa, gecen randevu için tam 6 ay uğraşıp bi ay sonraya alabilmiştim. Doktora görünmeden labrotvara gecip kan vericem yarın, çok acaip bi sistem ya

Aynen canım öyle dedim bende inşallah alcak yarın bakalım önemli değil canım ya gerçekten alışkınım ben zaten geç geç olmaya hamile değilsemde üzülmüyorum artık çok şükür iki kızım var hiç olmayanlar için dua ediyorum bol bol nasibimde varsa elbet olcak zamanı gelince diyorum inşallah bakalım o aceleci sabırsız tavrım geçti atlattım onu sadece şu testi bi yapsam bakalım o zaman içim rahatlıcak

Ay burda doktor randevusu bulmak için ölmek gerek yaa, gecen randevu için tam 6 ay uğraşıp bi ay sonraya alabilmiştim. Doktora görünmeden labrotvara gecip kan vericem yarın, çok acaip bi sistem ya
Gerçekten zormuş canım ya allah yardımcın olsun

Daha sen 27 yaşındaydın di mi? Daha gençsin yaa. Ben de 19 umda evlendim ama okuyordum sonra da kariyer dedim onu dedim bunu dedim, çocuğa anca 28 de niyetlenmiştik. Şimdiki aklım olsa 5 senede bir bitane yapar koyardım kenara gençken, annem de dibimdeydi. Okurken büyütürdüm, iş hayatı hiç öyle olmuyor, oğlanı uyutup şirkete geri geçip gece yarılarına kadar ofiste çalışıyorum şimdi, sırf oğlumun vaktinden çalmıyım diye..,

Oyyyy kuzum insallah adetini olursun ben sana dua ediyorum en kısa zamanda bize o güzel haberleri verirsin hayırlısı işe kuzum

Benim bildiğim Yildiz__Tozu 24 yaşındaydı ben bir ara sormuştum maşallah bu yaşta 2 çocuğu var erken evlenmenin avantajı... Ben 27'imde evlendim çocuk düşünmedik ilk 14 ay sonra başka sıkıntılar derken 30'umda hamile kaldım çok pişmanım şimdiki aklım olsa hemen isterdim ama Allah nasip etmedikçe bizim istememizle olmuyor tabi. Nasibimiz buymuş napalım çok şükür ama erken yaşta evlenip anne olanlara imreniyorum

Ya bende seni soracaktım ne oldu son durumun ne?

Biz8 sene hiç denemedik hep korunduk ya şuan düşündükçe ne cesaret diyorum akılsızmışım diyorum kendim için. Gencecikmişiz niye yapmamışız diyorum. Babaanem bi kere demişti bak gençken oluyoken yapmalı sonra bunun hastalığı var demişti bana

Ah ya o pişmanlık çok kötü uzun zaman geçmiş bide ama o yaşlardaki düşünceler daha farklı oluyor. Ben 20'li yaşlarımdayken evlilik düşüncesi bile çok uzaktı bana...
Şuan evliliğimin 5.yılındayım o senede bile farklı düşünüyordum ne garip hisler düşünceler anında değişebiliyor
Senin peki korunmayı bıraktıktan sonra hemen oldu mu çocuğun?

Yaa off kızlar yaa. İçimde bi huzursuzluk var. Birer inşirah okur musunuz

Boncuğum nabıon

Napim canikom bizim boncuk yattı bende şimdi fırsattan istifade çay içiyorum
Yoruldum yerleri süpürdüm az önce yine bişeyler dökülmüş daha bu sabah süpürmüştüm temizlik ve düzen takıntım var hergün yaparım çocuk varken zaten mecbur yapılıyor küçükya çok döküyor
Sen napıyorsun minnoşun keyfi iyidir inşallah
2-3 haftaya hissedersin artık
Ne güzel bende özledim o duyguyu yaşamayı
İnşaallah tekrar yaşarım burda isteyen bütün tatlişkolarımla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…