Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin amin valla bende bebekken mum gibiymişim annem bana senin kadar sakin bebek görmedim der ama oğlum tam tersi oldu üstelik eşim de küçükken sakinmiş ama böylede olabiliyor kime çektiyse artık
Demek tam tersi olma ihtimali de var. Peki şöyle bişey var mı. Hamileyken eğer anne huzurluysa yani kavga gürültü yoksa bebek daha sakin oluyor mu

Demek tam tersi olma ihtimali de var. Peki şöyle bişey var mı. Hamileyken eğer anne huzurluysa yani kavga gürültü yoksa bebek daha sakin oluyor mu

Ben buna inanıyorum evet var öyle bişey çünkü hamileyken bebek 5 aylıkken annesinin sesini tanımaya başlıyor ve her sesi duyuyor mesela karnındayken hergün ona Kur'an'ı Kerim dinletiyorsun doğduktan sonra da duyunca o sesle sakinleşiyor kulağı aşina oluyor çünkü
Stresli hamilelik geçirenlerin bebekleri de doğduktan sonra stresli oluyor
Etkiye tepki

Son düzenleme:
Bende çevremdekilerden yola çıkarak bunu düşünüyorum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı huzurlu hamilelik nasip etsin inşallah

Bende çevremdekilerden yola çıkarak bunu düşünüyorum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı huzurlu hamilelik nasip etsin inşallah

Amin can kardeşim amin
3 aydan sonra uyku düzenini nasıl alıştırırsan öyle gider mesela her akşam saat 8 olunca karanlığa götürüp uyut bi müddet sonra o saat gelince kendisi uyumak ister
İnşaallah o günleri de konuşacağımız günlerimiz olur

canımcm senin dureumun nasıl adet olmadın demi hala

İnşallah canım arkadaşım ya. O zaman çok uzun bir zaman değildir umarım

canımcm senin dureumun nasıl adet olmadın demi hala

Oldum kuzum dün oldum çok şükür 32 gün sonra 14 gün önce şeffaf akıntı gelmişti zaten şüphelenmiştim yumurtlama mı diye doğruymuş yarında gidip hormon tahlili yaptırmak istiyorum uzun zamandır baktırmamıştım

ayy iyi çok şükür inşallah bi an önce her şey yoluna girer çok sevindim

benim eşim çok karamsar
evrene pozitif mesaj gönderelim diyorum
hamileyim ben hissediyorum diyorum
ufff hemen kendini kaptır zaten
he he kesin
bir belli olsun bakalım
kesinleşmeden konuşma
gibi cümlelerle canımı sıkıyor. zaten bir yıla yakın tedaviye gidiyorum hiç benimle gelmiyor veya sormuyor bir daha ne zaman gideceğimi o yüzden ben hamile kalınca söylemeyeceğim ona.
çok sonra söylerim.

Balım ikisi de silik var bişey var inşallah
Senin adetin daha önceden bu kadar gecikirmiydi?
Canım benim adetlerim geç olurdu zaten ama 35 40 gun cok nadir 50 60 olurdu son zamanlarda 3 aydır yumurtlama akıntım olmamıştı adetimde 80 gun gelmedi 80. Gun 3 ay sonra ilk defa yumurtlama akıntım geldi hemen tabi görünce değerlendirdik 85.gunde adetim başladı ama başlangıcı normalinden farklıydı gerisi aynı adet gibiydi kokusu yoğunluğu miktarı falan sadece ilk defa aşırı pıhtılıydı bide sanki adetli değilmişimde daha yeni adet olcakmışım gibi sağ kasıkta batma oluyodu sanki biley içerden oyuyo gibiydi belimde ağrıyodu gaz sancım vardı nprmalde olduğu gibi 7 gun sürdü 8.gun temizdim 11. Gunde test yaptım çünkü adetim bittiği halde şişkinliğim inmedi kasık bel ağrım geçmedi üzerine bide baş dönmesi başladı ilişkinin üzerindende 14 15 gun geçmiş olduğunu görünce testi yaptım işte yarın tekrar test yapıcam bakalım

günaydın kızlaaaar, dün ne konuşmuşsunuz öyle. üşenmedim okudum hepsini
benim 8. gün her gün test yapıyorum biliyorsunuz bugün iğnenin etkisi geçti çok çok minik silik çizgi çıktı
inşallah tekrardan koyulaşmaya başlar canım benim
En az 1 sene uykusuz gecelere hazırlıklı ol yavrum o dediğin biraz hayal gibi
Benim ilk kızım kolikti o zamanlar pek bi bilgimde telefonumda olmadığından neler çektik allahım sabahakadar nöbetteşe sallardık sürekli ağlardı ayağımda sallayarak uyurdum yada pusette sallayarak bazende karsılıklı çarşaf gerip sallardık sürekli dik durmak istiyodu kucakta akşam 8de bi başlardı geve 12yee kadar ben gezdirirdim sabah 6 ya kadar annem 6dan sonra gene ben gezdirirdim 5 6 aydan sonra düzeldi ama uyku düzeni berbatti en azından ağlaması geçmişti ona şükrettik ikincide öyle bi sorun yaşamadık çok şükür yaşamayalım diyede zaten kimyon tohumunu çok az bi miktar kaynatıp yemeniyle süzüp bi çay kaşığı verdik cok iyi oluyo o gaz için hemde sakinleştiriyo bebeği çok rahat geçti hiç gaz problemimiz olmadı çok şükür buyuk kızımda küçük kızımda bizle bir yatar bizden sonra kalkarlar hiç sabah erken kalktıklarını görmedim ikiside öğlene kadar uyur ben zorla kaldırırım belki 3. Erken kalkan cocuk olur sabahın köründe kalkıp ablalarınıda uyandırır

Kızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü
Yorumlayabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…